Dodaj do ulubionych

Solidne firmy usługowe w Zamościu

13.06.12, 12:43
Duże sklepy sieciowe - Inter Marche, Media Markt, Lidl, Castorama.
Stacje benzynowe - Statoil, Shell.
Bazarki - na os. Orzeszkowej.
Ciuchlandy duże - przy Listopadowej i ul. Spadek.
Producenci - mebli na wymiar -"Roztocze" ul. Kilińskiego (726369584 tel)
Hotele - "Carskie Koszary' i "Zamojski Orbis" i "Renesans".
Sklep i naprawa rowerów - róg Łukasińskiego i Zamenhoffa.
Restauracje - "Padwa", Muzealna" na Starym Mieście.
Kawiarnia, cukiernia, gofry - na Rynku Wielkim, na końcu prawej pierzei - patrząc od Ratusza.
Placówki ochrony zdrowia - Oko Med (os. Słoneczny Stok), Lux Media (ul. Spadek), Plus (naprzeciw cmentarza).

- to niektóre sprawdzone miejsca usług , z których warto korzystać.
Obserwuj wątek
    • Gość: naphta ...może frytki do tego? IP: *.chelm.hypnet.pl 19.06.12, 07:45
      W tym rankingu chwalone i sieciówki i sklepikarze rzemieślnicy (rowerownia).
      Sam cenię sobie z powodów raczej obyczajowo-metrykalnych "bycie dopieszczanym" przy zakupach na miejscowym ryneczku.
      Tankowanie "na" Orlenie też bywa sympatyczne z powodu częstej pomocy ze strony personelu, ale nie jest sprawa kultury osobistej, ale zakres obowiązków...

Publiczna pochwała sklepu rowerowego może akurat przyciągnąć taki szczególny rodzaj klientów których postawa roszczeniowa odmieni miłego przedsiębiorcę.
      Pozdrawiam
      --
      "Żal, że wszyscy, którzy wiedzą, jak rządzić państwem, już pracują jako taksówkarze i fryzjerzy."
      • skuter44 Re: ...może frytki do tego? 19.06.12, 21:53
        Frytki ? Nie wiem gdzie , bo nie jadam. Pozdrawiam Mariusz.
        • Gość: naphta Elżbieta i Zdzisław de Lux IP: *.chelm.hypnet.pl 21.06.12, 19:45
          Zażartowałem autoironiczną reklamą McDonalds, wyrażenie przeszło do języka potocznego:
          www.miejski.pl/slowo-A+mo%C5%BCe+frytki+do+tego_a
          Tym frytkowym tułem chciałem nawiązać do sztampy.
          W sieciówkach, w caluśkiej Polsce towar będzie taki sam, obsługa będzie ubrana i zachowująca się w sposób identyczny.

Biedronka jest naj....
          Osobiśćie nie byłem, ale miliony klientów nie mogą się mylić!

Pozdrawiam
          Naphta
          --
          www.youtube.com/watch?v=_LnOcJFEJeQ&feature=player_embedded
          • skuter44 solidny punkt naprawy komputerów 22.06.12, 15:21
            Do listy dobrych firm dodam solidny punkt naprawy komputerów , a ściślej, pracującego tam Informatyka Pana Piotrka. Punkt ten mieści się w Revia Park - stoisko 48 i wykonuje swoje usługi bardzo profesjonalnie, solidnie i nie drogo.
            • skuter44 Re: solidny punkt naprawy komputerów 22.06.12, 17:48
              W grupie solidnych nie wymieniłem Orlenu. Z jednego powodu. Nowa stacja : ma smród w pomieszczeniu handlowo-kasowym (nikt nie reaguje na uwagi klientów), zainstalowano myjnię droższą i mniej nowoczesną niż konkurencja opodal ( 2,50 zł i z koniecznością użycia szczotki), utrzymuje się etat ochroniarza spacerującego po placu (wg mnie niepotrzebnie).
            • Gość: Tergas Re: solidny punkt naprawy komputerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 10:49
              Osobiście uważam, że takim dobrym punktem jest Serwis-Omega w Warszawie. Tania i dobra naprawa kompa.
    • Gość: andreas Re: Solidne firmy usługowe w Zamościu IP: *.tvkdiana.pl 01.07.12, 23:05
      Ja polecę firmę PRO-TECH z Zamościa http://pro-tech.com.pl (niespotykana jakość - jeżeli chodzi o profesjonalne projekty i instalacje centralnego ogrzewania wspomagane solarami.
      Ps.
      Pozdrowienia dla Pana Tomasza - dziękuję za podpowiedź odnośnie zmian dokonanych w projekcie.
      • czuk1 Re: Solidne firmy usługowe w Zamościu 02.07.12, 16:07

Na os. przy ul. Lubelskiej balkony remontowała firma funkcjonująca od 16 lat, solidni to wykonawcy, cała niezwykle sprawna i dobrze zorganizowana grupa pracowników, roboty wysokiej jakości.
    • skuter44 Re: Solidne firmy usługowe w Zamościu 04.08.13, 08:29
      Nie mogę nie pokazać Czekoladziarni na Rynku Starego Miasta.
      My - Zamoscianie , możemy dzięki tej malej Kawiarence, Lodziarence, Gofriarni pochwalić się
      wspaniałymi GOFRAMI .
      Mam na mysli ich wielkość, smak, asortyment. Daję szóstkę za calość.... w tym obsługę. Jest gdzie usiąść , pod parasolkami, poczęstować czymś smacznym naszych gości.

PS. Niedosyt - za małe pomieszczenie (w tym do produkcji) i przez to niepotrzebne kolejki w sezonie.
      • skuter44 Re: Solidne firmy usługowe w Zamościu 11.08.13, 20:56
        Kolejna godna polecenia firma w Zamościu , powszechnie lubiana, jak jej wyroby,
        to Cukiernia na poczatku ul Piłsudzkiego, prawie naprzeciwko Parku.
        O dobrych lodach świadczą tu (a nie u dawnego Bachuty, na Rynku) długie kolejki. Faktycznie - lody włoskie są wysmienite.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka