wujek

(7 wyników)
  • Wlasnie zadzwonil do mnie moj wujek (nalezy zwrocic uwage na godzine publikacji tego postu), ktorego pasja jest demonstrowanie innym, iz reszta w porownaniu z nim to jedna wielka kupa (lacznie z rozmowca, szczegolnie z tym, ktoremu sie doskonae wiedzie. Pomimo tego, iz mam 22 lata i wciaz studiuje rozpoczal od wypytywania sie o moja KARIERE ZAWODOWA... odpowiedz: od czasu do czasu wspoltworze projekty wnetrz dla lokali komercyjnych Jego sugestia: Aha, czyli nie robisz tego...
  • A dokładnie ciocia. Wszystko wie najlepiej, o wszystkim ma wyrobione zdanie, neguje każdą moją decyzję. Każdy, dosłownie każdy mój argument odpiera swoim, zaczynającym się od "no tak, ALE...". nawet jak nie ma racji, zacznie się tłumaczyc, owijac w bawełne tak długo, az udowodni, że jednak troche racji miała. Nie da się jej przekonac do niczego, co nie jest jej pomysłem. Każdy MÓJ pomysł skrytykuje, dając sto powodów, dlaczego mi się nie uda. Jest najmądrzejsza i najbardziej doś...
  • Jestem dość załamana całą sytuacją, choć powoli zaczyna mi mijać. Sprawa w skrócie wygląda tak: kiedy miałam chyba 5 lat rodzice z babcią wykupili jej mieszkanie, moi rodzice 2/3 wartości, ona 1/3 wartości. W testamencie zapisano je na mnie, 10 lat temu dodatkowo była darowizna tego mieszkania na mnie. Babcia zmarła, dziadek jeszcze żyje, ale mieszka z rodzicami, bo potrzebuje stałej opieki. Brat i siostra mojej mamy z rodziną przyjechali oczywiście na pogrzeb, po czym wywiązała się awa...
  • Co czują dzieci, kiedy mamusia sprowadza sobie kolejnego "wujka" do domu.Jaki ma to wpływ na ich psychikę , umiejętność ułożenia sobie przyszłego, dorosłego życia, udanych i stałych związków? Czy nie są podwójnie zdradzone, oszukane. Z jednej strony opuszczone przez biologicznego ojca, który odszedł, ponieważ nie chciał żyć z taką kobietą ( typ dziwki), z drugiej zaś usuwane z domu, bo mamusia musi zająć się kochankiem.
  • Ale jego corka ...:)
  • Mam problem ponieważ brzydze sie siebie , swojego ciała, ponieważ jest całe w piegach. Mam rude włosy tzn teraz nie są juz takie rude bo pociemniały ale jednak. Mam jasną cere. Odkąd pamietam byłam z tego powodu wyzywana i wysmiewana. Nawet moja rodzina zwraca na to uwagę, np mój wujek przy rozmowie czy mam jakiegoś chłopaka stwierdził, że brzydziłby się dotknąć takiego ciała: (( zrobiło mi się strasznie przykro. Mam 22 lata i boję sie ludzi. Jestem pogodna, otwarta, pomocna a jedn...
  • jak powinien zwracać się pasierb do ojczyma, gdy jeszcze nie zdecyduje się (może nigdy) mówić "tato" i to samo, gdy jego mama i "przyszły" dopiero ze sobą "chodzą"? Oczywiście można na "ty" ale moim zdaniem to nieco płaskie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się