temoter 02.12.07, 08:11 Witam! Poszukuję dobrego psychiatry w Zamościu. Proszę o namiary Pozdrowienia i dzięki temo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: Dobry psychiatra 03.12.07, 09:56 Na ul. Partyzantów 5 (przy Narutowicza) jest poradnia zdrowia psychicznego. Ja bym popytała tam pielęgniarki, rejestratorki - na pewno świetnie znają umiejętności lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lana82 Re: Dobry psychiatra 03.12.07, 12:37 ja polecam Jezusa Chrystusa, własnie sie u niego lecze, nie ma lepszego psychiatry,powaznie, bezpłatny, nie trzeba sie umawiac na wizyty, jest zawsze gdy sie go potrzebuje no i co najwazniejsze jest dostepny nie tylko w Zamosciu ale i kazdym innym miejscu w Polsce i poza nia ;-)dodatkowym plusem jest to ze nie trzeba placic za wizyty ani za leki. Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk.62 Dobry psychiatra 03.12.07, 16:00 W Zamościu nawet nie szukaj,może w Lublinie masz większe szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli gator Re: Dobry psychiatra IP: *.lublin.mm.pl 04.12.07, 23:45 za moich czasów najlepszym był Zwolan i Kościuszko, co ciekawe w zamościu w ogóle na psychiatrę mówiło po prostu zwolan pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
karol2210 Re: Dobry psychiatra 06.12.07, 21:57 chodziłem do dr.K nie powiem zeby byl dobry na prywatnej wizycie pierwszej ok 20min max (80zl) i gatka szmatka tabsy pozniej wizyta w poradni na partyzantow pare razy,nie pamietal nigdy z czym mam problem hehehe chociaz zerkal do swojego laptopka :P Bylem tez u innego lekarza w tej samej poradni i to juz kompletnie przegiecie 3min wizyty a pozniej w aptece cala reklamowa lekow do wykupienia :O Tak wiec reasumujac z tego co sie rozejrzałem to doktor K jest w naszej "wiosce" najlepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka Re: Dobry psychiatra IP: 95.49.1.* 19.03.24, 09:21 Tylko nie do doktora Kościuszko.Jest bardzo antypatyczny ,nie wsłuchuje się w pacjenta,z sarkazmem pochodzi do twoich problemów.Noe jest zainteresowany leczeniem .Kiedy przypisywał leki, nie zauważył że na nic też przyjmuję dopiero po przypomnieniu dopisał do recepty.Nie zapytał nawet jak działają na mnie te leki ,a byłam na drugiej wizycie.Omijajcie tego pana szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś