modalverb 11.06.05, 10:47 czy ktos z Was tam studiuje infomratyke? moze studiowal?? szukam info na ten temat jak tam jest moze macie jakies materialy harvard@o2.pl czy warto tam isc??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamoscianin Re: Informatyka na WSZiA zamosc 11.06.05, 13:33 NOE WARTO! Chcesz się uczyć łerda, konfiguracji ie oe? Chcesz działac w ekselu :-)? To idź. Chcesz uczyć sie bardzo poważnego przedmiotu "sieci neuronowe" a nastepnie oddawać prac przewalone z sieci?a może robić prezentacje w powerponcie? To szkoła dla Ciebie :-D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Informatyka na WSZiA zamosc 11.06.05, 17:04 rzuć okiem na wątek "studia" na groups.google.pl/groups?hl=pl&lr=&group=alt.pl.regionalne.zamosc moze więcej ci to wyjaśni Odpowiedz Link Zgłoś
modalverb Re: Informatyka na WSZiA zamosc 11.06.05, 20:26 widze ze cos wiesz na ten temat moze byles tam?? podalbys mala?? pogadalibysmy??? Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Informatyka na WSZiA zamosc 11.06.05, 23:16 widze ze cos wiesz na ten temat - tyle, ile ci podałAm, podzieliłAm się wiedzą z czytania ekranu kompa, bo nie mieszkam w Zamosciu a ciezko tam jest??? - pytaj na tej grupie dyskusyjnej - na pewno ci pomogą, bo generalnie życzliwi ludzie w Zamosciu mieszkają. Jakby ci było mało, to jest tez forum roztocze.net/forum_rol/ - też w większosci bywają tam ludzie z Zamoscia, a nie "emigranci" tacy, jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: Informatyka na WSZiA zamosc 13.06.05, 14:31 w wiekszosci zalezy od ciebie czego sie nauczysz studiuj w zamosciu, co bedziesz sie tulal. pozdrowienia wiola Odpowiedz Link Zgłoś
modalverb Re: Informatyka na WSZiA zamosc 13.06.05, 18:33 a studjuesz tu? czy masz kogos znajomego chodzi mi tez o nakies materialy... Odpowiedz Link Zgłoś