Dodaj do ulubionych

Nawet nie wiesz, że mnie szukasz

24.10.11, 10:05
...i to już od dawna. Potrzebujesz kobiety: wykształconej - studia wyższe techniczne (chemia) +pedagogiczne + podyplomowe BHP, pracowitej, dyspozycyjnej, dobrze zorganizowanej, doświadczonej - 20 lat pracy na różnych stanowiskach, dobrze zorganizowanej, samodzielnej, niechorującej, mobilnej, w pełni oddanej swojej pracy.

Tak to właśnie ja. Czekam na wiadomość e-mail lub telefon od Ciebie pracodawco, a Ty pracowniku powiedz o tym swojemu pracodawcy. Przyjdę po to by Ci pomóc - naprawdę wiele potrafię. Będę wdzięczna.

Miejsce pracy (laboratorium, szkoła, biuro i inne) -Tarnobrzeg, Stalowa Wola, Sandomierz, Nisko i ich
okolice
Obserwuj wątek
    • mariusz-ef Re: Nawet nie wiesz, że mnie szukasz 26.10.11, 22:12
      Podoba mi się pomysł!
      Podpinam na jakiś czas!
      Powodzenia!
      • mariusz-ef Re: Nawet nie wiesz, że mnie szukasz 05.11.11, 21:02
        Mam nadzieję, że pracodawcy bili się o Ciebie, tak więc pracę już masz i jesteś docenianym pracownikiem.
        Stąd też temat odpinam.
        Powodzenia
        • to-ja11 Re: Nawet nie wiesz, że mnie szukasz 07.11.11, 23:53
          Przykro mi....
          Nie miałam ani jednej wiadomości, ani jednego telefonu. Chyba coś mizerny nasz rynek pracy. Nie tracę jednak nadziei i dalej szukam. Szanse chyba niewielkie, bo bez znajomości ponoć nie ma co marzyć o pracy.
          Naprawdę warto we mnie zainwestować, ale ten tylko się dowie co spróbuje, choćby na okres próbny mnie zatrudnić by się przekonać.
          Mam naprawdę otwarty i chłonny umysł, ogrom wiedzy i umiejętności.
          Pozdrowienia dla trzymających za mnie kciuki. Wyrazy uznania dla szukających pracy; trudna to sztuka...

• e-ftalo Re: Nawet nie wiesz, że mnie szukasz 21.11.11, 14:16
            kompromitujący temat,dopiero co posypała się masa komentarzy na tarnobrzeskim forum
            • aliorka Re: Nawet nie wiesz, że mnie szukasz 24.11.11, 12:24
              e-ftalo napisał:

> kompromitujący temat,dopiero co posypała się masa komentarzy na tarnobrzeskim f
              > orum

Nie mogę dotrzeć do tych komentarzy, możesz podesłać link, albo przybliżyć, gdzie szukać. Jestem ciekawa, bo chyba wiem, o kogo chodzi.
          • aliorka Re: Nawet nie wiesz, że mnie szukasz 23.11.11, 23:37
            Czy Pani jest z Tarnobrzega ?
            • mariusz-ef Re: Nawet nie wiesz, że mnie szukasz 23.11.11, 23:50
              nie przejmuj się Tarnobrzegiem, zawsze znajdzie się jakiś baran, który będzie leczył swoje kompleksy czyimś kosztem

nos do góry i nie poddawaj się!

może nie jest wesoło z pracą, ale w końcu znajdziesz wymarzoną!
              • aliorka do mariusza-ef 24.11.11, 10:55
                Moje pytanie o Tbg jest nie dlatego, że akurat to stanowi jakąkolwiek równicę, albo odległość, ale mam wrażenie, że wiem, kim jest autorka tego wątku - a jeśli jest z Tbg, to mam pewność, że wiem. Jeśli w dodatku ma inicjały B.K.
                Jeśli to się potwierdzi, to myślę, że mogę pomóc ewentualnym przyszłym pracodawcom tej osoby i wystawić referencje.
    • e-ftalo Re: Nawet nie wiesz, że mnie szukasz 25.11.11, 01:18
      Są 2 wątki

oto pierwszy z nich
      forum.gazeta.pl/forum/w,329,130556254,130556254,Zaplace_1000_zl_za_informacje.html
      a to drugi pod nowym niewinnym tytułem
      forum.gazeta.pl/forum/w,329,130036581,130036581,Nawet_nie_wiesz_ze_mnie_szukasz.html
      I tu nie chodzi o niczyje kompleksy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka