wybory

(102 wyniki)
  • [sonda=Czy oddasz głos na Roberta Chomę?] [*]TAK [*]NIE [/sonda]
  • Jak każdy widzi, czas wyborów zbliża się w zatrważającym tempie. I znowu podejdziemy do urn i przyjdzie nam dokonać ważnego, życiowego wyboru. Ja wiem, co wiedziałem 4 lata temu i na pewno nie poprę leniwego PO, która to partia czyni dobro...samym swoim. Nie poprę też PIS, gdyż jest to nacjonalistyczna barwiąca się obecnie na lewicową, ale nie czerwona a czarna masa prymitywnych i przypadkowych ludków, którzy być może sprawdziliby się we wschodnim Zimbabwe, ale nie w Polsce...no chyba że w ...
  • www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101122/NWYBORY01/999953515
  • Przy okazji różnych dyskusji związanych z wyborami, narzekaniem na jakość kandydatów i na system wybierania, który mocno ogranicza wpływ wyborców na wybór konkretnego kandydata (liczy się bardziej wynik partii, niż poparcie dla konkretnego człowieka) pojawia się postulat wprowadzenia jednomandatowych okręgów wyborczych, które mogłyby być jakiś sposobem na poprawienie jakości klasy rządzącej. I wtedy zawsze wyskakuje problem niezgodności z konstytucją, która ma zapisane wybory proporcjon...
  • Jak sądzicie?Siódma przegrana może oznaczać koniec tej partii.Może wreszcie naród się obudzi i da im porządzić .Żal mi Jarosława.Być coraz starszym , starym kawalerem to porażka.Rządząc krajem automatycznie stałby się ojcem narodu.Na Wawelu też ,jak sądzę znalazłoby się miejsce.
  • Kto wygra?
  • Nie głosujmy na tych ludzi. Będziemy mieli czyste sumienie. Każdy wybór jest zły włącznie z wyborem niewybierania, ale ten ostatni wydaje mi się najmniej frustrujący. Agitacja medialna na rzecz udziału w wyborach dotyczy statystycznych szans sondażowych. Mała frekwencja, ale też zbyt duża, powoduje, że wynik jest nieprzewidywalny. Co nam po Marianie czy po tych mniej znanych, których partie spuściły na nas nie pytając o nasze zdanie. Nawet gdyby mogli to i tak nic dla nas by nie zrob...
  • a wybory samorzadowe coraz blizej.. co bedzie , kto bedzie..:)
  • W zwiazku z cięzko strawną propagandą wyborczą proponuje nie mieszac i nie zasmiecac forum głównego tylko załozyc podforum i przenosic tam wszystkie polityczne kawałki(to do rapapo). Proszę o głosy poparcia znudzonych propagandą.
  • Powstała ponad rok temu organizacja skupiająca kilku chłopców z jednego z przemyskich forów internetowych działa prężnie. Współpracuje z Urzędem Miasta, POSiR-em, MZK, koleją i każdym, kto ich zdaniem ma wpływ na losy naszego miasta. Chwalebne to aż nadto. Ostatnią spektakularną akcją jest akcja pomaluj autobus i sonda na stronie oraz konkurs historyczny. Ale ja nie o tym, poniekąd dowchodzą z różnych stron słuchy, że FRP zamierza wystawić swoich ludzi w wyborach samorządowych do rady ...
  • [sonda=Na kogo zagłosujesz w najbliższych wyborach na Prezydenta Miasta Przemyśla] [*]Janusz Hamryszczak [*]Marek Rząsa [*]Robert Choma [*]Andrzej Zapałowski [*]Ryszard Kulej [*]Roman Stępka [*]Asterix [/sonda]
  • Czy masz już swojego kandydata?
  • "Dzięki Państwa głosom nasz kandydat wygrał I turę wyborów zarówno w Przemyślu, jak i w kraju. Dziękujemy za zaufanie i za każdy oddany głos."
  • Wiecie może, kiedy można liczyć na otwarcie przejścia? Od jutra Ukraina ma przyspieszyć prace,decyzje czekały do wyborów...Oby do wakacji otwarto, tym bardziej że nie ma dużych wymagań finansowych, wiecie coś?
  • Najlepszym rozwiazaniem jest poparcie kandydata Platformy Obywatelskiej w wyborach do Senatu, łajzy z PIS-u przynoszą wstyd...
  • Czy ktoś może głosować na taką osobę ?? Takie wyłudzanie pieniędzy przez gminę od ludzi w Przemyślu jest nie dopuszczalne ! Jakie to prawo istnieje w Przemyślu ze urząd miasta pod zarządem Pana Prezydenta Dariusza Iwaneczko wymusza na starszych ludziach kupno terenu działki nr.1163/2 nr.1194 i nr.1198. Mieszkańcy wspólnoty Nr: 23 domów dookoła tych działek nie wyrażają chęci na zakup tych działek na co odpowiedzią Pana Prezydenta Dariusza Iwaneczko na spotkaniu zo...
  • Czy zamierzasz głosować jeśli tak to na kogo o ile to nie tajemnica i czy uważasz że twój głos coś zmieni?
  • bo zawsze wygrywają złodzieje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się