Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      zdziwiony

zdziwiony

(16 wyników)
    • Witam serdecznie :) Od jakiegoś czasu zaczełam używać olejku rycynowe na włosy,gdyż przeczytałam,że ma on właściwości wzmacniające i przyciemnia włosy(już kiedyś o tym napisałam:]) ale od tego momentu włosy zamiast się wzmocnić- osłabły.Wypadają przy czesaniu..myciu.. poprawianiu..na swetrze czy bluzce znajduje po kilka :( Jestem załamana i zdziwiona.Nie wiem dlaczego tak się dzieje..czy może robie coś żle?! Znacie jakieś inne metody domowe na wzmocnienie włosów...jakieś domowe...
    • Chciałabym sama wyregulować sobie brwi, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Może macie sposób na zrobienie takich "zdziwionych" jak ja to nazywam, brwi. chodzi mi o uniesioną końcową ich część, jak ma teraz większość aktorek i modelek. Ja mam prostą linię. z góry dziękuję
    • Dzisiaj to już nawet średniointeligentna kobieta lub też licealistka wie, że słońce/solarium postarza, nie mówiąc już o innych groźniejszych skutkach. Tak więc dziwię się, że niektóre kobiety, które znamy z telewizji, żyjące z tego, żeby wyglądać wiecznie pięknie i młodo, są przez cały czas usmażone na brąz, i to niezależnie od pory roku. Nieświadome czy nierozważne? A podobno są inteligentne. W dodatku mają sztab specjalistów (stylistów, kosmetyczki), którzy pracują nad ich wyglądem - nikt n...
    • Kupilam ostatnio krem do rak (marka nie z Polski)- ze zdziwieniem odkrylam na tubce, iz kosmetyk jest "made in China". czy kosmetyki tez juz sie produkuje w Chinach? Uzywacie takowych? Mnie to pierwszy raz spotkalo i jakos nie mam za bardzo ochoty uzywac tego kremu.
    • Kupiłam krem Garniera, nazywa się chyba Nutritionist, z opisu wygląda, że to krem na pierwsze zmarszczki. Niby wszystko jest ok, ale po aplikacji czuję delikatne szczypanie i mam przez kilka minut zaczerwienioną skórę. Nigdy wcześniej tak nie miałam, ale pomyślałam, że to może być skutek uboczny działania przewizmarszczkowego. Dobrze dedukuję czy to po prostu reakcja alergiczna?
    • kupiłam właśnie, bo chce upiększyć rzęsy. czytam sobie wskazania i oczy mi z orbit wychodzą: "ostre i przewlekłe zaparcie: zastosowanie: "środek przeczyszczający" chce dodac, że pisze że to jest olejek rycynowy. i co teraz? moge go dać na rzesy??
    • Witajcie, chciałam pochwalić kosmetyki Pierre Rene. Jakoś do tej pory raczej je omijałam, ale wczoraj napatoczyłam się na pokaz makijażu; wróciłam do domu z pudrem sypkim (17 zł), różem (9 zł), i cieniami potrójnymi (10 zł). Kosmetyki są świetne! I kolory, i jakość - nic nie można zarzucić.
    • Czesc Drogie panie udalam sie ostatnio do kosmetyczki, niesprawdzonej wczesniej. Prosilam o depilacje wiekszosci wloskow, pozostawiajac maly paseczek. Pani , odpowiedziala mi ze niestety nie wykonuje takiej depilacji "WOGOLE", poniewaz dla niej jest to bardzo nieestetyczne i ona nie mogla by dotykac "tam" , kobiet. Moje zdziwienie bylo spore ,delikatnie mowiac. Zrobilam tylko ile ta pani mi oferowala bo czas mnie naglil. Dodam jeszcze ze o zdejmowaniu bielizny nie bylo nawet mowy, pani nie...
    • po zapoznaniu się z archiwum dotyczącym wątków z dove kupiłam go sobie dzisiaj i chce go dzisiaj wypróbować ale nie wiem czy mogę nim smarować również twarz.Jeżeli nie to co polecacie
    • Chodzi mi o te ze jak go otworzyłam to wsrodku była wata !!!!!!! ( nigdy sie z takim pakowaniem nie spotkałam). Oprócz tego czy te tabletki maja na serio taki pomaranczowy kolor, bez zadnego loga napisu itp. Chyba nie kupiłam jakis fałszywych leków ?? z góry dzieki za odpowiedz
    • masc z mocznikiem UREA 40,0 LEKOBASAE od 200,0" Justy, czy mówi Ci coś ten skład? sądziłam, że mocznik ma jedynie działanie nawilżające, a robiona w aptece maść o takim składzie robi furorę jako środek na rozstępy. czy to możliwe, żeby mocznik na nie jakoś działał? może ma też właściwości rozjaśniające? albo złuszczające naskórek?
    • Ostatnio musiałam myć głowe codziennie. Ale nabyłam sampon w drogerii Natura - szampon Natura do włosów farbowanych (witaminy+Minerały). No i cud. Po wszystkich innych włosy maiałm zdechle już po jednym dniu a tu, jakież było moje zdziwienie, gdy następnego dnia po umyciu okazało się że włosy są ok. a nie tłuste i oklapłe.Polecam G.
    • Witam. Temat pewnie istotny dla dziewczyn, które walczą z cellulitem. Ja od półtora roku prowadzę intensywną walkę i za pomocą algi i masaży ręcznych i diety i kremów do domu i ćwiczeń i ... Właściwie było nieźle, ale wygląd wyszczuplonej skóry pozostawiał jednak sporo do życzenia. Nie sądziłam, że da się to radykalnie zmienić. Z pewną taka nieśmiałością dałam się namówić znajomej na zabiegi tym urządzeniem, wzięłam na razie 3 razy godzinny zabieg i to naprawde działa. Wygładzenie...
    • Witam, Może znacie na to jakis sposób, jakieś preparaty, domowe sposoby. Już mam dość włosów, które w zimie żyją własnym życiem.
    • dziewczyny poleccie mi jakis dobry krem ujedrniajacy do ciala, bo po ciazy mam okropnie sflaczala skore buuuuuuu :-((((((((( pozdrawiam
    • Ide do zarzadu wlasnej firmy [musze do tego wyjsc z budynku i wejsc do 2]. Przechodze obok slynnej restauracji Sodexho. Ide do wind, ide .... patrze ... i oczom wlasnym nie wierze. Stoi przy makaronach koles. Wymuskany lalus z Ery, fryzurka na zel, marynareczka waziutka slim :0 i do tego .... aaaaaa ...... spodnie o kroju cygaretek, w kostkach, z tylu nogawki z ROZCIECIAMI !!!!!!!! Czy ja jestem jakas niedzisiejsza, czy co, ale az mnie odrzucilo i tarzajac sie ze smiechu ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna