Dodaj do ulubionych

house festival

03.08.06, 14:22
Czy to prawda ze koncert house festival w Zamosciu zostal odwolany?Czy tylko
jakis jeden z DJ?
Obserwuj wątek
    • mceurytos Re: house festival 04.08.06, 10:48
      Tak to prawda i niezmiernie z tego powodu się cieszę, a w przyszłości impreza
      będzie odbywać się w Biłgoraju a nie Zamościu :]
      • kasia1177 Re: house festival 04.08.06, 14:20
        Cieszysz sie???? :/ W tym Zamosciu nie ma nic dla mlodziezy same jakies zespoly
        ludowe,a juz myslalam ze poszaleje
        • ann.afrodyta Re: house festival 04.08.06, 20:49
          hmm to mialabyc taka impreza???
          • kasia1177 Re: house festival 05.08.06, 11:34
            Tak miala byc ale niestety nie bedzie
            • czuk1 Re: house festival 05.08.06, 12:26
              Dziwię się. Dziwię się , że dla młodzieży nie organizuje się koncertów muzyki
              młodzieżowej. W wakacje przebywa na terenie b.województwa zamojskiego (a więc w
              zasięgu oddziaływania Zamościa na cały region) ponad 100 tysięcy młodych ludzi,
              w tym kilkadziesiąt tysięcy fanów muzycznych.
              I co maja robić? Nie wszyscy fascynują się elitarnymi bądź niszowymi postaciami
              muzyki (jak jazz, muzyka ludowa). Nie wszyscy pojadą na Woodstock.
              Organizatorzy zycia kulturalnego i turystyki w Zamościu
              • czuk1 Re: house festival 05.08.06, 22:25
                Słyszałem dziś w Kablówce, że również Architekt Miejski optuje za odbudową
                amfiteatru i przeznaczeniem go na cele .... jak niżej.
                Chyba słuchał moje tu wołanie.
                • mceurytos Re: house festival 05.08.06, 23:33
                  Tak cieszę się, sam jestem młody i muszę się zgodzić, że nie ma dla nas nic
                  specjalnego. Z całą pewnością taką imprezą nie byłby też House Festival, bo jak
                  już chyba kiedyś wspominałem muzyka tu grana nie ma nic wspólnego z housem, a
                  festiwal hmm - tego nie muszę tłumaczyć. Impreza wygląda tak że pod sceną będą
                  kręcić się upite nastolatki, które ledwo chodzą na nogach!!! Szkoda mi, że dla
                  niektórych to rozrywka, no ale ktoś Gorzelnię zapełniać musi.

A co do odbudowy Amfiteatru - na takie koncerty byłoby to świetne miejsce,
                  problem jest tylko z brakiem zaplecza, no ale jak będzie odbudowa :)Może wówczas
                  też obok 10 powstała by jeszcze jakaś jedna knajpka z parasolkami ? A i jeszcze
                  jedno - fajnie by było jak by do Amfiteatru wchodziło się po mostku prosto od
                  Nowej Bramy Lubelskiej!
                  • ann.afrodyta Re: house festival 06.08.06, 09:46
                    co do mlodych i pijanych zgadzam sie, bardzo mnie to denerwuje!!!
                    imprez plenerowych u nas malo :-( a moje malenstwo taka imprezowiczka jest :-)
                    chetnie podreptalabym posluchac jakiejs muzyki, spedzic wolny dzien nie tylko
                    spacerujac po pareczku, no coz a wracajac do mlodych,to kto im ten alkohol
                    sprzedaje???--dorosli ludzie :-(
                    • mceurytos Re: house festival 06.08.06, 10:05
                      Mimo wszystko lepiej dreptało sie na Eurofolku niż na HF !!! Byłem kilka minut w
                      ubiegłym roku. Ale poczułem się strasznie obco i poszedłem do domu, no cóż ...
                      Na szczeście HF już nie zagości w Zamościu, miasto podjęło jakąś słuszną
                      decyzję. Chyba oczywiste jest to, że taka impreza nawet nie pasuje do klimatu
                      Statego Miasta? Na Plantach, albo przy parku jeszcze, jeszcze, ale na Rynku ??!!
                      Niech sie teraz martwi Biłgoraj :]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka