pia.ed 15.06.14, 15:49 Mam do Ciebie malutka sprawę, dotyczy konta bankowego ... Napisze dziś do Ciebie na pocztę Gazety. Pozdrawiam Pia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camel_3d Re: camel_3 d 26.06.14, 05:43 aj sorry..nie bylem tundosc dlugo... juz sprawdzam. Odpowiedz Link
pia.ed Re: camel_3 d 26.06.14, 12:51 Nie masz co sie spieszyc ... Sprawa wprawdzie pilna, ale dotąd nie napisałam maila ... :( Dzis napisze .... sorry ... Odpowiedz Link
pia.ed Re: camel_3 d 28.06.14, 11:53 Mail wrócił ... źle napisałam adres. Zaraz poprawie. Odpowiedz Link
camel_3d Re: camel_3 d 09.07.14, 07:40 ee.e.dostalem tylko jednego, ze napiszesz pozniej dokladnie...i to na tyle. Odpowiedz Link
pia.ed Re: camel_3 d 09.07.14, 11:23 Dziwne, bo wysłałam następny z Hotmail ... tym razem nie na Gazetę. W tej chwili sprawdziłam, i w wysłanych go nie ma!!! Nie wiem jak to możliwe ... Zaraz napisze na probe następny. [i]camel_3d napisał: > ee.e.dostalem tylko jednego, ze napiszesz pozniej dokladnie...i to na tyle.[/i] > Odpowiedz Link
pia.ed Re: camel_3 d 09.07.14, 12:19 No to korespondencja nawiązana i funkcjonuje ... :) Ja niedługo wychodzę do rozżarzonego miasta, i pare godzin mnie nie będzie. Pozdrawiam Pia Odpowiedz Link
pia.ed Re: camel_3 d 21.07.14, 21:48 Co się z Toba dzieje ... Nie mam od Ciebie znaku życia :( Odpowiedz Link
pia.ed Re: camel_3 d 13.09.14, 11:13 Martwie sie, ze moze cos Ci sie stalo :( bo zniknales z powierzchni ziemi. Sprawe zalatwila mi znajoma z internetu mieszkajaca we Frankfurcie nad Menem .. W ciagu doslownie 5-u minut zadzwonila tam gdzie prosilam i przyslala adres mejlowy potrzebnej mi urzędniczki. Napisalam do tej pani, i wiem już do ktorego filialu mam sie zglosic. Jade tam za pare dni. Odpowiedz Link