urraca79 10.08.05, 19:44 czy ktoś był może w tym salonie kosmetycznym??? i jakie wrażenia, bo mam zamiar przejść się do jakiejś dobrej kosmetyczki a akurat "metamorfozę" mam najblizej:):) proszę o komentarze:):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasnoniebieski.5 Re: Metamorfoza 11.08.05, 01:37 hey szczerze??? Nie mam zielonego pojecia, nigdy tam nie bylem i pewnie nigdy nie bede :) ale moze ktos inny byl i sie wypowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
icecoffe Re: Metamorfoza 11.08.05, 21:23 U kosmetyczki w Metamorwozie byłam kilka lat temu, kiedy byli jeszcze w starym lokalu. Obecnie korzystam tam z solarium. Nie znam cen usług ani kwalifikacji kosmetyczek.Sadzę jednak, że właścicielka nie pozwoliłaby sobie na zatrudnienie niekompetentnej pracownicy mając na uwadze renomę swojego salonu. Doceniam to miejsce za wystrój i atmosferę. Napewno o wiele przyjemniej korzysta się z jakiegoś zabiegu w komfortowych warunkach niż w jakimś odrapanym pokomunistycznym lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
blackvader Re: Metamorfoza 12.08.05, 20:40 > w jakimś odrapanym pokomunistycznym lokalu. Nic nie chce mowic, ale to 80% budynkow w Stalowej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś