Gość: Karol IP: 213.77.14.* 28.04.05, 20:43 Bardzo mają atrakcyjne ceny, ale trochę mnie dziwi że za rower z takim samym osprzętem innej firmy trzeba dużo więcej dać Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Alonzo Re: Co sądzicie o rowerach Kellys IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 20:57 Rowerki są spoko,całkiem niczego sobie no i tańsze od odpowiedników innych,renomowanych marek.CZemu tak jest??Podejrzewać mogę że to zwyczajna zagrywka marketingowa-Kellys zdobywa rynek jak to robił w ostatnim czasie Author więc i ceny muszą być atrakcyjne,nie płacisz(póki co) za markę.Zapewniam Cię że jak marka Kellys zadomowi się u nas na dobre to i ceny podskoczą ale może inni mają odmienne zdanie na ten temat.Radzołbym brac i nie zastanawiać się-grunt to kupić w sklepie oferującym rzetelny serwis.Pzdr. Link Zgłoś
Gość: SebaWrocław Re: Co sądzicie o rowerach Kellys IP: *.magma-net.pl 29.04.05, 09:42 Witam! Jestem szczęsliwym posiadaczem roweru Kellys Quartz, dodam że naprawdę szczęśliwym, mam zrobione jakieś 1500 km i sprawuje się bez zarzutu, a nie oszczędzałem go, jeżdziłem po górkach, kamieniach, wertepach i nic, wymagał tylko drobnych regulacji, bierz i się nie zastanawiaj, dokładne recenzje użytkowników wraz z ocenami znajdziesz na stronie: www.rower.com/recenzje.php?op=podk&id=15 Wszystkie nowsze modele są oceniane bardzo wysoko. Link Zgłoś
tm24 Re: Co sądzicie o rowerach Kellys 14.05.05, 13:31 witam mamy z żoną dwa rowerki kellys'a już 3 sezon i sprawują się bez zarzutu polecam Link Zgłoś
grooszek Re: Co sądzicie o rowerach Kellys 29.04.05, 00:10 niedawno, niecale 2 tyg. temu kupilem kellysa w wawie (legion na modzelewskiego) i jestem baaardzo zadowolony. 350 km za mna dopiero, wiec o trwalosci sie nie wypowiadam. Jednak nie moge nic zlego powiedziec (ok., moge - zacisk od sztycy podsiodlowej kiepsko trzyma, i mi sie nieco sztyca wsuwa, przez co jest permanentnie za krotka - ale juz znalazlem na to sposob), ale przede wszystkim serwis jest bardzo wpozo. Od jakiegos czasu ostro podnosza ceny juz - dwa lata temu ten sam bike byl tanszy kolo 20 % ;)))). wiec pewnei wkrotce dojda do cen oferowanych przez innych producentow :D Link Zgłoś
Gość: q Re: Co sądzicie o rowerach Kellys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 15:54 JA też posiadam Kellys'a. Jestem BARDZO zadowolona !!! A jeśli Ci nie wystarczają opinie innych wystarczy porównać osprzęt stosowany w danym modelu Kellysa i innej marki - i zastanowić się dlaczego ten sam osprzęt kosztuje aż tak różnie u dwóch różnych producentów. Link Zgłoś
Gość: emaus Re: Co sądzicie o rowerach Kellys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 20:31 Osprzęt to nie wszystko... Kluczowym elementem roweru jest rama,a ta w Kellys jest gorsza niż u konkurentów. Stąd właśnie różnica w cenie roweru. A wypowiedzi powyższych forumowiczów- cóż dział marketingu Kellys pracuje... Link Zgłoś
Gość: marcelino Re: Co sądzicie o rowerach Kellys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 20:36 Gość portalu: emaus napisał(a): > Osprzęt to nie wszystko... Kluczowym elementem roweru jest rama,a ta w Kellys > jest gorsza niż u konkurentów. Stąd właśnie różnica w cenie roweru. A > wypowiedzi powyższych forumowiczów- cóż dział marketingu Kellys pracuje... A może więcej konkretów nt. tych ram bo sobie pomyślimy że pracujesz u konkurencji. P Link Zgłoś
mobile5 Re: Co sądzicie o rowerach Kellys 30.04.05, 21:04 Osprzęt taki jak u innych, może trochę niższe ceny. Co do ram, to niższe grupy całkiem porządnie wykonane, od 500zł podwójnie cieniowane, a góra to już wysoka klasa, potrójnie cieniowany Kinesis. Link Zgłoś
Gość: q Re: Co sądzicie o rowerach Kellys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 10:44 No jeśli dział marketingu mieści się w K-cach, i jest kobietą z 2 letnim stażem posiadania kellysa - to masz rację. Tylko czemu cholera mi nic za to nie płacą ? Poskarżę się szefowi - po majówcę - żeby mi dał premię ;)))) za pracę w nadgodzinach. Ale jaja. Mimo all, pzdr. Link Zgłoś
Gość: anka Re: Co sądzicie o rowerach Kellys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 15:00 Miło usłyszeć wypowiedź kobiety z zachodnioazjatyckich Kielc. Link Zgłoś
Gość: bikerka Re: Co sądzicie o rowerach Kellys IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 10.05.05, 14:31 to nie do końca jest tak, że za rower z takim samym osprzętem innej firmy trzeba dac dużo więcej. ZAleży co porównujesz, jak tylko przerzutki to racja. Ja kupiłam Salamadra rok temu, ładna rama (szaro-pomarańczowa), przerzutki Deore i cena niższa niż innych rowerów z Deore. I na tym kończył się dobry osprzęt. Bo juz na przykład piasty były nieuszczelniane, hamulce tektro jakieś takie najtańsze, amorek rst gila. WYdaje mi się, że w rowerach innych marek za taka samą cenę może nie będziesz miał b. dobrych przerzutek, ale na pewno lepsze pozostałe komponenty. Wprawdzie nie żałuję, że kupiłam Kelly'sa, ale szybko zaczęłam wymieniać poszczególne elementy, najpierw kólka z piastami, potem hamulce, manetki, pedały, teraz chyba już nic z niego nie zostało,ale to już choroba.... :) Link Zgłoś
Gość: roman Re: Co sądzicie o rowerach Kellys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:04 Uważajcie na rowery kellys spider i queig w sieci sklepów Go Sport mają uszkodzone korby - zębatki mają pozrywane zęby i są popękane. Sprzedawane są zaś za takie same pieniądze jak te sprawne. Obsługa udaje że nie wie o co chodzi i wciska ludziskom ten szajs za 1600 1700 zł. A z,dugiej strony jak taka ponoć "dobra" firma może sobie na to pozwolić. Link Zgłoś