Dodaj do ulubionych

Narożnik na nóżkach, quattro w Agata meble.

03.05.19, 11:02
Witam, chciałam spytać czy ktoś posiada narożnik quattro z Agata meble i mógłby podzielić się opinią? Ewentualnie czy posiadacie narożniki na nóżkach, czy nóżki z biegiem czasu się nie wyginają i nie łamią pod wpływem ciężaru? Narożnik będzie głównie używany do siedzenia przy kawce i tv, sporadycznie do przenocowania gości.
Obserwuj wątek
    • misiowazona Re: Narożnik na nóżkach, quattro w Agata meble. 08.05.19, 12:54
      Nie mam takiego narożnika, ale myślę, że oparcie całego ciężaru mebla na kółkach, rozłoży ciężar punktowo (kółko przylega do powierzchni w 1 małym punkcie) spowoduje uszkodzenie podłogi. No chyba, że masz kafelki i nie ma ryzyka. Poza tym narożnik to mebel raczej solidny i kółka jakoś kłócą mi się z tą ideą. Przy wstawaniu mebel na kółkach będzie się przesuwał; czy nie potraci stolika z kawą? czy starsza osoba wstająca będzie mieć wystarczające oparcie? czy to będzie wygodne? Chyba, że chodzi ci o kółka tylko pod częścią sypialną narożnika? Jeśli tak, to taka wersja jest stabilna, bo oprócz kółek są też zwykłe nóżki. Wiem, bo mam taki narożnik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka