maw3 17.07.07, 12:43 Czytaliście? Nasz ziomal prawdopodobnie zostanie Ministrem Rolnictwa...:) Nie wiem czy to akurat powód do dumy w tym przypadku czy nie ale fakt zaistniał:). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Minister Rolnictwa rodem z Zamojszczyzny. 17.07.07, 17:28 Moze coś bliżej (więcej) na ten temat. Albo proszę o adres informacji. z pozdrowieniem mariusz czuk Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Re: Minister Rolnictwa rodem z Zamojszczyzny. 17.07.07, 19:14 Obawiam się, że tym ministrem bedzie bardzo krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
maw3 Do czuk1 18.07.07, 09:27 Informacja pojawila się wczoraj na głównej stronie Onetu w godzinach przedpołudniowych.Niestety jakies półtorej godziny później zniknęła.Jezeli jednak okaże się prawdziwa, to wkkrótce dowiemy się oficjalinie wszyscy:) Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Do maw3 18.07.07, 13:06 to powiedz, co było w onecie, nazwisko, kim teraz jest - to przecież nie tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka minister rolnictwa 18.07.07, 17:35 poseł Krzysztof Sikora z Samoobrony urodził się Chełmie, jego kandydaturę na ministra wysuwa Lepper pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Sikora Odpowiedz Link Zgłoś
maw3 Re: minister rolnictwa 19.07.07, 09:53 Moze i się urodził w Chełmie ale przez kilkanaście lat mieszkał w Zamosciu (w sumie od najmłodszych lat).Był moim sasiadem. A jego rodzice są do tej pory.W sumie mieszkają tu ponad 25 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: minister rolnictwa 19.07.07, 13:49 To jak ja - zamojski ptok. Nie rodowy. Nie mieszczanin. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: minister rolnictwa 20.07.07, 04:37 Wstyd dla mojego miasta,znowu jakiś mulat. Odpowiedz Link Zgłoś