motylekk2 15.01.07, 22:50 Ciekawa jestem z jakich miast Polski pochodzicie? Moze pochodzi ktos z okolic Czestochowy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalina1974 Szczecin 16.01.07, 08:44 j/w. ----------------------------------------------------- Quand un homme te parle, souris-lui et ne l'écoute pas Odpowiedz Link
ewa553 Re: Z jakich miejscowosci Polski pochodzicie? 16.01.07, 13:24 W Mannheim mieszkam 32 lata. W Polsce przezylam 30 lat zmieniajac trzykrotnie miasta, a w ostatnim miescie pieciokrotnie mieszkanie. Pierwszy rok zycia spedzilam w kraju, w ktorym sie urodzilam, zmieniajac dwukrotnie miejsce "zamieszkania". A wiec mowie zdecydowanie: jestem z Mannheim:)))) Odpowiedz Link
justyna265 Re: Z jakich miejscowosci Polski pochodzicie? 16.01.07, 13:53 Widze ze jest ktos z moich stron. Do Olesna chodzilam do szkoly i pracowalam w "Globusie"dwa laty. Pozdrawiam Olesno. Odpowiedz Link
mami27 Re: Z jakich miejscowosci Polski pochodzicie? 16.01.07, 19:40 Cześć, no to ja pierwotnie z Oświęcimia, potem Tychy, a na końcówce Pszczyna. No więc pozdrawiam Rybnik, to takie widzę najbliższe okolice. No oczywiście Katowice też znam, pracowałam tam w szkole językowej. O Częstochowę zaczepił się pracą mój mąż, aha Bielsko też zaliczył. O Matko! Wychodzi na to, że prawie działaliśmy w całej Polsce południowej!!! pozdrowienia (obecnie Salzgitter okolice Braunschweig) mami Odpowiedz Link
antifog Re: Z jakich miejscowosci Polski pochodzicie? 19.01.07, 00:09 a ja jestem z Brzeszcz. Pozdrawiam Oswiecim i reszte tez.Trzymajcie sie mozno zeby was nie porwalo Marta Odpowiedz Link
pucor Re: Z jakich miejscowosci Polski pochodzicie? 17.01.07, 11:32 oo wkoncu ktos z bliska :-)... globus znam bywalo sie zreszta teraz jak odwiedzam rodzinke w olesnie do globusa dalej chodze :-)...pozdrawiam Odpowiedz Link
ewa452 Re: Z jakich miejscowosci Polski pochodzicie? 17.01.07, 23:08 Poznan....od roku mieszkam w Berlinie,skad serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
mazur39 oooo! pozdrawiam Poznaniankę :-))) 17.01.07, 23:55 stara pyra z Łazarza się kłania! Opuściłem Poznań przed laty na rzecz Gdańska, a potem Niemiec. Po dłuuuuugiej emigracji od dwóch miesięcy "chodzę po" Mazurach i wdycham świeże powietrze ;-) Odpowiedz Link
ewa452 Re: oooo! pozdrawiam Poznaniankę :-))) 18.01.07, 23:22 Witaj mazur,milo mi bardzo i przesylam serdecznosci z Berlina!Zazdroszcze Tobie tego mazurskiego powietrza...ale Berlin to magiczne miasto i juz tu pozostane..! Mazury wybiore latem i napewno wpadne tam chocby na kilka godzin.. Milego weekendu Ewa Odpowiedz Link
loginka5 Re: Z jakich miejscowosci Polski pochodzicie? 28.01.07, 17:23 ja tez jestem poznanska pyrka , pozdrawiam Odpowiedz Link
arim28 Re: Z jakich miejscowosci Polski pochodzicie? 18.01.07, 13:18 Ale Ci zazdroszcze, tak tesknie do Mazur (nie mylic z Mazur39:)) Z Elku - polnocno-wsch. Polska Odpowiedz Link
mazur39 osiadłem nad jeziorem Czos ;-) 18.01.07, 13:36 miejscowości nie muszę podawać :-) Odpowiedz Link
arim28 Re: osiadłem nad jeziorem Czos ;-) 18.01.07, 14:49 W latach 90 bywalam stalym uczestnikiem lipcowych Piknick Country. Slyszalam, ze powinnam zachowac to wspaniale wspomnienie i nie ogladac aktualnie organizowanych. Macie wspaniala nowa przystan i zbyt duzo turystow:)))) Pozdrawiam. Przyjemnego pobytu. Odpowiedz Link
wiosnaludzikow Re: oklolice Gorzow Wlkp. 22.01.07, 21:23 Ja tez z Gorzowa. Ty dokładnie (okolice) to skąd jesteś ? Odpowiedz Link
ewa553 tak sobie mysle.... 22.01.07, 22:42 widze duzo nickow, ktore sa mi zupelnie nieznane. Jestem taka nieuwazna, czy tez sa to leniuszki czytajace i niepiszace?:))))) Odpowiedz Link
arim28 Re: tak sobie mysle.... 24.01.07, 21:28 Stare zasady savoir-vivre polecaja: milcz i sluchaj(tu czytaj) i nie odzywaj sie nie proszony. Wlasciwie to moze poprosic o ujawnienie gosci. Coby bylo wiadomo z kim do czynienia mamy;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
beatach1 Re: tak sobie mysle.... 24.01.07, 21:34 Mam nadzieje, ze mnie nie zapomnieliscie ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link
mariapniewy Re: Z jakich miejscowosci Polski pochodzicie? 28.01.07, 18:52 Pniewy sie klaniaja.Pniewy(miedzy Poznaniem a Gorzowem ) - do niedawna bardzo znana miejscowosc dla osob jadacych np z Poznania, Warszawy w kierunku Swiecka. Pozdrawiam z Frankfurtu nMenem. Odpowiedz Link
caysee Re: Z jakich miejscowosci Polski pochodzicie? 28.01.07, 21:16 Ja jestem ze Szczecina. Odpowiedz Link
kolonistka Re: Z jakich miejscowosci Polski pochodzicie? 30.01.07, 09:59 Trojmiasto sie klania ;-) Odpowiedz Link