-
Jestem nowym mieszkańcem tej gminy. Nie znam ludzi a chciałbym uczestniczyć w wyborach . Podpowiedzcie, tak na serio, na kogo mogę oddać swój głos.................
-
Oficjalne ze strony PKW:
prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/140201.htm
:)
-
Serdecznie zapraszamy wszystkich mieszkańców Gminy Opinogóra Górna na spotkanie z euro posłem Zbigniewem Kuźmiukiem oraz posłem na sejm Wojciechem Jasińskim, które odbędzie się 22 listopada (sobota) o godzinie 14:00 w restauracji "Parkowa". Tematem spotkania będą bieżące sprawy rolnicze, oraz sposób wykorzystania funduszy unijnych. Na spotkaniu obecny będzie kandydat na wójta Marek Milewski.
-
Po tym co powiedział na sesji rady miasta w sprawie wieży ciśnień odnoszę wrażenie że interes obywateli ma głęboko gdzieś.
-
hehhehehe, według tego portalu www.portalsamorzadowy.pl/wybory2014/osoba/henryka-romanow,252.html prowadzi z kretesem, fajnie by było żeby kobitce się udało :)
-
PROBOSZCZ TEJ PARAFII DO ZMIANY- NIE UMIE NIC POWIEDZIEĆ CO BY MIAŁO SENS, KRĄZY PO RÓŻNYCH WĄTKACH A NIE TRZYMA TEMATU. PODCZAS MSZY ŻAŁOBNEJ ON PRZYTACZA JAK ON SIĘ SPRACOWAŁ PRZY BUDOWIE KOŚCIOŁA, JAK TO MOŻNA WYWIEWSZAĆ PZEDSTAWICIELI INNYCH PARTII NA PŁOTACH WŁASNYCH POSESJI, JAK ONI POTEM GO PRZYJMĄ PO KOLĘDZIE. TO JEST CHORY OD NIENAWIŚCI DO LUDZI CZŁOWIEK. CZAS GO WYSŁAĆ NA LECZENIE. ŻAŁOBNICY PATRZĄ PO SOBIE A ON Z ZAMKNIĘTYMI OCZAMI DALEJ WALCZY. NAJWAŻNIEJSZE ABY KASE OGARNĄĆ OD KA...
-
Modlę się do Radia Maryja, by w niedzielę był śnieżyca. By Łydynia wystąpiła w brzegów oraz wzrosło ciśnienie gazu. Platfusiaki zostaną w domach i będą oglądać TVN, a wtedy my Prawdziwi Polacy i Katolicy ruszymy do urn, by odsunąć od władzy marionetkowego prezydenta z PełO.
-
Kiedy? Jakie typy?
-
Już niedługo II tura wyborów, Andrzej Chrzanowski zmierzy się z obecnym wójtem Krzysztofem Kowalskim. Jak oceniacie ich szanse? Na kogo oddacie swój głos i dlaczego? Wyborcy już wymienili większość rady gminy, czy wymienią i wójta? Wójt Kowalski powiedział o poprzedniej radzie, że tak dobrej rady to jeszcze nie było i z tymi ludźmi wspaniale się współpracuje. Skoro tak, to czemu ludzie się ich pozbyli?
-
Witam, podczas wyborów dopatrzyłem się błędu. Nie dostałem jednej z kart do głosowania, tej czerwonej z wyborem prezydenta miasta. Wczesniej nie byłem w temacie i dopiero jakis czas po wyjsciu z punktu dowiedziałem sie jakie karty powinien kazdy dostac. Mój głos ktos mógł wykorzystac dając głos na swojego kandydata. Czy to była tylko pomyłka ?
-
Na pewno nie będzie lepiej ale za to śmieszniej. Wszak znowu mamy w sejmie błazna i... Biedronia.
-
-
[sonda=Kto Prezydentem Ciechanowa?]
[*]Ewa Gładysz?
[*]Stanisław Tyszkiewicz?
[*]Waldemar Wardziński?
[*]Marek Kiwit?
[*]"Czarny Koń", jeszcze nie znany?
[/sonda]
-
Ilu facetów w jego wieku mieszka z mamusią? - Niewielu
Ilu facetów w jego wieku nie ma auta? - Niewielu
Ilu facetów w jego wieku nie ma "prawka"? - Niewielu
Ilu facetów w jego wieku nie ma konta bankowego? - Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma żadnego majątku? - Niewielu
Ilu facetów w jego wieku nie ma więcej niż 165 cm? - Niewielu
Ilu facetów w jego wieku nie ma zony lub dziewczyny tylko ma kota? -
Bardzo, bardzo niewielu
Dlaczego facet, który swoim podejściem do życia i zacho...
-
Skoro wykasowano wątek o powyborczej koalicji PO-SLD z typowaniem
obsady stanowisk w Ciechu i powiecie (może ktoś się przestraszył, że
za wcześnie się wydało), stawiam problem inaczej i zgłaszam bardzo
ważne dla miasta i powiatu pytanie:
- Jaka koalicja będzie nami rządziła po wyborach samorządowych?
Takie pytanie jest bardzo niewygodne dla przedwyborczych poufnych
układanek, ale nie narusza zasad forum więc nie powinno być
wykasowane.
Ja stawiam, że będzie to koalicja PO -...
-
prawda czy fałsz ?
są miejsca gdzie przerost formy nad treścią będzie np.chodniki na Wojska Polskiego
-
Na kogo stawiacie?
-
Obserwuję od 2 miesięcy ciechanowską scenę polityczną. Z relacji od
znajomych i kolegów wiem, iż w tym roku Lewica nauczona złym
doświadczeniem z 2006 roku pójdzie do wyborów zjednoczona.Majac do
tego jednego kandydata na Prezydenta oraz możliwości koalicyjne z
PSL a nawet z Polską XXI czy CBUW mogą od jesieni rządzic
Ciechanowem. Natomiast po prawej stronie dalej rozsypka. Wojna PO ze
wszystkimi, podobno mają gdzieś wszystkich, gdyż i tak wygrają
wybory sami, PIS w zasadzie mał...
-
Jak w tytule co zrobiono dla mieszkańców tak w ratuszu jak i w starostwie Nasi Dwaj Królowie z PSLu przy wsparciu giermków i ciurów z PiSu?
-
Jaki wynik, jak myslicie ?!