wole

(6 wyników)
  • Witam, Chce rozpoczac diete SB. Poniewaz jestem tuż po okresie karmienia nie ukrywam ze trudno bedzie mi zmniejszyc porcje tak jak np. w diecie 1200 cal :) Do diety sb przekonalo mnie to ze piszecie ze mozna sie nasycic a mimo wszystko chudnac stosujac sie do wskazowek w odpowiednich fazach. Czy mozecie mi napisac co to znaczy jesc do woli, bo to chyba pojecie wzgledne ;) Ile w ciagu dnia mozna spozyc kalorii (wiem ze ich sie nie liczy ale musze miec jakis punkt odniesienia)? wielkie ...
  • Jak wybieracie pieczywo? Skąd wiadomo, które bułki czy chleb nieometkowane są pełnoziarniste i dobre dla nas, a nie np. karmelizowane. Na co zwrócić uwagę jeżeli informacja o składzie jest? Pełnoziarniste - wiadomo. Ale co dalej? Jest tyle tego pieczywa, a ja boję się od czasu do czasu jakieś tam na śniadanie wciągnąć bo mam problem z wyborem tego odpowiedniego.
  • dym razem mi pomoglyscie wiec i teraz licze na was.Mam problem tym razem z orzechami dokadnie chodzi o orzeszki ziemne lub fistaszki bez zadnej soli,miodu czy papryki.Chodzi mi o te normalne najzwyklejsze w lupinkach.Czy moge je bez obwa zajadac do woli w kazdje fazie.W ksiazce autor wielokrotnie podkresla ich liczne zalety.U mnie to powoli przechodzi w nalog jak zaczne to nie moge skonczyc.Ostatni zakupilam wieksze opakowoanie:):).Wiec jak moge je wcinac ile chce czy lepiej sobie...
  • Czytalam, ze mozna, ale w ilosciach sladowych???? JAk zjem dwa ogorasy to bedzie to mialo negatywny skutek na moje odchudzanie??? O ile sie orientuje kiszone nie posiadaja w sobie cukru. Nie wiem natomiast jak jest z weglami...
  • jestem tu nowa, nigdy w życiu się nie odchudzałam tak na serio (przeważnie moje odchudzanie trwało max 2 dni), ale parę dni temu przeżyłam szok ważąc się u znajomych:( przytyłam 4 kg, bo ponad pół roku siedzę w domu i nic nie robię (oprócz jedzenia;)) postawiłam sobie zatem bardzo ambitny cel - schudnąć, ale nie te 4 kg, tylko 6-10:) żeby dojść do wagi min. 50 max 54 kg - tak jak zawsze chciałam:) poczytałam sobie troszkę na temat diety south beach i bardzo mi się spodobała:) widzę, że możn...
  • zaczynam od dzisiaj uwielbiam ryby i zielenine bez chleba jakos dam rade chociaz ciezko nie moge sie juz doczekac pelnoziarnistego pieczywka;d mam tez pytanie czy cieniusko jakas chuda margaryne mozna do chleba w 2 fazie czy nie bardzo?? jaka ksiazke z soutt beach polecacie???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się