udrycz 02.01.06, 21:35 ten film jest swietny i jest to naprawde dobry dreszczowiec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariarej Zagubieni 03.01.06, 16:02 Ten serial bardzo mi sie podoba, jestem jrgo wierna fanką. Według mnie pokazuje on losy normalnych ludzi, którzy w ogóle sie nie znają, ale muszą współpracować aby przeżyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiulinka19 Re: Zagubieni 09.01.06, 18:50 ten serial jest świetny jak dobrze że się ukazał w Polsce jest takiego tego typu jakiego lubie filmy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Zagubieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 01:23 Witam czy wie moze kto skad mozna sciagnac seriale zagubienii tych z 2 seonu jakies linki moze jak co to napiscie na astronom55@wp.pl Z gory dzieki ozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalroman Re: Zagubieni IP: *.pkt.pl 24.01.06, 14:38 www.itunes.com $2 za odcinek - polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monka3011 Re: Zagubieni 03.01.06, 17:31 Heh, mi też baaardzo się podoba :) to najlepszy serial w TVP :) ... co by tu więcej... pozdro dla wszystkich fanów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochamcie Re: Zagubieni IP: 195.136.47.* 04.01.06, 08:04 "Serial zaczyna się od zbliżenia twarzy Jacka, który ocyka się w zaroślach w głębi wyspy" - "ocyka" hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: Zagubieni IP: 217.11.140.* 04.01.06, 10:31 no właśnie, co to znaczy "ocyka"? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Zagubieni 04.01.06, 12:16 Też mnie to rozbawiło, ale okazuje się, że to prawidłowe wyrażenie. sjp.pwn.pl/haslo.php?id=38627 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochamcie Re: Zagubieni IP: 195.136.47.* 04.01.06, 12:36 Tak tez sadzilam, ale i tak jest smiesznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
stereoliza1 lost 04.01.06, 15:44 Lost zagubieni to najlepszy dotychczasowy film wyemitowany przez TVP1. Tajemniczośc która z niego bije sprawia że czekam na każdy odcinek z duzym zniecierpliwieniem..Gorąco polecam!!!!!!!!!! Ps Sawayer jest BOSKI··!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
b_6 Re: lost 05.01.06, 16:41 Masz racje, Sawyer jest BOSKI, ale fajny jest tez Charlie Odpowiedz Link Zgłoś
xmasx1 Re: lost 05.01.06, 17:11 wreżcie jakiś serial dla ludzi, mam wielką nadzieję że zniką inne gnioty szczególnie "m jak telenowela" i "klan", o "modzie" nie wspominając, wg. twórców serial będzie miał jakieś 5- 6 sezonów i nie przekroczy bariery 150 odcinków Odpowiedz Link Zgłoś
mam-kota Re: lost 05.01.06, 22:19 Tak tak tak! Sawyer jest boski. Nawet w okularach xD, Charlie'go lubię strasznie, ale ,mniej mi się podoba, a Ban <serduszka> jejku. tylko czemu on umarł :( jeku. a ta jego głupia siostra jeszcze siedziała sobie gdzieś daleko z jakimś obcym facetem i jeszcze go obgadywłą.. jej.. dobra, musze się przestac tak podniecać tym filmem xD Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: lost 06.01.06, 00:11 Sawyer wcale nie nazwał Jina "żółtkiem" tylko "Kato" nawiązując do postaci granej przez Bruce'a Lee w pewnym filmie (Za stroną tvcom). To też niepoprawne politycznie, ale nie w tym stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: lost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:42 Ależ Kato (Cato?) to przecież asystent komisarza Clouseau i jego nauczyciel wschodnich sztuk walki :) A w Wejściu Smoka to Bolo był. Brzmi podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: lost 06.01.06, 11:48 > Ależ Kato (Cato?) to przecież asystent komisarza Clouseau i jego nauczyciel > wschodnich sztuk walki :) Czyli obraźliwe porównanie ale nie tak rasistowskie jak chciał tłumacz, który wypaczył cały przekaz. Wcześniej nie przetłumaczył gdy Sawyer nazwał Jacka "doktor Queen", mimo że serial z Jane Seymour jest w Polsce znany. Odpowiedz Link Zgłoś
iwosia4 Re: lost 06.01.06, 15:41 Sawyer nie jest wcale boski - nie tylko uroda plakatowa się liczy. Charakterk ma paskudny. A mężczyzną, który zrobił na mnie największe wrażenie jest Sayid. Mozna sobie wyobrazić jak wielkie, gdyz absolutnie ten typ urody mnie nie pociaga. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: lost 06.01.06, 22:34 Moja droga, o charaterku się nie wypowiadaj, jeśli widziałaś tylko to, co pokazała dotąd TVP. Pozory mylą, a w tym serialu to już na pewno. W życiu często też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abulia Re: lost IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.01.06, 20:14 A ja uwilbiam Hurleya! :) Czyz nie jest uroczy? I bogaty :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Said Re: lost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 13:55 Said jest moim ulubionym bohaterem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Zagubieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:29 Film zagubieni to świetny film,ale nie wszyscy mają czas go zobaczyć.Ja jestem jego wiernym fanem i staram się nie przegapić żadnego odcinka.Zawsze cierpliwie i z zaciekawieniem czekam na kolejne odcinki,ponieważ film kończy się w najciekawszych momentach i to właśnie powoduje że lubię go oglądać.Myślę że jest to wspaniały film dla ludzi o mocnych nerwach i dla tych którzy lubią emocje.Poprostu świetny film! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kola113 Zagubieni 06.01.06, 16:32 Sawyre jest exstra i bardzo przystojni strasznie mi sie podoba ,ale charlie też mi sie podoba . pozdrowionka dla wszystkich fanów LOST :] HEJKA ! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa15 Re: Zagubieni 06.01.06, 18:27 ten serial jest po prostu genialny!!!Mogla bym go ogladac w nieskonczonosc...super super i jeszcze raz super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka_13 Re: Zagubieni IP: *.inter1.pl / 217.98.235.* 06.01.06, 18:36 Uwielbiam ten serial!!! Jako ulubionego bohatera wybrałam "Sawyera" James'a Ford'a. Zauważyłam kilka błędów w "Gazecie Telewizyjnej" w nazwiskach dwóch osób. "John Locke" nazwisko Terry O'Quinn (w "Gazecie..." opisany był jako Terry Quinn) "Michael Dawson" nazwisko Harold Perrineau Jr. (w "Gazecie..." opisany był jako Harold Perrineau) Są to małe błędy, aczkolwiek zaistniały one. Prosiłabym więc o sprostowanie nazwisk tych dwóch mężczyzn w następnym numerze "Gazety Telewizyjnej", ponieważ wprowadzają one w błąd ludzi mniej wiedzących o tych osobach. Z góry serdecznie dziekuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna-gabriela Re: Zagubieni 16.01.06, 02:06 Sawyer górą!! Takiego faceta mieć... :D Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Zagubieni 06.01.06, 19:05 I jeszcze uwaga do pierwszego z wczorajszych odcinków (tego z Lockiem): -Niepokalane Poczęcie nie oznacza poczęcia bez ojca a poczęcie w stanie wolnym od grzechu pierworodnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: ile odcinków ma ten serial? 06.01.06, 20:54 1 seria ma 25. Drugiej w USA pokazano jak na razie 10. rezyser obiecuje okolo 5 serii :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polli2 Re: ile odcinków ma ten serial? 10.01.06, 21:51 Sawyer wcale nie jest cukiertowaty...ale i tak numerem 1 jest dla mnie Sayid:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja142 Re: ile odcinków ma ten serial? 14.01.06, 08:53 jets seksowny...ale jak dla mnie najffajnieszy jest Boon....tylko czemu go zabili?!!;( miał takie ładne oczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Czy ktos wie kiedy na AXN seria ??? 07.01.06, 08:55 widzialam reklamy ze od stycznia ale nie moge znalesc od ktorego :( Odpowiedz Link Zgłoś
ja142 Re: Czy ktos wie kiedy na AXN seria ??? 14.01.06, 08:58 od 22 tak było napisane w telewizyjnej.... Odpowiedz Link Zgłoś
maykael Re: Zagubieni 07.01.06, 10:20 Uwielbiam ogladac ten serial, jest świetny- nigdy nie wiadomo co się stanie. Czekam caly czas na dalsze odcinki=) Na AXN leci zbyt późno więc muszę czekać aż tydzień...=( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snajper Re: Zagubieni IP: 81.15.189.* 07.01.06, 15:25 Jestem pod wielkim wrażeniem tego serialu.Po oglądnięciu kilku odcinków nie moge się od niego oderwać."Lost" to najlepszy serial jaki leciał na polskich ekranach.Wielkie gratulacje dla wszystkich wykonawców filmu "Zagubieni" ale szczególne brawa należą się:Mattew Fox(Jack Shephard)-gra naprawde dobrze i jest najistotniejszą osobą na wyspie,lekarz oraz Terry Quinn(John Locke)-bez niego pozostali uczestnicy nie dali by sobie rady na wyspie.Kolejnym dowodem,że Stany Zjednoczone są potęgą i potrafią zrobić naprawdę dobry, znakomity film.Gorąco polecam do oglądnięcia "Zagubionych" naprawdę warto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maker3 Re: Zagubieni 07.01.06, 17:18 Nie wiecie czy TVP1 będzie pokazywać drugi sezon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dirgone Re: Zagubieni IP: *.chello.pl 07.01.06, 17:25 Myślę, że tvp będzie pokazywała następną serię, bo zainteresowanie serialem jest - jak widać, ogromne, a druga seria jest jeszcze ciekawsza od pierwszej. Jestem w tej chwili przy dziewiątym odcinku i z niecierpliwością czekam na dalsze. Odpowiedz Link Zgłoś
maker3 Re: Zagubieni 07.01.06, 17:27 słyszałem że mają wydać na dvd pierwszą serię czy to prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Zagubieni 08.01.06, 13:05 www.amazon.com/gp/product/B00005JNOG/103-6711761-9951009?v=glance&n=130 już jest wydana, premiera w Polsce jest chyba spóźniona ze względu na emisję serialu w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Zagubieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 17:53 Film na miare XXI wieku. Naprawd3e jest świetny. Polecam go wszystkim!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmorawski Re: Zagubieni IP: *.icpnet.pl 07.01.06, 18:38 1 seria ma sie ukazac na DVD w Polsce w lutym. Natomiast w TVP seria 2 najprawdopodobniej pojawi sie dopiero jesienia, chyba ze wzgledu na to, ze AXN ma prawo pierwokupu.. Na AXN seria 2 juz od konca stycznia. :)))) A dla tych, ktorzy nie posiadaja AXN w swoich kablowkach pozostaje internet, z ktorego juz mozna sciagnac pierwsze 9 odcinkow serii 2. :) Pozdro dla wszystkich lostomaniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danradcliffe Re: Zagubieni IP: *.compnet.com.pl 08.01.06, 10:09 Serial Zagubieni jest SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horsa Re: Zagubieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 15:35 świetny serial ..ale nie wiecie może gdzie moge sciągnąc jego odcinki co nie które?bo nie ogladałam początkowych odcinków i bardzo żałuje :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Zagubieni IP: *.icpnet.pl 08.01.06, 21:20 Zainstaluj sobie program Torrent Storm (do sciagniecia z netu) a nastepnie ze strony www.mininova.org za pomoca tego programu mozna pobrac cala 1 serie i pierwsze 9 odcinkow serii drugiej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalroman Re: Zagubieni IP: *.pkt.pl 24.01.06, 14:41 dla niechcących kraść, polecam możliwość legalnego ściągnięcia dowolnego odcinka - www.itunes.com - z Polski można płacić kuponami pre-paid, które z kolei można nabyć na ebay.com, ebay.de, ebay.co.uk... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Zagubieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 22:06 lepszego filmu już dawno nie oglądałam,tylko dlaczego nie jest wszystko wykaśnione do końca?gryzie mnie to bardzo i przez to ten film mnie tak wciągnął, Odpowiedz Link Zgłoś
ollgaa1 Re: Zagubieni 08.01.06, 22:33 Powoli zauważam, że wszyscy są w tym serialu powiązani. Np. (niestety nie zapamietuje wszystkich imion, ale poradzicie sobie)np. kiedy ten chińczyk był u jakiegoś goscia w domu w tv leciał program z tym grubym, gruby miał firmę produkującą pudełka loock był tam w zażądzie a sawyer spotkał w barze ojca Jacka więc powoli dochodze do wnoisku, że oni już się gdzieś widzieli choć sami o tym nie wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
ollgaa1 Re: Zagubieni 08.01.06, 22:38 ehh a tak w ogole Sawayer jest super i dla mnie ma ma charakter taki w moim typie :) Lubie też Charliego chociaż Sawayer No.1 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
robika Re: Zagubieni-kto jest boski ;-) 09.01.06, 18:57 W kwestii kto jest boski głosuję na Jacka. On i długo długo nikt!No, może on, Sayid i potem długo, długo nikt,a juz na pewno nie cukierkowy Sawyer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justinka Re: Zagubieni-kto jest boski ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 16:39 EEE! ten Jack to jakiś taki za doskonały jest.. wszystko wie i robi dobrze itp. Nie dla mnie. Za grzeczny. Nie to co Sawyer- "bad boy" -to lubie ;-)Ale pozdro dla cię. Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna-gabriela Re: Zagubieni-kto jest boski ;-) 16.01.06, 02:11 Racja co do Jacka - za doskonały. Żadnej rysy. Nie to co Sawyer :) Uwielbiam tą jego pewność siebie i egoizm :D "bad boy" style rules :P Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia331 Re: Zagubieni 09.01.06, 19:52 oglądam ten serial i podoba mi się. mam nadzieje,że kolejne odcinkki będą superowe!!! hej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaisa_xx Re: Zagubieni 09.01.06, 20:19 Film jest bardzo, bardzo dobry. Oglądałam go na progrmie AXN, jednak tylko wyrywkowo. Bardzo jestem wdzięczna producentom lub komuś kto jest odpowiedzialny za nadawanie filmów na programie. Mam nadzieję, że tvp1 będzie nadawało także drugą część serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
matiz100 Re: Zagubieni 09.01.06, 21:19 czy w 1 bedzie leciec druga seria ?? jezeli tak to kiedy.... Odpowiedz Link Zgłoś
matiz100 Czy w 1 bedzie leciec II seria ? 09.01.06, 21:23 czy ktos wie czy tylko na AXN bedzie leciec II seria .... moze zrobią na 1 bo nie mam kablowki :D;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Czy w 1 bedzie leciec II seria ? IP: *.chello.pl 09.01.06, 21:43 zrobią, zrobią ale dopiero na jesieni. jedyny kanał w tv jaki przed jesienią będzie pokazywac Lost to AXN. Odpowiedz Link Zgłoś
wooolnabis Re: Czy w 1 bedzie leciec II seria ? 20.01.06, 09:53 no tak ale na jakiej kablowce jest axn na aster nie moge znalezc :((( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zagubieni IP: *.server.ntli.net 10.01.06, 20:49 super film, szkoda ze nie nagrywałam tego filmu ale sylwestra spedzilam przed telewizorem ogladajac na axn film od poczatku, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś