januszx 11.07.04, 16:13 Kto wymyslił to hasło? Teraz juz nie przepadam za tym napojem ale w poprzedniej epoce , ten imperialistyczny napój bardzo mi smakował a Wam? Pozdrawiam J Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blotniarka.stawowa Re: coca cola to jest to! 11.07.04, 17:29 januszx napisał: > Kto wymyslił to hasło? Haslo "Coca-Cola to jest to!" - wykreowane zostalo przez Agnieszkę Osiecką. W Czechosłowacji jego odpowiednikiem było słynne "Coca-Cola to je ono!" Rodzimą produkcję Coca-Coli rozpoczęto w 1972 roku. Wkrótce moda na picie Coca- Coli objęła całą Polskę. Niektórym do pełni szczęścia brakowało tak niewiele: "Weź podróżny stary worek i butelki Coli dwie..." - śpiewano. Obecność Coca-Coli od razu skazywała na rychły sukces: "jutro lub we wtorek znajdziesz mnie..." :-)) Pozdrowienia (od preferujacej jednak czysta wode) Blotniarki Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: coca cola to jest to! 11.07.04, 21:18 A ja wole pepsi. Pepsi pija lepsi a coca-cole robole. Pij pepsi bedziesz sexy. A to znaliscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: coca cola to jest to! 12.07.04, 14:55 Oczywiście Błotniarko doskonała odpowiedź to je Agneszka Osiecka A wiecie ,że coca cola jest główna przyczyną otyłości wśród Amerykanów i jeszcze frytki... Ale pamietam jak się piło coca cole przed kilkunastu laty od wielkiego świeta , z cóz to była za radość:-) pozdrawiam J Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: coca cola to jest to! 13.07.04, 10:10 prosze bardzo link o tym jak bardzo coca cola to jest to - o generacji XXXL w USA i probie wprowadzenia zakazu sprzedazy napojow gazowanych w szkolach serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2172844.html pzdr g Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: coca cola to jest to! 13.07.04, 14:29 Akleż Gammo chyba zauważyłaś ,że chciałem sprowokować:-) jak mówił Uboot wolę Pepsi;-) artykuł oczywiście przeczytałem...i na razie do USa się nie wybieram choć lubie ten kraj pozdrówka J Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: coca cola to jest to! 13.07.04, 19:39 lubie cocacole mimo ze nie jest zdrowa , ale za to wzmacnia , jak człowiek zmeczony to lyk coli i juz czuje sie lepiej:)) Odpowiedz Link Zgłoś