szagajet 12.10.05, 11:56 zeby zaczac sobie ukladac zycie z nowa kobieta ? Pierwsza zdradzila mnie i odeszla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stalowianka Re: ile czasu musi minac 12.10.05, 22:22 okrutny_mariuszek napisał: " - tylu fajnych facetów dookoła a my > sie babami uganiamy!" To może za tymi fajnymi facetami się uganiaj buhahahahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer do mariusza okrutnika 12.10.05, 23:18 baby to zdziry? na jakiej podstawie wydajesz taki osad na publicznymn forum? Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: ile czasu musi minac 12.10.05, 23:27 musi minac tyle, bys w oczach tej nowej kobiety nie widzial tej, ktora cie skrzywdzila... ile czasu potrzebujesz zalezy tylko od ciebie--jednym potrzeba kilka tygodni, innym kilka lat--jedno wiem--z czasem bol i zlosc zaczynaja zanikac i pamietamy tylka te przyjemne chwile--zdrady nie da sie zapomniec, ale da sie ja wybaczyc i zyc dalej... moze watro tez zastanowic sie dlaczego to tak sie stalo by w przyszlosci uniknac rozczarowania... pozdrawiam i mam nadzieje, ze znajdziesz swoje szczescie e Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: ile czasu musi minac 13.10.05, 09:59 Hej! z tymi zdzirami to tak z przymrużeniem oka! no i Szagajet to przecia baba - tak podała/podał przy zakładaniu konta na gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
szagajet Re: ile czasu musi minac 13.10.05, 11:09 mariuszku, a czy ty szukasz partnerki czy moze juz znalazles jakas niewiaste Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: ile czasu musi minac 13.10.05, 12:16 od wielu lat jestem w szczęśliwym związku z najwspanialszą osobą na świecie (pewnie Ona nie myśli tak samo o mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: ile czasu musi minac 13.10.05, 19:52 wiesz nie mozna z gory wykluczac , ze kobieta nie moze byc z inna kobieta--wiec wymowka, ze przeciez to baba nie ma nic wspolnego z obrazaniem innych pozatym ja tam przy tych "zdzirach: nie widzialam zadnego "przymrozonego oka" ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoniebieski.5 Re: ile czasu musi minac 13.10.05, 21:46 ja tez nie... ps. co tam slychac polly w wielkim swiecie??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoniebieski.5 Re: ile czasu musi minac 13.10.05, 22:33 A ja? A ja chodzę w strugach wody, ale z czołem podniesionym, Żadna siła mnie nie zmusza i nie goni, idę niby zwiastun burzy z kwiatkiem w dłoni, o tak... (: Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: ile czasu musi minac 13.10.05, 22:43 prosze prosze--najjasniejszy panie niebieski coz to za poetycka wena pana ogarnela--az mnie dreszczyk przeszedl--moze sie umowimy i porozmawiamy o poezji ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoniebieski.5 Re: ile czasu musi minac 13.10.05, 22:49 myslalem ze pamietasz takie przeboje czerwonych gitar jak "ciagle pada" ;p i to jest wlasnie czastka tej piosenki - w zadnym wypadku nie jestem jej autorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: ile czasu musi minac 13.10.05, 22:52 cytowanie poezji to czysta poezja ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoniebieski.5 Re: ile czasu musi minac 13.10.05, 23:00 Poezja czysta to...poezji cytowanie? Czy cytowanie cytowanego cytatu Cycerona? Cyt, cyt, cyt... Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: ile czasu musi minac 14.10.05, 14:19 sie czepiacie! wredni jesteście (też nie ma ;) ) :-P Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: ile czasu musi minac 14.10.05, 15:44 no tak--a teraz jestesmy wredni--co za okrutny mariuszek ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: ile czasu musi minac 14.10.05, 18:38 ja się już do Was nie odzywam zabieram zabawki i idę z piaskownicy i jeszcze Wam powiem, że zrobiłem w niej kupkę, ale nie powiem gdzie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
muminek22 Re: ile czasu musi minac 14.10.05, 18:44 Oj mariuszek naprawdę jesteś okrutny.Nie obrażaj się, posprzątaj "kupkę" i może dalej się bedziemy wszystcy razem zgodnie bawić Pozdrawiam Muminek22 Odpowiedz Link Zgłoś
vikuska Re: ile czasu musi minac 28.10.05, 01:11 nie da sie zapomniec i nie wiem czy da sie wybaczyc bo ja chyba nie umiem wybaczac przychodzi mi to bardzo ciezko ale wiem i mysle sobie ze najlepszym jest tu czas i mila niespodzianka od zycia-nowa osoba w ktorej ujrzysz to dobro i pokochasz ja jeszcze bardziej niz poprzednia milosc :)warto czekac by warto moc kochac :) Odpowiedz Link Zgłoś