28.02.07, 16:47
potrzebuje pilnie pomocy! Musialam odwolac moj lot do Polski, a obiecalam juz
chrzesniaczce na urodziny cos z Barbie, tzn. cos konkretnego. Czy ktos wie,
gdzie moge w internecie zamowic z wyslaniem do Polski i zaplata karta
kredytowa? Ratujcie mnie!
Obserwuj wątek
    • mazur39 Fuj!!!!!!! 28.02.07, 18:04
      wrzuciłem w google "barbie polska" i się zaczerwieniłem! :-)))))))))))))))
      • caysee Re: Fuj!!!!!!! 28.02.07, 18:16
        > wrzuciłem w google "barbie polska" i się zaczerwieniłem! :-)))))))))))))))

Akurat bo! :P
        • ewa553 Re: Fuj!!!!!!! 28.02.07, 18:19
          zrobiles mnie w konia mazurze. zajrzalam, nie bylo sie czerwienic chyba ze ze
          zlosci, ze w Polsce nie mozna niczego zamowic, a juz na pewno nie wymarzonych
          Tannera (pies) i Twyli (kotka):((((((( wlasnie cos tam teraz podbijam na ebay
    • ewa553 Re: Barbie 28.02.07, 18:21
      jeszcze godzina i 26 minut i Twyla bedzie moja....
      • mami27 Re: Barbie 28.02.07, 20:10
        Cześć,
        no to spróbuj na merlinie, barbie mają na pewno. Zakładam, że masz kartę do
        polskiego konta. Bo tak z zagranicznego, to poszukaj w zapłatach, może się da.
        pozdrowienia
        mami
        • ewa553 Re: Barbie 28.02.07, 20:16
          no wiesz, o merlinie wogole nie pomyslalam! A przeciez cos juz u nich
          kupowalam. Lece sprawdzic, dzieki za typ!
          • paulinka.paulikowska Re: ja sie na merlina nacielam :( 28.02.07, 21:16
            zamowilam dla brata kilka ksiazek, i dostalam info ze realizacja dopiero w
            marcu, a mial to byc prezent pod choinke...zycze powodzenia !
    • ewa553 Re: Barbie 28.02.07, 20:28
      niestety mami, merlin ma 44 pozycje z barbie, ale mojego psa ani kota nie ma. a
      w ebay mnie przebito:(((( szukam dalej. Ma ktos jeszcze jakis pomysl?
    • kokolores Re: Barbie 28.02.07, 20:34
      Ewa kup w sklepie i wyslij przez Pakedienst (przy polskich kosciolach czasem
      zbieraja tez) ,u nas przesylka do kazdego miasta w Polsce (do 7 kg) kosztuje
      10,50 ,wiem troche drogo ,ale mozesz jeszcze slodyczy napakowac .

:o)
      Koko
    • paulinka.paulikowska Re: Barbie 28.02.07, 21:14
      napisz jaki model dokladnie potrzebujesz, to chetnie ci to zorganizuje :)
    • ewa553 Re: Barbie 28.02.07, 21:48
      dziekuje paulino, ale chcialam zamowic bezposrednio do Polski. Nie chcialo mi
      sie bawic w paczki. Ale paczki i od nas odchodza, koko. Mamy znakomity serwis
      prywatny. Dziekuje za pomysly i propozycje. Kupie jutro w sklepie, choc jeszcze
      nie zdecydowalam sie czy Tannera czy Twyle:)))
      • mazur39 beides. bądź dobrą ciotką! ;-))) 28.02.07, 21:53
        • ewa553 Re: beides. bądź dobrą ciotką! ;-))) 28.02.07, 22:13
          Ty wiesz ile to badziewie kosztuje?!?!?!
          • sponsor301 kilkadziesiąt € :-))))))) 28.02.07, 22:18
    • tiggerific Re: Barbie 28.02.07, 23:58
      www.google.pl/search?hl=pl&q=barbie+twyla&btnG=Szukaj&lr=lang_pl
      kotów jest pod dostatkiem, większość sklepów przyjmuje karty i wysyła jako
      prezent na adres inny niż zamawiającego. pozostaje znaleźć sklep.

www.google.pl/search?hl=pl&q=barbie+twyla&btnG=Szukaj&lr=lang_pl
      • mazur39 jest też tygrys-barbie? 01.03.07, 06:07
    • ewa553 dzieki tigger 01.03.07, 10:57
      bylam zachwycona widzac tyle mozliwosci. w miedzyczasie mam dosc, ubieram sie i
      ide do miasta kupic kotka. weszlam w 10 podanych przez Ciebie adresow,
      przeszlam skomplikowane meldowanie sie i jedyne co osiagnelam to to, ze bede
      dostawala wiecej spamu:((((( W tych dziesieniu adresach robia trudnosci roznego
      rodzaju: a to jednym nie podoba sie moj nr telefonu, drugim wojewodztwo itd.
      A jak juz u jednego przebrnelam przez meldowanie to sie okazalo, ze nie mozna
      placic karta kredytowa, tylko przelewem (w trzech wypadkach!), za pobraniem i
      za uprzednim przeslaniem pieniedzy. Uff, ide do miasta i jednak wysle paczuszke
      uzupelniajac ja i slodyczami i zyczeniami urodzinowymi. Tyle na temat kupowania
      przez internet w Polsce.....
      • mimichen A jak sklep nie bedzie chcial .....to na dworzec 02.03.07, 13:22
        Jeśli sklep nie podejmie się (co mnie osobiście może wydać się problematyczne i
        bardzo drogie) to proponuję pójść na najbliższy dworze autobusowy, z którego
        jadą autobusy do Polski. Dać kierowcy jakiś "datek" i
        podać nazwisko osoby, która odbierze ten prezent w Polsce w danym mieście.
        Z hambruskiego ZOB-u tak się praktykuje...
        Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka