compaq85 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 24.03.16, 18:44 Polecam bezpośrednio kupować kawę, którą przygotuje palarnia kawy Ważna jest świeżość kawy. Odpowiedz Link
maces99 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 12.05.16, 11:05 A ja polecam www.doskonalakawa.pl Samo ziarno w większości z mniejszych palarnii... Odpowiedz Link
bielsko76 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 11.07.16, 16:41 Ja wszystkie kawowe zakupy robię na Konesso. Nigdy mnie nie zawiedli, szybka przesyłka i miła obsługa klienta. Ostatnio oprócz nowych ziaren zamówiłam u nich taką kawiarkę: www.konesso.pl/product-pol-1840-Kawiarka-Top-Moka-Mini-2-filizanki-srebrno-biala.html , jestem bardzo ciekawa jak się sprawdzi, bo wygląda ciekawie :) Odpowiedz Link
rrfraczkowski Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 11.01.17, 10:38 Może być Flint na Powązkowskiej w Warszawie. Ja właśnie tam robię zakupy głównie do biura, bo sporo nam tej kawy idzie, a mamy taki bardziej profesjonalny sprzęt, bo dużo gość przyjmujemy. Spory wybór mają, praktycznie każdy znajdzie coś dla siebie tak więc moim zdaniem można się wybrać. Cenowo też korzystnie jest. Odpowiedz Link
kaates Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 27.06.17, 18:09 Zdecydowanie poleca boxy ze świeżo paloną kawą ze strony www.multisub.pl/product/box-ze-swiezo-palona-kawa Odpowiedz Link
dieta345 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 31.07.17, 13:53 Nie tylko z kawami do ekspresu ale z samymi ekspresami fajny sklep jest tu: www.marcocaffe.pl Odpowiedz Link
bozjancz Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 12.09.17, 17:39 Polecam kawy w E-centrum Handlowym eshopscenter.eu/41-kawy Odpowiedz Link
kuzniatekstowlodz Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 18.10.17, 09:12 Cześć. Ja polecam artukuł z tej strony kuzniatekstow.eu/gdzie-kupowac-kawe/ jak równiez wizytę w sklepię internetowym. Tam jest odniśnik do niego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
maciejgbl Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 30.10.17, 08:30 Ja z kolei kupuję razem z chemią na www.chemia-forma.pl :) Lavazza z Niemiec w atrakcyjnej cenie - na co dzień w sam raz:) Odpowiedz Link
blogerek99 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 07.11.17, 08:27 blueorcacoffee.pl/ - Najlepsza świeża kawa, Zamówienia online. Min. Kawa ziarnista, najlepszy sklep z kawą w dobrej cenie. Polecam sprawdzić. Odpowiedz Link
blogerek99 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 13.11.17, 11:38 A znasz Blue Orca Coffee - zajmuje się produkcja najlepszej kawy, świeżej kawy. Posiada internetowy sklep z kawą. blueorcacoffee.pl/ Odpowiedz Link
podlasie_master Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 03.02.18, 22:41 Potwierdzam palarnia kawy WWW.BLUEORCACOFFEE.PL dla mnie najlepszy sklep z kawą zdecydowanie pyszne kawki Odpowiedz Link
antonina89 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 04.01.18, 19:35 Uwielbiam kawę i często zamawiam ją w sklepach internetowych ze względu na dużą dostępność różnych rodzajów kaw. Ostatnio skusiłam się zamówić w sklepie mkfresh.pl/ . Nie dość, że lawa dotarła do mnie bardzo szybko, cena jest bardzo przystępna a sam smak kawy niesamowity :) Odpowiedz Link
andzelika90 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 20.01.18, 16:05 Od wielu lat kupuję na tej stronie skrocone.pl/62088 i jesteb bardzo zadowolona szybka wysyłka, darmowa dostawa. Polecam Odpowiedz Link
podlasie_master Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 22.01.18, 23:38 Umówmy się. Jeśli dobra kawa to z dobrej palarni kawy. Ja polecam palarnia kawy WWW.BLUEORCACOFFEE.PL świeża kawa super duży wybór i szybka wysyłka. Ja pije kawę z ekspresu i jestem mega zadowolony. Sklep z kawą www.blueorcacoffee.pl daje rade!! :) Odpowiedz Link
podlasie_master Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 03.02.18, 22:41 Najlepszy sklep z kawą www.blueorcacoffee.pl ich sklep z kawą jest super. Odpowiedz Link
nicrammarcin Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 04.02.18, 20:20 Ja polecam sklep www.deliciouscafe.pl - kawa smaczna, obsługa na wysokim poziomie i szybka realizacja. Odpowiedz Link
tomaszklerek Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 12.07.18, 10:47 Najlepsza kawa jest w www.palarniaproper.pl, ja zamawiam tylko tam Odpowiedz Link
januszbauman Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 09.10.18, 12:39 Nawet najlepszy sklep z kawą lub palarnia kawy nie obejdzie się bez porządnej strony internetowej, stworzonej w celach promocyjnych: coffeenation.pl/blog/artixen-jak-stworzyc-dobry-projekt-strony-o-kawie/ Odpowiedz Link
atener Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 12.01.19, 22:50 nie chcę polecać konkretnego sklepu, ale polecam kawę świeżo paloną w rodzimych palarniach, ja pijam kawy palarni Tommy Cafe, ostatnio znalazłem kawy tej palarni tutaj, w dobrych cenach Odpowiedz Link
atener Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 09.04.19, 11:43 jeżeli ktoś tutaj zagląda i lubi kawy smakowe to obecnie tutaj awakawa.pl/20-kawa-smakowa jest kilka kaw w dobrej cenie Odpowiedz Link
marianskowronek Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 24.06.19, 12:52 Lubię eksperymentować z kawą, szukam różnych smaków. Preferuję ziarnistą, zamawiam m.in. z www.kaweo.pl/pl/c/Kawy-Ziarniste/2, ale także z innych. Odpowiedz Link
mamdomek Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 05.10.19, 00:23 Szukasz dobrego sklepu? Czy dobrej kawy? Jeśli jednak kawy, to w Polsce się jej nie produkuje, tylko co najwyżej miele. W ostateczności pali i miele. Kup sobie różne gatunki ziaren GDZIEKOLWIEK i sprawdź co ci smakuje. Kawy mielonej się nie kupuje, bo to zwykle śmieci, wyłącznie ziarna. Chyba że komuś nie zależy, ale o takich, czy tym bardziej o miłośnikach "kawy rozpuszczalnej" chyba tu nie mówimy... Niemiernie istotnym elementem smaku kawy jest sposób samego zaparzenia. Odpowiedz Link
korba23 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 03.08.20, 10:46 Racja - dobra kawa ważniejsza niż dobry sklep z kawą. Ja od jakiegoś czasu kupuję kawę tu - dzierzawaekspresow.pl/kawa/. Wybrałem kawę ionia gran crema. Super kawa do biura i domu. Polecam Odpowiedz Link
karolek76x Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 03.08.20, 23:26 Ja ostatnio odkryłem spokokawa.pl/pl/c/Kawa/13 i jest na serio spoko. Próbowałem kawy Julius Meinl, a teraz mam zamiar wyprobować Story Coffee. Odpowiedz Link
p.wolinek Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 08.12.20, 11:09 Bardzo duży wybór masz www.lawetakety.pl/jak-zaopatrzyc-swoj-sklep-w-kawe/ coś znajdziesz dla siebie na pewno. Odpowiedz Link
ola987654 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 15.02.21, 14:42 Polecam sklep z kawą i akcesoriami kawowymi Coffee Bar Academy sklep.coffeebaracademy.pl/ Odpowiedz Link
webpnsi Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 21.03.24, 16:51 Najlepszy w którym kupuje od ostatniego czasu: www.coffeenetwork.pl Polecam Świeżo paloną Odpowiedz Link