maria88 24.11.13, 22:29 Nie ma ciekawej dyskusji. Nie ma komu udzielać odpowiedzi, porad. Władze Miasta też chyba tu nie zaglądają o czym świadczy brak ustosunkowania się do krytycznych uwag mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mniszek Re: Forum zamiera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 20:01 Ciekawa dyskusja zależy od ludzi, trzeba czymś zainteresować. Prawdą jest jednak, że ludzi ogarnął marazm i niechęć do czegokolwiek. Upatruję to w pogarszającej się sytuacji ekonomicznej większości społeczeństwa oraz pesymizm rodzący się z beznadziei, korupcji i braku sprawiedliwości nawet w sądach. Chęć dyskusji rodzi się najpierw z życzliwości a później z wiedzy , której się chce przekazać. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Forum zamiera. 05.12.13, 11:39 Dla wielu ludzi forum to słup ogłoszeniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naphta No, nie mogłem/ pardon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 11:42 www.youtube.com/watch?v=64kQpQBofzE Pozdrawiam -- www.youtube.com/watch?v=zITas87X-z0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mniszek Re: No, nie mogłem/ pardon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 16:24 Aleście się na dyskutowali??? Nuda !??? ale płynie z was, wyżej wpisani za wyjątkiem Marii.Nawet jednego zdania sklecić nie mogliście.Dno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ann.afrodyta Re: No, nie mogłem/ pardon 25.01.14, 20:29 o to proszę rozwinąć swoje złote myśli, Cisza... niech teraz mówi ja już nie przekrzykuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naphta Czasem lepiej nie pisać IP: *.chelm.hypnet.pl 26.01.14, 05:17 Wydaje się, że ostatnio na wszystkich "Gazetowych" forach dzieje się mniej.... Lubelacy mają mają nawet bliski teorii spiskowej wątek: forum.gazeta.pl/forum/w,62,147471804,147471804,Czy_to_juz_koniec_forum_Gazeta_gluszy_komentarze_.html Nie ma się czym przejmować. W pobliskiej miejscowości, bardzo niedawno, Rada Miasta "wzorem innych miast" na którejś to sesji podjęła uchwałę intencyjną w sprawie wprowadzenia "Karty Dużej Rodziny". Pomysłodawcy z Klubu Radnych Prawa i Sprawiedliwości pękają z dumy i piszą: "Trwają prace i rozmowy z podmiotami samorządowymi i zainteresowanymi podmiotami prywatnymi odnośnie wysokości ewentualnych ulg." Wyraz intencyjna przypomina nieco niezawodny zlepek słów: O dalszy intensywny rozwój.... Równie interesujące może okazać rozwinięcie: "rozmowy z ...zainteresowanymi podmiotami prywatnymi". Na miejscu jakoś nikt nie widzi miałkości tych deklaracji, za to klaka wypisuje: 1) Cieszę się, choć ja nie skorzystam z tego przywileju mimo posiadania trójki dzieci ( dwoje dorosłych ). 2) I takiego PiSu chcemy!!!! Pozdrawiam -- www.youtube.com/watch?v=h7xDfqSAdh0 Odpowiedz Link Zgłoś