Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego sklepu z kawą.

• compaq85 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 24.03.16, 18:44
      Polecam bezpośrednio kupować kawę, którą przygotuje palarnia kawy Ważna jest świeżość kawy.
    • maces99 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 12.05.16, 11:05
      A ja polecam www.doskonalakawa.pl
      Samo ziarno w większości z mniejszych palarnii...
    • bielsko76 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 11.07.16, 16:41
      Ja wszystkie kawowe zakupy robię na Konesso. Nigdy mnie nie zawiedli, szybka przesyłka i miła obsługa klienta. Ostatnio oprócz nowych ziaren zamówiłam u nich taką kawiarkę: www.konesso.pl/product-pol-1840-Kawiarka-Top-Moka-Mini-2-filizanki-srebrno-biala.html , jestem bardzo ciekawa jak się sprawdzi, bo wygląda ciekawie :)
      • rrfraczkowski Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 11.01.17, 10:38
        Może być Flint na Powązkowskiej w Warszawie. Ja właśnie tam robię zakupy głównie do biura, bo sporo nam tej kawy idzie, a mamy taki bardziej profesjonalny sprzęt, bo dużo gość przyjmujemy. Spory wybór mają, praktycznie każdy znajdzie coś dla siebie tak więc moim zdaniem można się wybrać. Cenowo też korzystnie jest.
    • kaates Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 27.06.17, 18:09
      Zdecydowanie poleca boxy ze świeżo paloną kawą ze strony www.multisub.pl/product/box-ze-swiezo-palona-kawa
    • dieta345 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 31.07.17, 13:53
      Nie tylko z kawami do ekspresu ale z samymi ekspresami fajny sklep jest tu: www.marcocaffe.pl
    • bozjancz Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 12.09.17, 17:39
      Polecam kawy w E-centrum Handlowym eshopscenter.eu/41-kawy
      • kuzniatekstowlodz Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 18.10.17, 09:12
        Cześć. Ja polecam artukuł z tej strony kuzniatekstow.eu/gdzie-kupowac-kawe/ jak równiez wizytę w sklepię internetowym. Tam jest odniśnik do niego. Pozdrawiam
        • maciejgbl Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 30.10.17, 08:30
          Ja z kolei kupuję razem z chemią na www.chemia-forma.pl :) Lavazza z Niemiec w atrakcyjnej cenie - na co dzień w sam raz:)
    • blogerek99 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 07.11.17, 08:27
      blueorcacoffee.pl/ - Najlepsza świeża kawa, Zamówienia online. Min. Kawa ziarnista, najlepszy sklep z kawą w dobrej cenie. Polecam sprawdzić.
    • blogerek99 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 13.11.17, 11:38
      A znasz Blue Orca Coffee - zajmuje się produkcja najlepszej kawy, świeżej kawy.
      Posiada internetowy sklep z kawą. blueorcacoffee.pl/

• podlasie_master Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 03.02.18, 22:41
        Potwierdzam palarnia kawy
        WWW.BLUEORCACOFFEE.PL dla mnie najlepszy sklep z kawą zdecydowanie pyszne kawki
    • antonina89 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 04.01.18, 19:35
      Uwielbiam kawę i często zamawiam ją w sklepach internetowych ze względu na dużą dostępność różnych rodzajów kaw. Ostatnio skusiłam się zamówić w sklepie mkfresh.pl/ . Nie dość, że lawa dotarła do mnie bardzo szybko, cena jest bardzo przystępna a sam smak kawy niesamowity :)
    • andzelika90 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 20.01.18, 16:05
      Od wielu lat kupuję na tej stronie skrocone.pl/62088 i jesteb bardzo zadowolona szybka wysyłka, darmowa dostawa. Polecam
      • podlasie_master Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 22.01.18, 23:38
        Umówmy się. Jeśli dobra kawa to z dobrej palarni kawy. Ja polecam palarnia kawy WWW.BLUEORCACOFFEE.PL świeża kawa super duży wybór i szybka wysyłka. Ja pije kawę z ekspresu i jestem mega zadowolony. Sklep z kawą www.blueorcacoffee.pl daje rade!! :)
      • podlasie_master Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 03.02.18, 22:41
        Najlepszy sklep z kawą www.blueorcacoffee.pl ich sklep z kawą jest super.
        • nicrammarcin Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 04.02.18, 20:20
          Ja polecam sklep www.deliciouscafe.pl - kawa smaczna, obsługa na wysokim poziomie i szybka realizacja.
    • tomaszklerek Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 12.07.18, 10:47
      Najlepsza kawa jest w www.palarniaproper.pl, ja zamawiam tylko tam
      • januszbauman Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 09.10.18, 12:39
        Nawet najlepszy sklep z kawą lub palarnia kawy nie obejdzie się bez porządnej strony internetowej, stworzonej w celach promocyjnych: coffeenation.pl/blog/artixen-jak-stworzyc-dobry-projekt-strony-o-kawie/
    • jadom_sanki Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 21.10.18, 19:41
      ziarnko-kawy.com
      • tomasz.arvaniti Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 03.12.18, 22:06
        Stokrotka.
    • atener Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 12.01.19, 22:50
      nie chcę polecać konkretnego sklepu, ale polecam kawę świeżo paloną w rodzimych palarniach, ja pijam kawy palarni Tommy Cafe, ostatnio znalazłem kawy tej palarni tutaj, w dobrych cenach
      • atener Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 09.04.19, 11:43
        jeżeli ktoś tutaj zagląda i lubi kawy smakowe to obecnie tutaj awakawa.pl/20-kawa-smakowa jest kilka kaw w dobrej cenie
    • marianskowronek Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 24.06.19, 12:52
      Lubię eksperymentować z kawą, szukam różnych smaków. Preferuję ziarnistą, zamawiam m.in. z www.kaweo.pl/pl/c/Kawy-Ziarniste/2, ale także z innych.
    • mamdomek Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 05.10.19, 00:23
      Szukasz dobrego sklepu? Czy dobrej kawy?
      Jeśli jednak kawy, to w Polsce się jej nie produkuje, tylko co najwyżej miele. W ostateczności pali i miele.
      Kup sobie różne gatunki ziaren GDZIEKOLWIEK i sprawdź co ci smakuje.
      Kawy mielonej się nie kupuje, bo to zwykle śmieci, wyłącznie ziarna. Chyba że komuś nie zależy, ale o takich, czy tym bardziej o miłośnikach "kawy rozpuszczalnej" chyba tu nie mówimy...
      Niemiernie istotnym elementem smaku kawy jest sposób samego zaparzenia.
      • korba23 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 03.08.20, 10:46
        Racja - dobra kawa ważniejsza niż dobry sklep z kawą. Ja od jakiegoś czasu kupuję kawę tu - dzierzawaekspresow.pl/kawa/. Wybrałem kawę ionia gran crema. Super kawa do biura i domu. Polecam
        • karolek76x Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 03.08.20, 23:26
          Ja ostatnio odkryłem spokokawa.pl/pl/c/Kawa/13 i jest na serio spoko. Próbowałem kawy Julius Meinl, a teraz mam zamiar wyprobować Story Coffee.
    • p.wolinek Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 08.12.20, 11:09
      Bardzo duży wybór masz www.lawetakety.pl/jak-zaopatrzyc-swoj-sklep-w-kawe/ coś znajdziesz dla siebie na pewno.
    • ola987654 Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 15.02.21, 14:42
      Polecam sklep z kawą i akcesoriami kawowymi Coffee Bar Academy sklep.coffeebaracademy.pl/
    • webpnsi Re: Szukam dobrego sklepu z kawą. 21.03.24, 16:51
      Najlepszy w którym kupuje od ostatniego czasu:
      www.coffeenetwork.pl
      Polecam Świeżo paloną
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka