ptak72 02.07.07, 10:34 Witam, Mam pytanko. Gdzie jeździcie połowić ryby w okolicy Stalowej, tak do ok.40- 50km ? Posiadam kartę. Dzieki za info.i pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romn Re: GDZIE NA RYBY ? 03.07.07, 11:56 Witam Podpinam się pod pytanie z tym że interesują mnie jakieś łowiska prywatne gdzie można w spokoju za rozsądną cenę posiedzieć z wędką Odpowiedz Link Zgłoś
nieztejbajki Re: GDZIE NA RYBY ? 03.07.07, 14:49 znalazłam cos takiego... www.rybobranie.pl/katalog/10,9,Lowiska_prywatne.html Odpowiedz Link Zgłoś
adi0075 Re: GDZIE NA RYBY ? 16.08.07, 16:07 San i tylko San.Jestem mu wierny od dziecinstwa.A najlepiej na San w okolicach ujscia Tanwi w Ulanowie.Tam sa glowki.Dla grunciarzy do ktorych sie zaliczam, splawikowcow i spinningowcow idealne miejsce.Ryby: glownie leszcz,certa,swinka,jaz,klen,bolen, a takze sandacz,amur,karp, w mniejszym stopniu szczupak,sum,brzana. Odpowiedz Link Zgłoś
romn Re: GDZIE NA RYBY ? 21.08.07, 06:48 a tam ktoś był, coś zlowił, warto??? www.lowiskochmielek.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś