dudeck 19.02.08, 18:19 Jakie kina polecacie w tym mieście?? Czy mógłby mi ktoś podać adresy www kin, żebym mógł przejrzeć repertuar?? Z góry dziękuję i pozdrawiam dudeck Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.vasco Re: Kino w Zamościu 19.02.08, 22:09 W Zamościu jest póki co tylko jedno kino - Stylowy. www.stylowy.net Odpowiedz Link Zgłoś
dudeck Re: Kino w Zamościu 20.02.08, 17:27 Znalazłem jeszcze jakieś kino "Padwa" i "8". Tylko trudno jest mi znaleźć jakiekolwiek informacje na ich temat. Jakie miejsca polecacie żeby móc spędzić z kimś miło czas?? Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka miejsca randkowo-spotkaniowe 21.02.08, 10:14 ooo, to ciekawy temat kino Padwa to sala w ZDK (Partyzantów 13), ale o 8 nie słyszałam... miejsca na spotkania to oczywiście knajpki - jutro muzyka na żywo w Piwnicy pod Rektorską (www.zamosc.wonder.pl/imprezy) basen? ktoś ma ine pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
dudeck Re: miejsca randkowo-spotkaniowe 21.02.08, 19:18 Bardzo dziękuję za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś