kolczatka 11.12.03, 11:11 Mój dyrektor wczoraj uruchomił sobie całkiem przypadkowo usługę, która wchodzi do użytku od dzisiaj. Nawet operator nie wie jakim cudem mu się to udało ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota.28 Re: Mam zdolnego szefa ;)) 11.12.03, 11:13 zdolny człowiek, obeznany z techniką Odpowiedz Link
kolczatka Re: Mam zdolnego szefa ;)) 11.12.03, 11:17 Wyjątkowo, twierdzi, że wrzucił niezablokowany telefon do kieszeni do niczego innego się nie przyznaje Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Mam zdolnego szefa ;)) 11.12.03, 11:26 moj telefon wczoraj odmowil wspolpracy w baardzo waznym momencie przerasta go mozliwosc odebrania 2 sms Odpowiedz Link
ann.k Re: Mam zdolnego szefa ;)) 11.12.03, 14:16 No, bywa. Ja rok temu obaliłam podstawową tezę, na której opiera się ponad połowa propagandy handlowej firmy Microsoft Też przypadkowo. Odpowiedz Link
babik Re: Mam zdolnego szefa ;)) 11.12.03, 14:19 A też jesteś szefem ?? Mój jest taki zdolny , jak mu głąbowi mówię , żeby się zalogował do lotusa to biedaczek woła do swojej sekretarki "pani Monika a jakie ja mam tutaj hasło ?". No debil. Odpowiedz Link
ann.k Re: Mam zdolnego szefa ;)) 14.12.03, 14:04 Nie jestem Ale to i tak dobrze, że w ogóle wie, że ma jakiekolwiek hasło. Mnie już kilka osób prosiło ustawienie im do poczty firmowej pustego hasła, bo oni nie mają głowy do pamietania tych wszystkich haseł, o! Odpowiedz Link
sloggi Re: Mam zdolnego szefa ;)) 14.12.03, 00:57 Szkoda, że nie mogę powiedzieć o tej pani dwa stołki nade mną. Ona jest życiowo niezdolna. Odpowiedz Link
jackussi Re: Mam zdolnego szefa ;)) 14.12.03, 08:53 Szefowie własnie dlatego są szefami ,że oprócz wielu wielu dobrych (niekoniecznie porządnych cech) mają intuicję.Jest to coś,co każe im podejmować dobre decyzje bez większego racjonalnego wytłumaczenia. Mój szef jest w tym cudotwórcą i wogóle jest naj. jk Odpowiedz Link
altu Re: Mam zdolnego szefa ;)) 10.05.04, 15:56 a mój szef przed chwilą był.. posiedział, podladował swoją komórkę, po czym zabrał moją... he he i miał urwanie kapelusza... bo mu sie ludzie rozdzwonili.. a teraz.. wrócił i zabrał znowu moją... zaraz pewnie jeszcze raz sie wróci... grunt to dobry samochod i stalowe nerwy... Odpowiedz Link