bluelagune2 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 26.08.14, 22:22 Dla mnie lepszymi kosmetykami są kosmetyki Ziaja. Odpowiedz Link
synnok Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 12.05.16, 15:00 tez je lubie i jeszcze z bielendy sa dobre, zwłaszcza balsamy np algi morskie Odpowiedz Link
miodmalina2 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 21.06.16, 19:21 Z tej firmy dobra jest też seria Comfort do stóp, a szczególnie skarpetki złuszczające. Odpowiedz Link
6lilianna Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 18.10.14, 13:30 Tanio nie znaczy dobrze, wszyscy o tym wiemy^^ Można postawić na ilość i na kolor opakowania bez pewności skąd są dane kosmetyki. Ja polecam sklep www.drogeriaorganika.pl/. Mają tak naturalne, ekologiczne produkty z przejrzystymi składami z ekologicznych upraw. Dla osób o wrażliwej skórze i w każdym wieku. Produkty są sprowadzane od certyfikowanych firm. Ja kupuję tam kosmetyki i środki czystości, bo mam pewność, że mi nie zaszkodzą. Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 22.02.16, 16:11 A ja odkryłam niedawno Mama Care Efektimy. Cudeńko normalnie, nie kosmetyki. Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 11.06.17, 22:02 Z Efektimy mam Coffee Miracle, najlepszy peeling kawowy świata Odpowiedz Link
1liliana2 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 25.10.14, 15:31 fajne info, nie zapomnę jak sobie zapiszę w kalendarzu z www.dailyplanner.pl Odpowiedz Link
k.laryska Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 26.11.14, 23:15 fajny tez jest ich argan face oil :) Odpowiedz Link
mag88da Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 27.11.14, 10:33 tez mi na mysl przyszla bielenda, bardzo mi pasuja ich kosmetyki, a agran face oil jest naprawde fajny:) Odpowiedz Link
k.laryska Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 27.11.14, 15:10 a uzywalas ich argan celasing face oil? Odpowiedz Link
laleczka1133 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 01.12.14, 21:49 widziałąm włąśnie w rossmannie ten olejek. Jak się go stosuje? Odpowiedz Link
mag88da Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 02.12.14, 17:56 ten celasing face oil nakaldam na zwilzona twarz i masuje, delikatnie, aby nie podrazniac syfow:) Odpowiedz Link
laleczka1133 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 02.12.14, 23:03 a później jakiś się go zmywa wodą lub tonkiem? Odpowiedz Link
mag88da Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 17.02.15, 09:50 normalnie wodą, po Argan cleasing Face Oil ma się uczucie bardzo nawilżonej i miękkiej buzi, dla mnie jednak chyba najważniejszym plusem jest to, że nie podrażnia wyprysków, trądziku, ponieważ ładnie oczyszcza, ale nie ma się po nim zaognionych zmian, dlatego go tak bardzo lubię:) Odpowiedz Link
k.laryska Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 17.02.15, 22:32 zgadzam sie, ta seria arganowa bielendy naprawde nadaje sie do nawet najbardziej problematycznej cery:) zero podraznien, wypryskow czy zaczerwienien, a wczesniej mialam z tym spore klopoty Odpowiedz Link
przemoaj5 Olej konopny w kosmetykach. 27.11.14, 15:03 Polecam kosmetyki na bazie naturalnego oleju konopnego. www.indiacosmetics.pl Przemysław Jakubowski Odpowiedz Link
madziagad Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 02.12.14, 22:27 Mówiąc o tanich i sprawdzonych kosmetykach na pewno muszę wspomnieć o www.topdrogeria.pl Kupuję tam od dłuższego czasu i jestem zadowolona oleje i tusze do rzęs nie mają sobie równych. Jeśli pytasz o rabat na pewno na jakiś trafisz wystarczy poszukać lub zapytać bardzo miłą obsługę. Odpowiedz Link
rheaonline Dzień Darmowej Dostawy w sklepie Rhea 03.12.14, 10:48 Przedłużamy Dzień Darmowej Dostawy jeszcze o jeden dzień ! Możesz złożyć swoje zamówienie bez kosztów dostawy do 4/12/2014 godz. 8.00. www.rhea.com.pl Odpowiedz Link
blanka9000 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 15.09.15, 08:06 Jeżeli chodzi o sprawdzone i tanie kosmetyki to ja ostatnio jestem zakochana w Esent. Najbardziej podoba mi się ich oferta olejów kosmetycznych. Do wyboru do koloru. Mają tam nawet ten rzadko spotykany z pachnotki. Uwielbiam kosmetyki naturalne więc cieszę się że na nich trafiłam :) Odpowiedz Link
aniela_asnyk Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 16.09.15, 19:45 wiadomo że każda z nas szuka tanich ale jednocześnie dobrych kosmetyków. Ja kolorówki boję się zamawiać przez Internet wolę dorogerie stacjonarne ale odżywki do włosów kupuję z trena.pl. Te same co w drogeriach a dużo tańsze. Odpowiedz Link
maxio50 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 14.12.15, 15:55 Ja już drugi raz kupowałam w sklepie internetowym Mają kosmetyki do makijażu ze sprawdzonego źródła - nowe, oryginalne. Bardzo tanio, szybka wysyłka ;) Polecam. Odpowiedz Link
pomponikowa Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 17.09.15, 20:11 Ja lubię kosmetyki Rimmela i uważam, że ich ceny nie są wygórowane, szczególnie, że często są duże promocje w drogeriach. Najbardziej przypadła mi do gustu seria rimmela wake me up! Odpowiedz Link
malgosia1283 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 23.09.15, 11:40 Rimmel jest ok, ale jeśli chodzi o kosmetyki nie do makijażu polecam kosmetyki indyjskie - kupuję na stronie tulsi.pl - super wypisane składy i działanie - super, że istnieją. A włosy też farbuję naturalnymi hennami stamtąd, uważam, że efekt lepszy niż farbowanie u fryzjera, a przy tym wiem, że naturalne... Odpowiedz Link
wilu217 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 12.10.15, 12:17 Polecam Bardzo dobrą jakościową linie kosmetyków polskiej marki INDIA produkujące naturalne kosmetyki na bazie oleju konopnym . Odpowiedz Link
wilu217 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 12.10.15, 12:18 www.facebook.com/Kosmetyki-z-Olejem-Konopnym-INDIA-1654409244796151/timeline/ Odpowiedz Link
wibi8 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 13.12.15, 13:01 Niedawno zakupiłam i sprawdziłam kilka kosmetyków konopnych firmy INDIA. Najbardziej przypadł mi do gustu balsam do ciała z olejem konopnym, który ma lekką formułę i dzięki temu bardzo szybko się wchłania i nie zostaje na skórze. Balsam zapewnia świetne nawilżenie dla całego ciała i szybko poprawił kondycję mojej przesuszonej skóry. Przetestowałam również serum do twarzy i rąk, które jest w niewielkiej tubce, ale jest bardzo wydajne, tubka wystarczyła mi na dwa miesiące przy codziennym użytkowaniu. Serum najpierw stosowałam na noc, ale gdy przyszły chłodniejsze dni, to zaczęłam używać go rano, aby skóra twarzy była jak najlepiej nawilżona w ciągu dnia, kiedy w biurze grzeją kaloryfery, a na zewnątrz chłoszcze zimny wiatr - przy takich warunkach serum z olejem konopnym zapewnia ochronę i dobre nawilżenie. Obydwa produkty zakupiłam w sklepie internetowym balsamic.com.pl balsamic.com.pl/kategoria-produktu/konopny-raj/ Odpowiedz Link
deltaedukacja Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 01.02.16, 14:26 Szkoła Delta Edukacja ogłasza nabór na Kierunek TECHNIK USŁUG KOSMETYCZNYCH! U nas w szkole nie płacisz za NIC, Na zajęciach praktycznych nauczysz się zabiegów, które możesz wykonywać samodzielnie w domu! Za kosmetyki na zajęciach nie płacisz NIC! Po zakończonej nauce dostajesz tytuł TECHNIKA! Zapraszamy na Szewską 17/1 w Krakowie lub tel 798 149 906! Odpowiedz Link
maly.minionek Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 11.02.16, 22:17 Moj sprawdzony i tani kosmetyk to nowa seria Bielendy- algi morskie. Dla mnie swietny produkt- wydajny, delikatny, idealny do suchej skory i wrazliwej :) Odpowiedz Link
marta.czabala Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 12.04.16, 17:56 Moim najnowszym odkryciem są cuda do włosów od Chantal. Doskonałe kosmetyki dla każdego rodzaju włosów. Znalazłam je na Hebe i nie mogę przestać się zachwycać. Odpowiedz Link
kasidysisko Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 12.04.16, 17:59 O ja też testuję Chantal. Aktualnie z olejkiem arganowym i keratyną Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 23.11.16, 12:56 Ostatnio od fryzjera kupiłam ich odżywkę prosalon intensis. Genialna rzecz, w końcu włosy nie wyglądają jak siano. Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 08.05.17, 00:37 Ja kocham szampon Elastabion Floslek. Odpowiedz Link
kasidysisko Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 19.11.17, 17:31 Ja do włosów to przede wszystkim Elastabion Floslek. Odpowiedz Link
sylwia00019 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 13.04.16, 09:10 Hej, Polecam kosmetyki firmy India na bazie konopii, są delikatne i bardzo fajnie nawilżają jeśli ktos ma problemy z suchą skórą. Ja osobiście korzystam z kremu do stóp i z balsamu do ciała fajnie sie wchłaniają. Ja kupiłam je na stronie medkonopia.pl/ sa dosć tanie więc polecam:) Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 14.04.16, 10:58 Dla mnie cudem i odkryciem były kosmetyki Mama Care z Efektimy. Przywróciły mi poczucie własnej wartości po ciąży, zwłaszcza kuracja do biustu Odpowiedz Link
marta.czabala Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 14.07.16, 11:44 Miałam kurację dla zmęczonych nóg z Mama Care. Wspaniała i skuteczna naprawdę. Odpowiedz Link
kasidysisko Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 19.04.17, 23:32 Mam z Efektimy Cellu Lift. Super działa, przygotowuję skórę na lato. Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 08.05.17, 00:39 Ja mam też z Efektimy Coffee Miracle, wspaniały peeling. Odpowiedz Link
kasidysisko Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 19.11.17, 17:37 Mówisz o rozstępach? Ja miałam fajne doświadczenia ze ScarŻelem. Mały, poręczny i strasznie skuteczny. Odpowiedz Link
alipatka Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 03.01.18, 11:27 Ja tez lubię Scarżel .Tani, mały ,naturalny. Mam go zawsze w torebce.Od małych skaleczeń,poparzeń do kuracji na blizny,rozstępy a ostatnio na przesuszone miejsca typu liszaje.Pokusiłam się nawet używając pod oczy i też fajnie nawilża. Odpowiedz Link
pistacja1986 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 09.01.18, 10:42 Mi usunął plamy brązowe na czole-efekt hormonów i słońca. Efekt juz po paru tygodniach,ale było warto. Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 14.04.16, 11:02 I jeszcze Floslek na moja skórę, bo tylko te kremy natłuszczają mi alergicznie i beznadziejnie wysuszającą się skórę. Odpowiedz Link
marta.czabala Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 14.07.16, 11:46 Floslek zawsze biorę ze sobą na urlop Odpowiedz Link
kasidysisko Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 19.04.17, 23:34 ja zawdzięczam Floslek nawilżenie, którego nie zapewnił mi wcześniej żaden kosmetyk. Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 08.05.17, 00:40 Kocham bez reszty floslekowy żel z aloesem Odpowiedz Link
kasidysisko Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 19.11.17, 17:39 zgadzam się, dla mnie przede wszystkim krem happy per aqua albo żel z aloesem. Odpowiedz Link
miodmalina2 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 23.04.16, 16:44 Też lubię kosmetyki od Bielendy. Własnie teraz używam od nich kosmetyków na cellulit z serii Cellu Slim Corrector. Fajne jest to, że ich produkty rzeczywiście są na każdą kieszeń i mają dobre składy. Odpowiedz Link
iamdominika Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 05.06.16, 20:38 bielenda i seria slim cellu corrector- taniutka a super wygladza skorę na posladkach chociazby :) moj kosmetyczny ideal :) Odpowiedz Link
miodmalina2 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 15.06.16, 11:14 iamdominika napisał(a): > bielenda i seria slim cellu corrector- taniutka a super wygladza skorę na posla > dkach chociazby :) moj kosmetyczny ideal :) U mnie też, pomogła zawalczyć z celluilitem na udach. Pomogła trochę ujędrnić brzuch, ale staram się ćwiczyć i lepiej oraz regularnie się odżywiać. Używam serum chłodzącego z tej firmy. Odpowiedz Link
iamdominika Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 19.06.16, 13:38 Ja kupuje w Hebe i to mi wystarcza :) A na promocje tez czesto trafiam- chociazby mleczny olejek z Bielendy Algi Morskie ;) Odpowiedz Link
grazka801 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 21.06.16, 21:49 A co powiecie o marce Bioderma? Jest teraz mocno promowana w aptekach Dbam o zdrowie www.doz.pl/apteka/k404-Bioderma i z opisu wygląda bardzo dobrze, ceny też są do przyjęcia. Czy któraś z was stosowała kremy tej marki i może napisać kilka słów więcej? Odpowiedz Link
marta.czabala Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 14.07.16, 11:47 Zawsze, gdziekolwiek jadę mam ze sobą szampon nawilżający od Chantal. Odpowiedz Link
jestemrobaczkiem Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 15.08.16, 23:45 bielenda- seria comfort do stop. dawno nie mialam tak miekkiej skory na stopach ;) Odpowiedz Link
miodmalina2 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 15.08.16, 20:32 nikola20.02 napisała: > dla mnie niezawodne są kosmetyki bielenda- polska firma i na każda kieszeń. > aktualnie testuję sobie od nich algi morskie kremowe serum do ciała odzywcze- p > ięknie pachnie!! i ma fajny skład, zresz ado alg morskich chyba nie trzeba niko > go przekonywać? Też lubię tę firmę i ciesze się, że to polski producent. Serii Algi morskie do ciała nie znam, ale taka seria z tej firmy jest do twarzy. mam krem, serum i płyn micelarny. Ceny jak na polską kieszeń do zaakceptowania, a działanie kosmetyków uważam niczym nie ustępuje produktom zagranicznym jak Vichy czy L'oreal. Lubię też ich masła do ciała i kasztanową serię do twarzy. Odpowiedz Link
marta.czabala Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 19.09.16, 12:06 Moim najnowszym odkryciem jest Efektima, a w szczególności cała seria Pore&Matt Control. Skóra w końcu jakoś wygląda. Odpowiedz Link