Dodaj do ulubionych

2 bilety na Szreka sprzedam za 25 PLN

06.08.04, 14:34
Obserwuj wątek
    • users1 Re: 2 bilety na Szreka sprzedam za 25 PLN 06.08.04, 20:44
      O ładna propozycja. Niektórzy tu na forum proponowali bilety za darmo - prawda
      Miet?
      W.2
      • miet.b Prawda, ale w Warszawie można za 12 zł 06.08.04, 21:36
        Ale w niektóre dni, bo są promocje, a w jednym kinie wszystkie filmy są nawet
        po 11. Nieładnie proponować drożej ceny zwłaszcza, że sam miałem okazję pójść
        za darmo od koleżanki z forum.
        • ubott.1 Alez panowie 06.08.04, 23:38
          Nie zawsze mozna dostac cos za darmo. Czasami jest cos do kupienia a
          zwlaszacza, ze nikt do tego nie zmusza. Sadze tez, ze w Zamojskim kinie bilety
          sa pewnie gdzies po 13-14 zl.
          • miet.b Re: Alez panowie 07.08.04, 09:28
            Dopiero zauważyłem, że za 2 bilety 25(nie cena 1 biletu) co rzeczywiście nie
            jest wygórowaną ceną, jednak ja nie jestem amatorem bajek. Powiem więcej nie
            chce mi się nawet chodzić do kina.
            • haesek mili Państwo 09.08.04, 08:27
              ileż wylano na mój łeb niepochlebnych opinii za tego szreka. nikt nigokogo nie
              przymusza do zakupu tych biletów....
              nie wiedziałem że do kina w zamosciu na szlagiery chodzi się za darmo...(czy tu
              jest aż taki raj dla mieszakańców??? skoro tak to trafnie wybrałem to miasto
              jako cel mojej przeprowadzki - widać władza dba w nijm o wyskoki poziom
              kultury wśród mieszakńców).
              • miet.b Re: mili Państwo 09.08.04, 14:16
                Haesek, moze przymróż trochę oko, może i przesadziłem, jesteś ok.
                Pozdrawiam
              • czuk1 Re: mili Państwo 09.08.04, 14:41
                haesek napisał:

> ileż wylano na mój łeb niepochlebnych opinii za tego szreka. nikt nigokogo
                nie
                > przymusza do zakupu tych biletów....
                > nie wiedziałem że do kina w zamosciu na szlagiery chodzi się za darmo...(czy
                tu
                >
                > jest aż taki raj dla mieszakańców??? skoro tak to trafnie wybrałem to miasto
                > jako cel mojej przeprowadzki - widać władza dba w nijm o wyskoki poziom
                > kultury wśród mieszakńców).

Hubert
                Nie patrz na nic i nikogo. Rób swoje. Nie chcą kupować Twoich biletow ?.
                Niech nie kupują. Be łaski .Nie zrażaj sie tylko do ludzi z Zamościa. Ludzie
                jak ludzie. Wszędzie są rożni ludzie.
                Ja mam - przy okazji - pytanie co z tym mieszkaniem?

Mariusz
                • wiloa Re: mili Państwo 09.08.04, 20:20
                  Nie bylam jeszcze na drugiej czesci szreka warto wydac 25 zl ?;) pozdrowienia w.
                  • ubott.1 Re: mili Państwo 09.08.04, 21:03
                    Sadze, ze warto tym bardziej, ze 25 zl to dla dwoch osob. A tak bedziesz
                    zalowala czemu sama sie nie przekonalas. Sam wiele razy bylem na filmach,
                    ktorych mi odradzano a mi one sie podobały.
                    • haesek co z tymi biletami ? 11.08.04, 10:45
                      to jak są chętni, czy nie?
                      zapomniałem dodać, że jest to bilet uniwersalny , ważny do 31 X - czyli można
                      na niego pójść na dowlony film w tym okresie.
                      hubert

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka