Dodaj do ulubionych

Dobry odświeżacz powietrza

IP: 188.33.3.* 17 lat temu
Poszukuje dobrego odświeżacza powietrza do przedpokoju i do
lazienki. Takiego, co by pachnial jakos przyjemnie, a nie jak te
typowe do wc i zeby nie trzeba bylo chodzic i psikac nim co chwile.
Myslalam o takim do kontaktu i nawet kupilam brise one love , ale
starczyl na.. kilka godzin, choc ustawilam go na najnizszy poziom.
One naprawde tak szybko sie zuzywaja ? Bo jesli jeden odswiezacz
starcza na jeden dzien, to szkoda by mi bylo placic za taka pachnaca
przyjemnosc co miesiac ponad 3 stowki .

Cale "zamieszanie" z tego powodu, ze nie moge sie przyzwyczaic do
zapachu mojego mieszkania . Zwlaszcza przedpokoju, gdzie na podlodze
sa deski i lazienki, w ktorej jak dla mnie cos smierdzi.. Wszystko
jest nowiutkie, nic nie przecieka, sprawdzalam, wachalam jak
nienormalna kazdy cm2... To chodzi o ogolny zapach. Swiece zapachowe
dzialaja, jak sie pala, tych stojacych z dziurkami nie czuje (no ok,
kupilam jakis firmy tesco, moze dlatego ), jakies suszki kwiatowe
moze... Ladnie pachnialo jak wsadzilam do kontaktu tego brise'a, ale
co z tego, jak po kilku godzinach juz sie "wypachnial"..

Macie moze jakies sprawdzone sposoby, zeby w domu ladnie pachnialo?
. Caly czas, nie tylko jak sie pala swieczki i kadzidelka, albo
piecze sie ciacho drozdzowe .
Obserwuj wątek
    • Gość: matylda Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: 85.222.87.* 17 lat temu
      ja jak dobrze pierdne to na tydzien wystarcza a i jeszcze sasiad z dolu sobie chwali ze nie musi na odswiezacze wydawac no i zapach jakis taki naturalny jakby bardziej
      • Gość: inga Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: 94.254.181.* 17 lat temu
        hmm.. to swietnie. jak tak nie potrafie niestety, wiec potrzebuje
        porady.
          polecam grochowke wojskowa:))
      • Gość: musca Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.play-internet.pl 13 lat temu
        Prostactwo - chorobą społeczną
      • Gość: letka39 Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.dynamic.mm.pl 11 lat temu
        Ja przetestowałam wiele odświeżaczy. Niektóre bardziej skuteczne a niektóre mniej. Ze wszystkich chyba najbardziej odpowiadają mi odświeżacze Ambi Pur. Mają duży wybór zapachów i bardzo odpowiada mi ich koncepcja 3volution. Czyli 3 zapachy wypuszczane naprzemiennie tak więc cały czas czujemy ładny aromat oraz sie do niego nie przyzwyczajamy. W sieci są w lepszej cenie niż w sklepach stacjonarnych. Zobaczcie sobie: www.superkoszyk.pl/marka/ambi-pur.html
    • allija Re: Dobry odświeżacz powietrza 17 lat temu
      spróbuj tego, są różne zapachy
      www.frisco.pl/product/4002448014867/AIR_WICK_Elektryczny_Odswiezacz_powietrza_Rownowaga__wklad.xhtml?x=c
      u mnie działa /w łazience/ dobrze i dłużej niż 1 dzień pod
      warunkiem, że drzwi są zamkniete.
      Niestety, u mnie zwykle są uchylone bo stoi tam kuweta, wtedy jest
      gorzej.
        w łazience pomaga ropryskanie moczu na scianę
        zapach przyjemny naturalny i działa bez końca:)
        • Gość: nyame Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu
          Polecam ci firme Kala:) z tego co wiem, to prowadza tylko sprzedaz wysylkowa-ich
          stronka to www.kala.com.pl/

Rodzice prowadza bar i pensjonat-olejkiem 'dezynfekujaco-zapachowym' traktuja
          drzwi w lazienkach (trzeba pryskac na jakas powierzchnie-drzwi,zaslonki itd, a
          nie w powietrze) i zapach utrzymuje sie przez kilka dni:) sa to srodki drozsze
          ale wg mnie bardzo wydajne i warte swojej ceny. w barze i pensjonacie uzywamy
          zapachu 'niebieskiego', ale od przedstawiciela dostalismy kiedys do wyprobowania
          inne zapachy i uwazam ze lesny jest rowniez ladny :) nie wiem tylko czy nadaja
          sie one do malego mieszkania bo sa dosc intensywne;)
          • Gość: gość Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: 217.153.67.* 17 lat temu
            ja od ponad pół roku w łazience używam odswieżacza elektrycznego Ambi Pur, który
            włącza się co 20 min i uwalnia swieży zapach, bardzo go sobie chwalę i moge
            polecic, jeden wkład wystarcza na ponad miesiąc czasu, do wyboru 2 zapachy ja
            osobiscie wolę Air. wygląda tak:
            www.wnetrzeiogrod.pl/notki/ambipur/01/Instant_matic_starter_big.jpg
            • f.l.y Re: Dobry odświeżacz powietrza 17 lat temu
              Ambi Pur kostka do wc - jeśli nie zamykasz klapy, to b.ładnie
              pachnie na całą łazienkę

poza tym odświeżacze żelowe też Ambi Pur

można perfumować żarówki i kaloryfery jak już grzeją

pranie w perwollu ręczników, dywaników łazienkowych

położenie w łazience intensywnie pachnącego mydła

może pokropienie w przedpokoju podłogi/kątów olejkiem do
              aromaterapii?

tak na raz-dwa to dobry jest odświeżacz w areozolu Brise "Fresh
              Cotton" pachnie praniem, ale krótko jak to spray.
          • Gość: ONE Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12 lat temu
            Olejki Kala można tez zakupić na stronie www.sanexhurtowniabhp.pl
    • Gość: a ja! Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: 80.240.162.* 17 lat temu
      nagrzewam piekarnik z kilkoma kroplami olejku (jaki chcesz)
      ----------taki przepis wyczytalam dla posrednikow angielskich chcacych
      sprzedac dom lub mieszkanie.Wyprobowalam - dziala tydzien i dluzej :)))
      potem , wietrzylam i myslalam kiedy zniknie zapach , bo mialam dosc!
      • Gość: ewa Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.chello.pl 17 lat temu
        Jak nagrzejesz taki piekarnik z olejkiem, to jak upiec w nim cokolwiek-chyba, że
        nie używasz piekarnika.
        • Gość: ziajka23 Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 17 lat temu
          Polecam ci drewniane kulki, które się nasącza olejkiem, albo odświeżacze
          samochodowe pod postacią buteleczki z drewnianym korkiem, przechyla się ją na
          chwilę i korek nasiąka olejkiem, Ładnie pachnie i długo się utrzymuje, a
          kosztuje niecałe 6 zł. Używam w łazience zapach sosny :-)
    • Gość: mi Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: 83.1.16.* 17 lat temu
      Podciągam wątek. Odświeżacz (brise), który zużył się w kilka godzin
      to porażka. Używam ambi-pur do kontaktu i ten służy parę tygodni.
      Ostatnio przerzuciłam się na olejki zapachowe vera-nord. Są tanie (5-
      7 zł za butelkę 12 ml). Wlewam do pojemnika po ambi-pur i do
      kontaktu. Takie opakowanie też starcza na parę tygodni. Gama
      zapachów jest ogromna. Osobiście polecam neroli (kwiat dzikiej
      pomarańczy)albo np. "zapach czysty". Ale najlepiej nawaniają
      atmosferę mocno pachnące żywe lilie. Wystarczy 1 gałązka. Póki są w
      miarę tanie, nic nie przebije ich skuteczności.
      • Gość: elka Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.home.aster.pl 15 lat temu
        Teraz wyszedł jeszcze nowszy AmbiPur,w takiej fajnej butelce z rozpylaczem.Jest to tyle dobry,ze najpierw eliminuje nieprzyjemny zapach a później zastępuje go przyjemną wonią.Polecam lawende.
    • Gość: gość Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: 80.50.133.* 16 lat temu
      Witam proponuje olejki zapachowe firmy Kala. Super sprawa
      spryzkujesz kafelki w łazience i potrafi pachniec do 7 dni.
      Mnóstwo zapachów do wyboru.
      Można kupic na allegro.
      • Gość: IWONA Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.multimo.pl 16 lat temu
        PRZEDE WSZYSTKIM ŻADEN ZAPACH NIE POMORZE JEŚLI WYSTĘPUJĄ NASTĘPUJĄCE DEFEKTY :
        MOKRE LUB WILGOTNE DYWANIKI
        JEŚLI MIESZKASZ NA PARTERZE MOŻE TO BYĆ PROBLEM Z KANALIZĄ
        ZA MAŁA ŁAZIENKA W ZWIĄZKU Z TYM MNIEJSZY OBIEG POWIETRZA
        PROPONUJE:
        UMYĆ KAFELKI W AJAXSIE
        WLAĆ DO ZLEWÓW NA DŁUŻEJ KRETA
        KUPIĆ DOMEK ZE ŚWIECĄ I ZAPALAĆ NA KORYTARZU
        A DO ŁAZIENKI KUPIC AIR WIC
        NIE UZYWAJ KADZIDEŁEK SĄ SMIERDZĄCE JAK WCHODZE DO MIESZKANIA GDZIE PARE GODZIN WCZESNIEJ BYŁY ZAPALANE CZUJE SMRÓD .I JEŚLI PALI KTOŚ PAPIEROSY TO SMRODU SIĘ NIE POZBEDZIESZ ALBO JESLI MASZ NIECIEKAWYCH SĄSIADÓW W ZALEŻNOSCI OD BLOKU U MNIE NP JAK SĄSIADKA SMARZY CEBULE CAŁE WC ŚMIERDZI NIESTETY WADY MIESSZKANIA W BLOKU
    • Gość: FRANKA Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.w109-212.abo.wanadoo.fr 16 lat temu
      wrzuc do garnuszka kilka gozdzikow ,cynamon, skorki z
      cytryn ,pomaranczy i pogotuj troche ,moze byc mieta zerwana przy
      drodze ,tymianek,lub inne ziola,bedzie pieknie pachnialo,no i
      taniocha ,olejkiem lawendowym przetrzyj wszystkie szafki i
      drzwiczki , sciany w wc , lazience i wszedzie gdzie ci
      smierdzi ,napewno poczujesz sie lepiej na swioch wlosciach
    • Gość: www. Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.bredband.comhem.se 16 lat temu
      A ja ci doradze cos na co prawie forsy nie wydasz a efekt bedzie. Otoz, do lazienki: zapal zapalke, spal ja ile sie da i reszte wyrzuc do sedesu. Moze pomyslisz, ze kpie sobie, ale nasze babcie nie mialy takich uniwersalnych srodkow i radzily sobie inaczej. Spradz a zobaczysz, ze to dziala.
      Co do zapachu w miszkani: kup plyn do plukania odziezy o zapachu jaki lubisz i dolej do wody ktora przetrzesz wszystkie podlogi. Zapach murowany w calej chacie i na dokladke za "grosik" W laziece tez mozesz umyc podloge. 1-2 nakretki na wiadro wody.
    • Gość: www.pacos-clean.pl Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15 lat temu
      Cześć

Szczerze mogę polecić automatyczny odświeżacz który mamy w ofercie. Zapachy takie jak CK-1, Armany, Eternity, Ralph Lauren, Paco Rabanne powinny zadowolić Twoje oczekiwania względem popularnych kwiatowych czy leśnych :)

PROMOCJA którą teraz mamy - cena za automatyczny dozownik wraz z wkładem, który wystarczy Ci na bardzo długo (start - 10:00 - stop - 20:00, interwał co 20min - przy takiej konfiguracji na 100dni). Potem sam wkład to koszt ok 33PLN. Odświeżacz pokrywa kubaturę pomieszczenia ok 80m3. KOSZT: 132,50PLN

Polecam szczerze,
      pacos-clean.pl
    • finka9 Re: Dobry odświeżacz powietrza 15 lat temu
      Air Wick elektryczny. Rozpyla sam zapach w odstępach czasowych ,które sama ustawiasz. Bardzo wydajny i niedrogi .Ma bardzo ciekawe warianty zapachowe .Ja uwielbiam las deszczowy.:)
      • alinka_li Re: Dobry odświeżacz powietrza 15 lat temu
        Potwierdzam, mam w pracy zapach piernikowy, cudny aromat co 36 min. (największy odstęp czasu możliwy do ustawienia), polecam
    • labellaluna spróbuj z kawą 15 lat temu
      Kup najtańszą mieloną kawę lub w ziarenkach o ile masz młynek (świeżo mielona ma mocniejszy zapach). Nasyp kawę do kilku spodków, miseczek, może coś ozdobnego itp. i rozstaw w przedpokoju, łazience. I nie żałuj tej kawy. Proponuję za pierwszym razem rozstawić kawę przy zamkniętych wszystkich oknach, np. przed wyjściem do pracy. Kawa nie dość, że sama pięknie pachnie, to doskonale pochłania WSZYSTKIE zapachy. Po 2 dniach zmień kawę na świeżą, a potem zobaczysz co i jak. Możesz zrobić taką dłuższą "kurację" dla domu. Na pewno pomoże.
      Ja tak usuwam różne nieprzyjemne zapachy z lodówki, szafek, a raz nawet z samochodu, bo mąż przywiózł prawdziwą, wiejską, mocno czosnkową kiełbasę i waniało niemiłosiernie. Nasypałam do jakiegoś kubeczka kawy i maż tak jeździł kilka dni. Po kiełbasie wszelki ślad zniknął.
      • Gość: ew Re: spróbuj z kawą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15 lat temu
        Po tygodniu sam by wywietrzał.
        • Gość: dominika Re: spróbuj z kawą IP: *.budimpex.net 15 lat temu
          Musze sama wykorzystac ten Wasz pomysł z kawa,bo przyznam ze jeszcze tego nie praktykowałam...Ale fajnie tez niweluje brzydkie zapachy ambi pur w rozpylaczu lawendowy.No wszystkiego tak naprawde mozna spróbowac.
          • my.norka Re: spróbuj z kawą 15 lat temu
            Pomysł z kawą jest naprawdę dobry- lepiej jednak sprawdza się zimą niż latem, bo przy wysokiej temperaturze ziarenka zaczynają się tak trochę "rozkładać":) Ja w torbie zawsze nosze taki woreczek z ziarenkami. Ten zapach jest jednak bardzo mało intensywny. Klasycznych odśierzaczy powietrza nie lubię- drażni mnie ich zapach. Ciekawi mnie jak wypadłby ten zapachdomu.pl/Dobre-powietrze-spray-p232.php świece zapachowe ten marki są naprawdę dobre
            • linn_linn Re: spróbuj z kawą 15 lat temu
              Kup, a potem nam opowiesz.
    • Gość: dorota Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.play-internet.pl 15 lat temu
      Ja jak nie mam w kontaktach juz odswieżacza to wlewam do garnuszka wode z lenorem i stawiam na malutki gaz - pachnie w calym domu. Ja nazywam to zupką lenorową. :)
    • spinor24.pl Re: Dobry odświeżacz powietrza 14 lat temu
      Żeby w domu ładnie pachniało wystarczy sprzątać systematycznie i utrzymywać czystość i porządek. I używać do tego dobrych i sprawdzonych środków.
    • missypolly Re: Dobry odświeżacz powietrza 13 lat temu
      Coraz bardziej popularne stają się patyczki zapachowe i takie rozwiazanie będzie najlepsze. Dobre patyczki zapachowe ładnie pachna nawet pół roku więc wydanie większej ilości pieniędzy na poczatku napewno się zwróci. Co do zapachu to bardzo idywidualna sprawa znam sklep, który wysyła darmowe próbki i można sobie coś dobrać do mieszkania. Do łazienki dobry będzie zapach "[www.paradisi.pl/product-pol-1764-Colony-dyfuzor-zapachowy-patyczki-Swieze-Pranie-120ml.html]Świeże pranie[/url]" Wax Lyrical
      • Gość: Magam Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13 lat temu
        Bardzo lubię odświeżacze w formie dyfuzera z patyczkami. Pachnie ładnie, zapach roznosi się po całym pomieszczeniu i wystarcza na długo. Używam zapachu limonka z owocem granatu z Pachnącej Szafy. W sam raz na lato. Świeży i lekki.
        • Gość: nefrete Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13 lat temu
          No racja, bardzo ładnie pachnie odświeżacz z patyczkami, używam od wczoraj. Czy wiecie na jak długo wystarczy? Mam nadzieję, że nie wypachni się po dwóch dniach...
    • Gość: regina odświeżacz powietrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13 lat temu
      Jeśli chodzi o odświeżacz powietrza to na ten moment moim ulubionym jest Golden Spray (można kupic go w Rossmannie), ja używam go w łazience, ale zapachy faktycznie, jak zapewnia producent, są 'ekskluzywne' i wpasują się na pewno także w salon, przedpokój itp.
      • Gość: abcstore.pl Re: odświeżacz powietrza IP: *.internetia.net.pl 12 lat temu
        www.abcstore.pl/41-od%C5%9Bwie%C5%BCacze-powietrza zapraszamy najlepsze odświeżacze
        • lenari Air Wick Life Scents Freshmatic 11 lat temu
          Jak dla mnie te nowe serie są najlepsze. Wydajne, stosunkowo niedrogie i pachną super. Najbardziej lubie zapach domowego ciasta z kruszonką. Mimo, że mam w domu tchórzofretkę i wydawało by się, ze w kwestiach zapachu nic mi nie pomoże, a jednak :) Jest jak dla mnie najlepszy.
    • Gość: Karlinka Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.e-wro.net.pl 12 lat temu
      Cześć kup sobie do domu odświeżacz powietrza taki, który stosuje się w hotelach. Jest wydajniejszy. np. Zapach dziecięcego pudru higieniczny.pl/odswiezacz-powietrza-airsenz-dzieciecy-puder-270ml-ap04.html - REWELACJA!!!
      • Gość: Jalek Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: 78.10.89.* 12 lat temu
        Zapach dziecięcego pudru nie koniecznie musi się każdemu podobać, ale np. jabłko i cynamon :-)))
      • Gość: KOALAAA Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12 lat temu
        Też kupuję na higieniczny.pl odświeżacze powietrza. Cudownie skomponowane nuty zapachowe.
        • Gość: Pani Jetson Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12 lat temu
          Spróbuj naturalne olejki zapachowe, są zdrowsze niż te wszystkie syntetyczne aerozole i brisy. Zawsze można kupić sobie kominek albo aromatyzer i tylko uzupełniać zapach. Osobiście używam aromatyzer Jasmine i jestem zadowolona
          • Gość: kamila7654 Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12 lat temu
            Naprawdę dobre odświeżacze powietrza kupisz tu: www.higienaserwis.pl/odswiezacze-powietrza-c-18_32.html nie można ich porównywać do tych dostępnych w sklepach. Są świetne, naprawdę polecam!
            • Gość: abcstore.pl Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.internetia.net.pl 12 lat temu
              www.abcstore.pl/41-od%C5%9Bwie%C5%BCacze-powietrza zapraszamy najlepsze odświeżacze
              • Gość: anna_mary Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12 lat temu
                ja już testowałam mega dużo takich odświeżaczy i wg mojej opini to tak ambi pur taki sobie - miałam do testowania te nowe buteleczki to tylko płyn na płytkach zostaje, słabo - loccocine świetne i pięknie pachnie ale ta cena :( teraz przymierzam się do zakupu homearoma.pl/pl/p/Rose-Garden-200-ml/191 zobaczymy czy dadzą radę :) mnie najbardziej podobają się takie naturalne lekkie zapachy jak np lawenda, róże i bawełna :)
                • Gość: Sabilen Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.microchip.net.pl 12 lat temu
                  Ja dostałam od znajomych z pracy z okazji ślubu, w prezencie dyfuzor z Home Aroma i od tamtego czasu jestem zakochana w tych zapachach, bo nie można powiedzieć, że działają tylko odświeżająco, ale też neutralizują. Poza dyfuzorem, mam też w łazience zapach żelowy o zapachu świeżego prania, przepiękny :)
    • ole-pl Re: Dobry odświeżacz powietrza 12 lat temu
      Aby nadać pomieszczeniu ładny zapach, trzeba spełnić kilka warunków. Na początek należy regularnie sprzątać odpowiednimi środkami czyszczącymi oraz wietrzyć lub uruchamiać wentylację. Jeśli to mamy załatwione, do akcji mogą wkroczyć odświeżacze powietrza. Używanie ich wyłącznie do maskowania nieprzyjemnych zapachów nie przyniesie pożądanego efektu. Dobrym rozwiązaniem są elektroniczne dozowniki do odświeżaczy powietrza z wkładami zapachowymi w sprayu.

Są niedrogie w eksploatacji (ceny wkładów zaczynają się od 14 zł i wystarczają na 3000 doz, co daje min. miesiąc, w zależności od ustawień), nie trzeba ich ciągle pilnować, bo same dozują zapach, w takich porach i dniach, jakie sobie ustawimy. Do tego duży wybór kompozycji zapachowych sprawia, że na pewno się nie znudzą.
      • Gość: abcstore Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.internetia.net.pl 12 lat temu
        specjalizujemy się w zapachu więc zapraszam do abcstore.pl
    • Gość: Jadwiga1969 Re: Dobry odświeżacz powietrza IP: *.ssp.dialog.net.pl 12 lat temu
      Jeśli zależy Tobie na długotrwałym i ładnym zapachu, to skorzystaj z profesjonalnej serii zapachów stosowanych w toaletach publicznych np. takie. Ja od lat stosuję i bardzo je sobie chwalę. Są bardzo oszczędne i pięknie pachną (zapach dziecięcego pudru, jabłko i cynamon - bajka!).
    • Gość: poradnicy naturalny odświeżacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12 lat temu
      Wbij w świeżą pomarańczę kilka goździków (nie gwoździków). Orientalny zapach będzie uwalniał się przez kilka dni.
      źródło www.poradnicy.pl/141/naturalny_zapach_pomaranczowy

Krótkie porady użytkowe
      poradnicy.pl
    • Gość: mini Słodowy Zapach do łazienki IP: *.adsl.inetia.pl 12 lat temu
      Odświeżacze powietrza w mieszkaniu można zrobić samemu. Kupujemy olejek zapachowy /np.zielona herbata,lawenda,wanilia,zielone jabłuszko / dodajemy go do wody w pojemniku-butelce z rozpylaczem ,wstrząsamy i mamy gotowy doskonały odświeżacz.Możemy użyć np. naturalny olejek eukaliptusowy,który dodatkowo ma właściwości przeciwbakteryjne.Uwaga! może niektórych uczulać.
      • Gość: Partenis Re: Zapach do łazienki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12 lat temu
        No ja pewnie jak większość kobiet, czasem lubię zrobić sobie domowe spa - wtedy najczęściej mężczyzn (męża i syna) wysyłam na piłkę ;) Łazienka jest moja co najmniej przez kilka godzin, także zapach, www.goodies.pl/103-swieczki-zapachowe są nieodłącznym elementem tego rytuału ;) A w Yankee Candle zakochałam się stosunkowo niedawno, mimo tego, że wiele osób polecało je już wcześniej :)
        Takie domowe spa potrafi mocno naładować baterie, spróbujcie :)
        • Gość: Partenis Re: Zapach do łazienki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12 lat temu
          Jakiś problem z linkiem :) Świeczki zapachowe - oczywiście o to mi chodziło :)
    • mona.dk Re: Dobry odświeżacz powietrza 12 lat temu
      ja ostatnio zachorowałam na ten odświeżacz homearoma.pl/pl/p/Lightlia/308 bardzo mi się podoba jako dekoracja i lampka do sypialni w jednym :) jak tylko dostanę jakies pieniazki na święta to od razu go sobie zamówie bo idealnie będzie mi pasował do mojej sypialni :)
    • trotyl74 Re: Dobry odświeżacz powietrza 11 lat temu
      Nie lepiej kupić naturalne olejki zapachowe i z nich zrobić naturalny odświeżacz bez chemii? O tu. jak-zrobic-porady.blogspot.com/2015/10/jak-zrobic-domowy-odswiezacz-powietrza.html?m=1 jest przepis na taki odświeżacz
      • piotr808 Re: Dobry odświeżacz powietrza 10 lat temu
        Jakość odświeżacza zależy od zawartości olejków zapachowych . Polecam profesjonalne produkty o wysokiej zawartości olejków zapachowych są to produkty dla wymagających użytkowników, nieporównywalnie trwalsze i bardziej naturalne niż dostępne w sklepach sieciowych produkty domowego użytku.
        Polecam firmę Impeco
        www.impeco.pl
    • domcia291 Re: Dobry odświeżacz powietrza 10 lat temu
      Witam serdecznie, jesteśmy szybko rozwijającą się firmą produkującą neutralizatory powietrza. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Jeżeli są Państwo zainteresowani lub chcą dowiedzieć się czegoś więcej, pytania proszę kierować na naszego maila. Zachęcam do polubienia naszej strony Emotikon wink www.facebook.com/dr.martha2in1/
    • marinasky Re: Dobry odświeżacz powietrza 10 lat temu
      korzystam w pracy z odświeżaczy profesjonalnych na naturalnych olejkach,
      bo są o wiele trwalsze i mnie głowa nie boli.

z neutralizatorem, bo czuć stęchliznę czasem w biurze
      nazywa się to marketing zapachowy, albo aromamarketing

tu jest link
      aromadesign.com.pl/pl/oferta
    • marinasky Re: Dobry odświeżacz powietrza 10 lat temu
      korzystam w pracy z odświeżaczy profesjonalnych na naturalnych olejkach,
      bo są o wiele trwalsze i mnie głowa nie boli.

z neutralizatorem, bo czuć stęchliznę czasem w biurze.
      nazywa się to marketing zapachowy, albo aromamarketing.
      głównie przeznaczone są do biur, hoteli lub sklepów.
      ale można jest w domu stosować.
      tu jest link
      aromadesign.com.pl/pl/oferta

• kamilakowalska1981 Re: Dobry odświeżacz powietrza 10 lat temu
        Jeśli chodzi o odświeżacze powietrza to warto stosować profesjonalne, perfumowane zapachy np. firmy TENZI.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka