samosiax 09.05.11, 18:14 czy możecie mi polecić dobrego laryngologa dziecięcego w Zamościu? znajomej dziecko ma mieć w papieskim szpitalu zabieg usuwania trzeciego migdałka i podcięcie dwóch, trochę się obawia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_girl10 Re: laryngolog 17.05.11, 00:29 moje dziecko miało usuwany migdał 2 tygodnie temu. uważam, że warto iść do dr Zawiślaka. naprawdę, bardzo sympatyczny lekarz. ogólnie mimo moich obaw szpital zrobił dobre wrażenie pielęgniarki bardzo mile, dzieci są w osobnych salach... Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: laryngolog 18.05.11, 00:08 Potwierdzam. Ordynator Oddziału w Szpitalu JPII. Z "prawdziwym doktoratem". Wykonał mi trudny zabieg - w zatokach nosowych . Miły, odpowiedzialny,"złota rączka", świetny organizator oddziału,... Takich więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
samosiax Re: laryngolog 29.06.11, 14:55 po zabiegu tego dzieciaczka mogę sama opinię wystawić, ze ordynator się nie popisał: wystawił wszystkich pacjentów którym obiecał zabieg i "wypadło| mu coś innego przykre mozliwość była taka, że można było zabieg przenieść inny dzień - tylko że to dodatkowy stres dla rodzica i dziecka Odpowiedz Link Zgłoś