agnieszka34 07.12.04, 21:38 Nie wiem, moze sie powtarzam, bo juz taki watek w tym forum byl, ale ciekawilo by mnie gdzie wy mieszkacie.I fajnie by bylo tez zobaczyc ile osob jest na forum, aktywnie lub nie:-) pa pa, Agnieszka cd....w temacie: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noie Re: Skad jestescie? 07.12.04, 22:59 Okolice Hamburga ...hihi home.versanet.de/~a-slomian/ no a potem ---> moje miasto oczywiscie.. ps.przepraszam ze wiecej nie ma ale jestem w trakcie i cholera wie dlaczego fotek mi nie chce pokazywac :-( Odpowiedz Link
beatach1 Re: Skad jestescie? 08.12.04, 13:54 Jestesmy z Königslutter, niewielkiej miesciny polozonej w okolicach Braunschweig, Wolfsburg, Helmstedt. www.koenigslutter.de Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
agnieszka34 Re: Skad jestescie? 08.12.04, 20:53 Oczywiscie, ze szkoda, ze nie ma fotek;-) Ladna stronke zrobilas, czy moge zapytac skromnie, jaki program do tego uzylas? Ja probowalam troszke kleic stronki, ale pisalam sama html, jeszcze w ciazy i poki maly byl naprawde maly. Teraz nie mam na to czasu, a chcialabym zrobic tez fajna stronke, ale pisac mi sie nie bardzo chce, chetnie bym sprawe przyspieszyla jakims programikiem. Zdradzisz mi? pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link
noie Re: Skad jestescie? 09.12.04, 20:26 Wiesz sama jestem zadowolona z tego co zrobilam biorac pod uwage ze jest to moje 1 dzielo ale....niestety zrobilam to wlasnie z programem....a najlepsze jest to ze...poszlam do biblioteki...i pozyczylam ksiazke ktora mi pomogla " Deine eigene Homepage in 60 Minuten"Jest tam wszystko co na poczatek potrzebne...Ksiazka ta jest dla dzieci a pomimo tego nie udalo mi sie jak tytol sugeruje zrobic wszystko w 60 min :-( ale to tylko dlatego ze do tej pory nie mialam nic z takimi sparwami wsoplnego. pozdrawiam noie Odpowiedz Link
byfauch Re: Skad jestescie? 08.12.04, 10:23 To jesteśmy prawie sąsiadami Agnieszko. Mieszkam w Waiblingen. Odpowiedz Link
agnieszka34 Re: Skad jestescie? 08.12.04, 21:02 No rzeczywiscie to niedaleko, chociaz bez samochodu to jednak kawaleczek. Ja mieszkam w Besigheim. Agnieszka Odpowiedz Link
joasia1 Rheine 08.12.04, 13:33 czyli takie miasteczko przy trasie A30 Berlin - Amsterdam ok. 35 km przed holenderska granica. Odpowiedz Link
wizard5 Reckenfeld blisko Rheine :-) 17.10.05, 15:50 Taka mala wiocha miedzy Greven a Emsdetten Pozdr.:-) Odpowiedz Link
mama.agussa Re: Reckenfeld blisko Rheine :-) 30.12.07, 23:40 ja rowniez bardzo w poblizu Greven jak ktoras chce to email wredzia6@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
maajkuska Re: Reckenfeld blisko Rheine :-) 12.02.08, 10:01 będzie Reinfeld, miedzy Hamburgem a Lübecką. Odpowiedz Link
mc_dortmund Re: Skad jestescie? 26.02.05, 13:35 Hej Kokolores ! dawno tu nie zagladalam... Mam pytanko ... a jak bardzo "prawie" jestesmy sasiadkami ;) ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
kokolores DO mc_dortmund 11.04.05, 21:46 Ja mieszkam w miejscowosci Castrop-Rauxel! :)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
maedel Re: Skad jestescie? 10.12.04, 10:01 Napiszę ogólnie ;) - Zagłębie Ruhry. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
info-tw Re: Skad jestescie? 18.02.07, 17:27 O znam jedna Wiolette z Bielefeld. Pochodzi z okolic Gorzowa Wlkp. Odpowiedz Link
peterli Re: Skad jestescie? 14.12.04, 13:27 czesc Agnieszko, Ty wiesz skad ja jestem ale tak dla reszty Forumowiczöw mieszkam w Karlsruhe Odpowiedz Link
agnieszka34 Re: okolice Stuttgartu n/t 15.12.04, 21:53 Hej Aniu, pojawisz sie niedlugo na gg? Jestem ciekawa jak tam bylo, i zyczonka chcialabym Ci tez zlozyc:-)) pozdrawiam cieplo, Agnieszka Odpowiedz Link
mikulka Kiel 15.12.04, 12:42 Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. Iwona Odpowiedz Link
noie Re: Kiel 15.12.04, 14:16 Iwona kurka ....ja tam ostatnio w Kielu dosyc czesto jestem ( jak na mnie do jakis raz na miesiac hihih) Co tam porabiasz ? Opowiedz cos o sobie.... :-) pozdrawiam noie Odpowiedz Link
wild.romance Re: NRW 13.06.06, 16:11 fleur1 napisała: > A MOZE JEST TU KTOS Z OBERHAUSEN? Nie wiem, ale ja po sąsiedzku z Düsseldorfu....:)) w.r Odpowiedz Link
cytrusowa Koeln 04.01.05, 15:19 od tygodnia w tym mieście od tygodnia w Niemczech może więcej tu mieszkających w Koeln.... Pozdrawiam Odpowiedz Link
maedel Re: Koeln 04.01.05, 20:19 Cytrusowa i jak Ci się podoba Kolonia? ;) Pozwiedzałaś już trochę? Jak pierwsze wrażenia? Pozdrawiam! P.S. Ja wprawdzie nie z Kolonii, ale mam do niej niecałą godzinę drogi. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Koeln 05.01.05, 11:51 maedel, jak mi sie podoba Kolonia? W sumie może być, nie jest zle;-), choć wolę mój Gdańsk. Nie jestem tu pierwszy raz, cyklicznie przyjeżdżałam na kilka tygoni od listopada 2003 do lipca 2004 roku. Potem przerwa i teraz jesteśmy tu na dłużej, anie tylko chwilowo, jak to ja zawsze tu przyjeżdżałam. Jest mi ciężko, bo nie znam języka i właściwie zostawiłam wszystko, by przyjechać tu z męzem, który wrócił do swojej wcześniejszej pracy. I siedzę se w domu, smutno mi trochę, za ok. 2 tyg. zaczynam szkołe. Odpowiedz Link
maedel Re: Koeln 05.01.05, 13:42 cytrusowa napisała: > I siedzę se w domu, smutno mi trochę, za ok. 2 tyg. zaczynam szkołe. > Językową? Domyślam się, że bez znajomości języka może być Ci ciężko...:( Ja na szczęście dogaduję się po niemiecku bez problemów. Jakbyś miała ochotę na kontakt to pisz na mój adres w gazecie. Możemy pogadać na gg i jeśli się "dogadamy" ;) to możemy się spotkać. Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link
myszka235 Re: Koeln 27.06.06, 16:56 Köln jest wspanialym miastem a ja tu mieszkam od baardzo dawna, zobaczysz pare tygodni i bedzie dobrze. Oczywiscie nie bedziemy porównywac z Gdaniskiem ale kazde miasto ma swój urok-wiec witaj w Köln :) Odpowiedz Link
sugarpie Re: Leipzig 09.04.05, 22:56 to ja jakies 30-40 km dalej alej juz Sachsen Anhalt pozdrawiam Odpowiedz Link