dixi 11.11.11, 14:39 jak w tytule; można zamówić i zapłacić przelewem bez ryzyka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wildor Re: sklep answear.com - proszę o opinie 12.11.11, 11:29 Ja kupuję w nim za pobraniem, zamawiam bez obaw. Przesyłka jest bardzo szybko, a produkty spełniają oczekiwania. Nie mam zastrzeżeń do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: sklep answear.com - proszę o opinie 12.11.11, 21:09 dziękuję za odpowiedz; zamowiłam wczoraj buty , też w opcji za pobraniem; Odpowiedz Link Zgłoś
gibon301 Re: sklep answear.com - proszę o opinie 18.11.11, 23:15 ja kupuje już od dłuższego czasu, zawsze płacę przelewem, nic jeszcze nie zwracałam ale reklamowałam spodnie po jakimś czasie - przetarła się dziura - reklamacja uznana chyba w max 2 dni od otrzymania przez nich przesyłki, zero problemów, jestem pod wrażeniem działania tego sklepu. no i fakt-wysyłka zawsze ekspresowa. Odpowiedz Link Zgłoś
maranka Re: sklep answear.com - proszę o opinie 19.11.11, 15:55 Super sklep - w pon. zamówiłam a we wtorek juz dostałam sms z inf. o dostawie - wszystko trwało 2 dni polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
atlanta.83 Re: sklep answear.com - proszę o opinie 22.11.11, 20:26 zamawialam juz 3 razy i w moim przypadku. 1 zakup - towar nie oryginalny 2 zakup towar wadliwy , mozliwe, ze drugiego gatunku 3 zakup towar wadliwy na 100% drugiego gatunku do trzech razy sztuka. Mysle, ze juz 4 raz bede sie obawiac. Albo mam pecha albo faktycznie, sklep dysponuje koncowkmi i odpadami produkcyjnymi... Odpowiedz Link Zgłoś
michalcortez Re: sklep answear.com - proszę o opinie 22.11.11, 22:04 Cześć Atlanta.83 ;) Trudno odnieść się do komentarza, bo nie możemy sprawdzić Twoich zamówień (nie wiemy kim jesteś), ale to co możemy potwierdzić - wszystkie produkty są bezwzględnie oryginalne - kupowane bezpośrednio od producentów, bardzo rzadko od dystrybutorów. Jeśli był jakikolwiek problem z zamówieniem, nasza obsługa jest po to by pomóc. Zresztą można wymieniać, zwracać, całość nie trwa zazwyczaj dłużej niż 1-2 dni i ponowna wysyłka też jest darmowa;) Ale napisz do nas - bardzo chętnie sprawdzimy całą historię! Michał (answear.com) Odpowiedz Link Zgłoś
wildor Re: sklep answear.com - proszę o opinie 22.11.11, 22:39 Co konkretnie u nich zamawiałaś, bo ciężko w to uwierzyć. Nigdy nie byłam rozczarowana jakością ubrań, które tam zakupiłam, jest adekwatna do ceny. Dziwną masz postawę, że kupujesz ponownie, chociaż nie jesteś zadowolona i podejrzewasz o podróbki. Zwróciłaś im chociaż te "podrobione i drugiego gatunku" rzeczy, czy je nosisz utyskując, że nie są dość luksusowe? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza77 Re: sklep answear.com - proszę o opinie 24.01.12, 17:41 Zamawiałam 2 razy (opcja za pobraniem) - jestem bardzo zadowolona i zamierzam dalej korzystać z tego sklepu - bardzo szybka wysyłka, rzeczy w 100% oryginalne i z pewnością 1 gatunku, pełny profesjonalizm.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kajot34 Re: sklep answear.com - proszę o opinie 24.01.12, 18:14 Ja BARDZO POLECAM.pŁACĘ PRZY ODBIORZE kurierowi,przesyłka jest darmowa,czas trwania doręczenia przesyłki to dwa dni robocze.Poza tym,dostajesz powiadomienie mailem i smse że dzis przesyłka bedzie u Ciebie,namiary na kuriera itp.Przesyłka ładnie zapakowana w oryginalne torby answear.Bardzo polecam ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
orchidea26 Re: sklep answear.com - proszę o opinie 24.01.12, 22:27 Dołączam się do zadowolonych klientek. Ostatnio to mój ulubiony sklep. Transakcje i wymiany są błyskawiczne. Nie wiem w jakim tempie jest realizowany zwrot pieniędzy, bo póki co nie było takiej potrzeby. Płacę przy odbiorze. Odpowiedz Link Zgłoś
last_tara Re: sklep answear.com - proszę o opinie 26.01.12, 17:08 zamawialam 5 razy, sporo ciuchow oddalam, ale to nie wina sklepu. Niestety raz zdarzyl mi sie produkt wadliwy, reklamacja i zwrot uznane od razu. Nie obawiaj sie zamawiac, zwroty, wymiany, reklamacje bez problemow sa uznawane. Towar, ktory dostalam( Tom Tailor, pepe jeans) jest oryginalny. Bardzo fajny sklep, chyba chce byc troche taki jak Yoox :) Odpowiedz Link Zgłoś
judaria Re: sklep answear.com - proszę o opinie 24.05.12, 20:51 Ja też bardzo polecam. W przeciwieństwie do poprzedniczek, zawsze płacę kartą, jest szybciej i nie martwię się o gotówkę (czy mam ją akurat w portfelu). Zamawiałam już chyba z 10 razy, sklep jest świetny. Odkąd wprowadzili przesyłkę do paczkomatów, korzystam z tej formy dostawy. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: sklep answear.com - proszę o opinie 25.05.12, 07:48 forum nie jest już od dawna wiarygodnym źródłem tego typu informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.idzik Re: sklep answear.com - proszę o opinie 16.01.24, 13:29 Tragedia. Otrzymalam niepelna przesyłkę. Brakowało deski do krojenia za 300 zł. Cale zamowienie ponad 2000 zł. Otrzymałam informacje, ze na nagraniu deska była spakawonaq...I tyle...Jedno wielkie oszustwo. Nagrania nie udostępnia. Reklamacje mogę złożyć u...kuriera. Jak najdalej od answer.com. Oszustwo. Dobrze, ze to była za deska za 300 zł, a nie torebka za 3000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś