sfi 13.09.12, 16:10 Może ktoś wie w których dyskontach są odpowiedniki znanych perfum w niższych cenach? Ja widziałam tylko w Aldi Light Silver jako odpowiednik Light Blue D&G. Zapach jest co prawda niezbyt trwały, ale ładnie pachnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Re: Odpowiedniki znanych perfum w dyskontach 14.09.12, 08:34 forum.gazeta.pl/forum/w,28680,136466264,138755227,Re_watek_o_produktach_z_Lidla.html Odpowiedz Link
bob_stanley Re: Odpowiedniki znanych perfum w dyskontach 14.09.12, 12:41 Najlepsze odpowiedniki znalazłem w sklepie merin.pl [www.merin.pl] Mają jasno opisane perfumy i szybko wysyłają. Nie ma żadnych problemów a oferta perfum bardzo szeroka Odpowiedz Link
sfi Chalon Lidl 25.11.12, 15:16 Gdzieś znalazłam też że niebieska to Davidoff Cool Water, a pomarańczowo-brązowa to Tresor Lancome Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Chalon Lidl 25.11.12, 20:40 Zadam szczere pytanie - jak się przekłada cena na jakość i tempo zużycia. Czym się kierujesz albo dlaczego kupujesz "covery". Jesteś ograniczona finansowo, czy szkoda Ci kasy na oryginały? Odpowiedz Link
nuova Dlaczego zamiennik? 26.11.12, 19:14 sibeliuss napisał: > Zadam szczere pytanie - jak się przekłada cena na jakość i tempo zużycia. Czym > się kierujesz albo dlaczego kupujesz "covery". Jesteś ograniczona finansowo, cz > y szkoda Ci kasy na oryginały? Kupiłam Suddenly madame glamour, bo szkoda mi kasy, żeby psikać się na codzień drogim oryginałem a lubię ten zapach nosić codziennie. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Dlaczego zamiennik? 27.11.12, 11:18 Rano jeszcze nim pachniesz, ale po kilku godzinach powinnaś użyć kolejny raz i wieczorem jeszcze raz. Odpowiedz Link
nuova Zapach na etacie 27.11.12, 13:52 O ile jestem w domu czy poza nim, to ok, ale w pracy mogłoby to przeszkadzać - nie pracuję w izolatce Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Zapach na etacie 28.11.12, 19:31 nuova napisała: > O ile jestem w domu czy poza nim, to ok, ale w pracy mogłoby to przeszkadzać - > nie pracuję w izolatce Czyli po domu perfumy, poza domem mydło i woda Odpowiedz Link
nuova Re: Zapach na etacie 28.11.12, 20:02 sibeliuss napisał: > > Czyli po domu perfumy, poza domem mydło i woda Zycie nie jest tylko czarne albo tylko białe. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Zapach na etacie 28.11.12, 21:28 Widzisz, ja lubię jak ktoś czuje na mnie perfumy, używam ich nie tylko dla siebie, ale i dla otoczenia. To miłe, że koleżanka jadąc autobusem poczuła od kogoś zapach "w moim stylu" i pomyślała o mnie. Widocznie podchodzimy do temu w zupełnie inny sposób. Jeśli chodzi o mnie to mogę mieć jedne perfumy, jeden roll-on, ale to muszą być rzeczy dobre, markowe i świetnej jakości. Tylko wtedy czuję się usatysfakcjonowany. Tak mam. Odpowiedz Link
nuova Re: Zapach na etacie 28.11.12, 22:42 sibeliuss napisał: > Widzisz, ja lubię jak ktoś czuje na mnie perfumy, używam ich nie tylko dla sieb > ie, ale i dla otoczenia. To miłe, że koleżanka jadąc autobusem poczuła od kogoś > zapach "w moim stylu" i pomyślała o mnie. Widocznie podchodzimy do temu w zupe > łnie inny sposób. > Jeśli chodzi o mnie to mogę mieć jedne perfumy, jeden roll-on, ale to muszą być > rzeczy dobre, markowe i świetnej jakości. Tylko wtedy czuję się usatysfakcjono > wany. Tak mam. Widocznie nikt ci jeszcze nie dopiekł w stylu, że mdli ją na mój zapach. Z resztą twojej wypowiedzi zgadzam się, ale lubię zamienniki. PS - baba jak zazdrości czegoś innej babie, to każdy powód będzie dla niej db, żeby jej dowalić. Dlatego nienawidzą pracować w jednym pokoju z babami. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Zapach na etacie 29.11.12, 08:31 nuova napisała: > Widocznie nikt ci jeszcze nie dopiekł w stylu, że mdli ją na mój zapach. Ja mam tak niewyparzoną gębę, że do mnie nikt tak nie wystartuje. Odpowiedz Link
smutas13 Re: Zapach na etacie 01.12.12, 07:05 sibeliuss napisał: > Jeśli chodzi o mnie to mogę mieć jedne perfumy, jeden roll-on, ale to muszą być > rzeczy dobre, markowe i świetnej jakości. Tylko wtedy czuję się usatysfakcjono > wany. Tak mam. Też tak mam. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Odpowiedniki znanych perfum w dyskontach 26.11.12, 00:44 A nie lepiej kupic cos tanszego a oryginalnego. Wody Yves Rocher czy Avon sa sporo tansze, a tez ladnie pachna. Odpowiedz Link
nuova Re: Odpowiedniki znanych perfum w dyskontach 26.11.12, 19:15 skiela1 napisała: > A nie lepiej kupic cos tanszego a oryginalnego. > Wody Yves Rocher czy Avon sa sporo tansze, a tez ladnie pachna. Avon'owskie śmierdzą. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Odpowiedniki znanych perfum w dyskontach 26.11.12, 21:15 nuova napisała: > Avon'owskie śmierdzą. Niektorym Chanel tez smierdza. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Odpowiedniki znanych perfum w dyskontach 28.11.12, 16:01 Zależy jakie Chanel. Chanel 5 faktycznie śmierdzą. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Odpowiedniki znanych perfum w dyskontach 28.11.12, 16:05 gazeta_mi_placi napisała: > Zależy jakie Chanel. Chanel 5 faktycznie śmierdzą. Ciezki zapach to fakt,raczej na wieczorne wyjscie i to nie za duzo. Odpowiedz Link
olc.iaa [...] 30.11.12, 23:14 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Odpowiedniki znanych perfum w dyskontach 12.02.17, 20:09 A ja myślę, że spamujesz. Odpowiedz Link
trimik Re: Odpowiedniki znanych perfum w dyskontach 13.02.17, 10:05 nie będzie lepiej jak kupicie oryginalny prefum? Odpowiedz Link
magdalen.and.other.company Re: Odpowiedniki znanych perfum w dyskontach 26.02.17, 17:10 Biedronka i Lidl mają swoje odpowiedniki ale tak jak piszesz ich trwałość no jest raczej kiepska. Ja jak decyduje się kupić odpowiednik to wole taki z internetu np dobre ma firma zapachowiec.pl a nie jakieś perfumy z Biedry. Odpowiedz Link