wole

(10 wyników)
  • ponieważ Ann zauważyła, że nikt do moich wątków, w których prezentuję swój optymizm i ogólne zadowolenie z życia, się nie dopisuje, to sobie pojęczę. ;-) mam alergię na jad osi, pszczeli itp. w sobotę osa tak troszkę mnie użądliła - troszkę, bo ją pogoniłam i tylko zaczęła swój paskudny proceder. a efekt, poza kołataniem serca itp.? + 20 cm więcej w obwodzie kolana, wielkie czrwone coś, gorące, swędzące i bolące jednocześnie. a na tym krwawe wybroczyny. staw kolanowy obolały. ...
  • nad zaburzeniami nastroju? W sensie,wyciszać się w manii poprzez kontrolę emocji w niej miotającymi,a w depresji poprawiać nastrój przez panowanie nad złymi emocjami? Abrakadabra,wiem,ale zastanawiam się właśnie czy komuś z was się to udaje.
  • dzis w radio uslyszalam, ze bedzie impreza w wawie w niedziele. Nie znam jeszcze szczegolow, ale bedzie dobra muzyka i mysle, ze bedzie sie mozna fajnie zabawic. Ja mysle, ze do niedzieli to juz bede miala oficjalne wyjscia, bo dzis to jestem w domu troche nielegalnie, ale ze mam blisko, wiec bylam na obiedzie i wroce na kolacje :D Jak sie dowiem czegos wiecej to dam znac, bo w domu teraz bede bywac przez chwile codziennie. A gdybyscie wy sie czegos dowiedzieli, kiedy start, co dokla...
  • Moja tesciowa cierpi na CHAD, dowiedziałam sie trzy lata temu. Wylądowała wtedy w szpitalu po próbie samobójczej (chyba chciała sie zabic) nie wiem jak to wygląda od strony osoby chorej. Aktualnie (od tygodnia) pisze nam rozpaczliwe maile albo nie chce w ogóle kontaku, nie odbiera tel. Od kilku dni bierze znów leki. wczoraj napisała ze pocieła sobie ręce (ma 60lat) a dzis zero kontaktu. Powiedzcie, co w takiej sytuacji robic, mieszka od nas setki km. Jak rozpoznać manię i faze pr...
  • Wczoraj podobno miała wrócić. Obiecałam sobie, że do niej nie zadzwonię pierwsza tym razem. Że nie będę po raz kolejny ręki wyciągać. Będzie chciała zadzwoni sama. Ja zadzwonię dopiero 1-ego, jak będę musiała płacić rachunek, za który wisi mi kasę. Niech sobie na razie odpocznie po podróży. Boję się tylko, że się głęboko rozczaruję, bo nie zadzwoni wcale, a jakaś resztka mnie na to liczy :/ Głupia ja. A ogólnie to jest h*jowo :( Znowu jadę na afobamie, jestem strasznie zmęczona, na...
  • -5kg
  • czuję się dzisiaj NORMALNIE. cholernie normalnie... na wizycie u mojej nowej lekarki uświadomiłam sobie, że od paru lat nie czuję się normalnie - bo jest albo bardzo dobrze (z b y t dobrze), albo bardzo źle. na antydepresancie ta amplituda jeszcze wzrosła. skoki codziennie, czasem kilka razy dziennie. w górę (hen, wy-so-ko!) i moooocno w dół. przerywane okresami ciągłego wkurwu. a dziś czuję się normalnie (jak przypuszczam - bo dawno się tak nie czułam...). nareszcie mam święty spo...
  • do 35.a(5)

wolę Cię w formie "dowalącej", sarkastyczne poczucie humoru! -wracaj szybko!!!! p.s. jakbys nie miała komu, to ja chetnie wezme tę tonę książek.... p.s.2 tez bym sie chetnie urwała z roboty, szkoda, że sie nie spotkamy, mam do ciebie 300km :( dobrej nocy, a jesli przeczytasz to rano-miłego dnia!
  • Muszę to z siebie wypisać... Jestem w stanie reemisji. Od września-nie licząs małej zwyżki, która minęła po odstawieniu antydepresantu-trwa (ł?) stan stabilnośći. I ehh.. Od 2 tyg. jest jakoś tak..dziwnie.. W takich sytuacjach zazwykłam wpadać w lekką panikę.. Boję się.. Boję..że to początek.. że po tych dwoch tygodniach..obniżonego nastroju, myśli że wszystko jest do dupy, że ja jestem do dupy i ehh.. że przyjdzie depresja..i znowu zacznie się jazda.. Chujowa ta choroba.. I co z tego...
  • Colubro! A czy nie będziesz przypadkiem w Poznaniu? Hmmm tak w ogóle to] niezły jest Twój wątek o chadzie a raczej jego istnieniu lub braku...:)))) w sumie to nie każdy spontan i zakęrcenie są chadem ;) A teraz z innej beczki:jaki jesteś znak zodiaku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się