szpak_zam 09.12.05, 22:36 Jest po prostu tak ładnie udekorowana starówka i okolice że aż! + lodowisko. moż e ożyje ten rynek w zimie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwen.a Re: Rynek świateczny 10.12.05, 19:04 Ale wam zazdroszczę tego lodowiska na Rynku. U mnie tylko takie zwyczajne, gdzieś na obrzeżach miasta. To nie to co śmigać pod Ratuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Rynek świateczny 10.12.05, 20:56 Zamość chciał by mieć to co ma Twoje miasto (zrezygnował by nawet z lodowiska) - - mam na mysli 8 % procentowe bezrobocie w K. i 19 %-we w Zamościu. To takie sobie porównanie - "zawistne". pzdr mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Rynek świateczny 11.12.05, 07:49 A ja Arwenko zazdroszczę Ci tego wglądu do mapy satelitarnej NASA. Dobrego Dnia. mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
monika19753 Re: Rynek świateczny 10.12.05, 19:37 lodowisko na Rynku? to dopiero musi wygladac! alez bym chciala zobaczyc, moze ktos zrobi zdjecia, gdzies umiesci i da mi znac? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Rynek świateczny 10.12.05, 21:02 Przecież Moniczko masz kamerę w internecie ulokowana na dachu Starego Miasta z której to lodowisko możesz sobie zobaczyć. Nawet teraz o 21-szej widzimy dziesiątki slizgających się. Adres kamery zamojska.starowka.pl/kamera.html Odpowiedz Link Zgłoś
monika19753 Re: Rynek świateczny 11.12.05, 05:48 czuk, wielkie dzieki, nie wiedzialam nic o tej kamerce, a teraz bede miec na zywo Zamosc, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tiaraamber Re: Rynek świateczny 15.12.05, 10:42 Fajne lodowisko.U mnie w rynku tez jest takie, a czasami nawet mini-skocznia dla narciarzy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
monika19753 Re: Rynek świateczny 21.12.05, 05:41 czuk1 czy moglbys mi napisac czy dziala dalej kamerka, bo juz od kilku dni cos mi sie nie udaje was podejrzec, a chcialam sie z rodzinka umowic na swieta na grupowe machanie do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Rynek świateczny 21.12.05, 10:38 Niestety, ja też od kilku dni nie podgladam zamojskiego rynku. Kamera zamarzła może? Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Rynek świateczny 21.12.05, 19:20 Mam nadzieję obejrzeć na własne oczy juz niebawem:-) i ciekawy jestem czy lód się utrzyma przed ratuszem przez okres świetowania? pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Rynek świateczny 15.12.06, 15:15 Czas juz przypomnieć Moi Drodzy , że właśnie jesteśmyy w okresie przedświątecznym , czyż to nie jest miły czas Czy już pojawiły się ozdoby świateczne na zamojskim rynku? Pozdrawiam serdecznie j Odpowiedz Link Zgłoś