Dodaj do ulubionych

Forum zamiera.

24.11.13, 22:29
Nie ma ciekawej dyskusji. Nie ma komu udzielać odpowiedzi, porad.
Władze Miasta też chyba tu nie zaglądają o czym świadczy brak ustosunkowania się
do krytycznych uwag mieszkańców.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mniszek Re: Forum zamiera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 20:01
      Ciekawa dyskusja zależy od ludzi, trzeba czymś zainteresować. Prawdą jest jednak, że ludzi ogarnął marazm i niechęć do czegokolwiek. Upatruję to w pogarszającej się sytuacji ekonomicznej większości społeczeństwa oraz pesymizm rodzący się z beznadziei, korupcji i braku sprawiedliwości nawet w sądach. Chęć dyskusji rodzi się najpierw z życzliwości a później z wiedzy , której się chce przekazać.
      • sibeliuss Re: Forum zamiera. 05.12.13, 11:39
        Dla wielu ludzi forum to słup ogłoszeniowy.
        • ann.afrodyta Re: Forum zamiera. 24.01.14, 22:02
          wieje nuda
          • Gość: naphta No, nie mogłem/ pardon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 11:42
            www.youtube.com/watch?v=64kQpQBofzE

Pozdrawiam
            --
            www.youtube.com/watch?v=zITas87X-z0
            • Gość: Mniszek Re: No, nie mogłem/ pardon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 16:24
              Aleście się na dyskutowali??? Nuda !??? ale płynie z was, wyżej wpisani za wyjątkiem Marii.Nawet jednego zdania sklecić nie mogliście.Dno!!!
              • ann.afrodyta Re: No, nie mogłem/ pardon 25.01.14, 20:29
                o to proszę rozwinąć swoje złote myśli, Cisza... niech teraz mówi ja już nie przekrzykuje
    • Gość: naphta Czasem lepiej nie pisać IP: *.chelm.hypnet.pl 26.01.14, 05:17
      Wydaje się, że ostatnio na wszystkich "Gazetowych" forach dzieje się mniej....
      Lubelacy mają mają nawet bliski teorii spiskowej wątek:
      forum.gazeta.pl/forum/w,62,147471804,147471804,Czy_to_juz_koniec_forum_Gazeta_gluszy_komentarze_.html
      Nie ma się czym przejmować.

W pobliskiej miejscowości, bardzo niedawno, Rada Miasta "wzorem innych miast" na którejś to sesji podjęła uchwałę intencyjną w sprawie wprowadzenia "Karty Dużej Rodziny".
      Pomysłodawcy z Klubu Radnych Prawa i Sprawiedliwości pękają z dumy i piszą:
      "Trwają prace i rozmowy z podmiotami samorządowymi i zainteresowanymi podmiotami prywatnymi odnośnie wysokości ewentualnych ulg."

Wyraz intencyjna przypomina nieco niezawodny zlepek słów:
      O dalszy intensywny rozwój....
      Równie interesujące może okazać rozwinięcie:
      "rozmowy z ...zainteresowanymi podmiotami prywatnymi".

Na miejscu jakoś nikt nie widzi miałkości tych deklaracji, za to klaka wypisuje:
      1) Cieszę się, choć ja nie skorzystam z tego przywileju mimo posiadania trójki dzieci ( dwoje dorosłych ).
      2) I takiego PiSu chcemy!!!!

Pozdrawiam
      --
      www.youtube.com/watch?v=h7xDfqSAdh0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka