Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DIESEL co sądzicie o marce?

18.03.06, 19:52
    No własnie dla kogo te ciuchy?Co sadzicie o Dieslu ?czy podobaja sie Wam te
    ubrania i styl jaki kreauje ta marka?
    Obserwuj wątek
      • maggi9 Re: DIESEL co sądzicie o marce? 18.03.06, 19:55
        Miałam kilka rzeczy.Jeansy sa świetne, nic im sie nie dzieje, dobrze się noszą.Inne rzeczy bluza, koszulka przeciętne.Czasem można u nich trafić na coś porządnego ale czasem mają straszliwe szmaty za ciężkie pieniądze.
        • calo Re: DIESEL co sądzicie o marce? 19.03.06, 01:40
          ja mam tylko dzinsy, 3 pary. zadowolona, nieraz jeszcze kupie zapewne:)
      • wee_monstar Re: DIESEL co sądzicie o marce? 19.03.06, 15:22
        Jestem fanka- choc z reguly ciuchy Diesla sa az za bardzo "odjazdowe".. no i
        ta cena...Posiadam dwie koszulki na lato z ktorych jestem bardzo zadowolona-
        dobra jakosc( 2 lata i w praniu nic im sie nie stalo)i wyrozniaja sie w tlumie,
        nawet 2 razy uslyszalam komplement od nieznajomych dziewczyn...Podobaja mi sie
        dzinsy, niestety na razie nie moge sobie na nie pozwolic...widzialam gdzies na
        forum torebke Diesla- bardzo ciekawa
      • hydro1 Re: DIESEL co sądzicie o marce? 19.03.06, 16:06
        Uwielbiam tą markę. Jestem jej wielką fanką. CIuchy są świetne gatunkowo, można
        w nich chodzić kilka sezonów i nic się z nimi nie dzieje. Już od kilku lat
        kupuje tam buty i również jestem z nich bardzo zadowolona. Są bardzo wygodne
        choć musze przyznać, że w lecie kupiłam buty i coś dziwnego się z nimi stało.
        Zaniosłam je do reklamacji i przyjeli ją bez problemu. Dali mi wybór nowa para
        albo zwrot kasy. Co do ceny, to faktycznie jest dość wysoka ale ubrania są tego
        warte. POZDRAIWAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka