Gość: ubott IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 19:34 Odliczanie włączone ! Pozostało 582 posty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Celownik Puławy !!! 05.11.03, 09:19 Gość portalu: ubott napisał(a): > Odliczanie włączone ! Pozostało 582 posty. Dobry cel. Osobiście wolał bym abyśmy prześcignęli Puławy w rozwoju gospodarczym... m Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Celownik Puławy !!! 05.11.03, 09:55 Nie zaglądałam od poniedziałku,a tu taka niespodzianka. Świdnik został w tyle,a na celowniku Puławy. Super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Celownik Puławy !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.03, 10:37 Tylko z kim my się będziemy ścigac później ... Z Lublinem!?, ja znalazłem jeszcze jedno miasto w "szerokiej okolicy Zamościa" , kiedyś wojewódzkie.. Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Celownik Puławy !!! 05.11.03, 10:40 no co ty z Przemyslem nie damy rady chocbysmy wszyscy zjedli po tysiac kotletow g Gość portalu: janusz napisał(a): > Tylko z kim my się będziemy ścigac później ... Z Lublinem!?, ja znalazłem > jeszcze jedno miasto w "szerokiej okolicy Zamościa" , kiedyś wojewódzkie.. Odpowiedz Link Zgłoś
gammma moze nie Przemysl? 05.11.03, 15:03 no chyba ze chodzi co o Tarnobrzeg? ale czy byl wojewodzki? nia pamietam, dawno to bylo :) g gammma napisała: > no co ty z Przemyslem nie damy rady chocbysmy wszyscy zjedli po tysiac kotletow > g > > Gość portalu: janusz napisał(a): > > Tylko z kim my się będziemy ścigac później ... Z Lublinem!?, ja znalazłem > > jeszcze jedno miasto w "szerokiej okolicy Zamościa" , kiedyś wojewódzkie.. Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: moze nie Przemysl? 05.11.03, 15:09 tak Gammo chodzi o Tarnobrzeg , to byłe miasto wojewódzkie, jeszcze 6 lat temu. Czy to dawno? - to juz z pewnością jest rzecz wzgledna...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: moze nie Przemysl? 05.11.03, 15:11 Gammo własnie zauważyłem ,że jestes moim przyjacielem , jak Ci sie to udało zrobić?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: moze nie Przemysl? 05.11.03, 15:13 hmmm???a po czym to zauwazyles? g januszx napisał: > Gammo własnie zauważyłem ,że jestes moim przyjacielem , jak Ci sie to udało > zrobić?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: moze nie Przemysl? 05.11.03, 15:19 nie chciałbym CI podpowiadać :-), ale napisze tak, z sieci to wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: moze nie Przemysl? 05.11.03, 15:23 dziwne, dziwne rzeczy mowisz. ale tym razem nie bede zgadywac, dobrze? pzdr g januszx napisał: > nie chciałbym CI podpowiadać :-), ale napisze tak, z sieci to wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: moze nie Przemysl? 05.11.03, 15:31 wiem Gammo , że jestes skołowana i pewnie myślisz zwariował !!!. Ale uwierz mi to co ja powiedziałem jest oparte na solidnych forumowych podstawach!, powaga. Oczywiste jest, że troszkę Cię sprowokowałem... -powiem tak -ja to poprostu przeczytałem! sorry za tą zabawę pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: moze nie Przemysl? 05.11.03, 15:43 Gammo kończę temat, podpowiedzią niech będą kolory... pozdrawiam i nie gniewaj sie za bardzo j Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: moze nie Przemysl? 05.11.03, 15:49 tak, kolory! juz ja cie rozgryzlam, pewnie na ten bigos sie chcesz zalapac! ale to w przyszlym roku bo dopiero sadzonki kupilam! g januszx napisał: > Gammo kończę temat, podpowiedzią niech będą kolory... > pozdrawiam i nie gniewaj sie za bardzo > j Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: moze nie Przemysl? 05.11.03, 16:02 ja poczekam , cierpliwy jestem;-) Jak bedziesz miała watpliwości pytaj, z zakresu ogrodnictwa cos tam wiem, chociaz jesli chodzi o kapuste , może troche mnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubott Re: Celownik Puławy !!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 11:23 ...... 347 postów do Puław !!!! Odpowiedz Link Zgłoś