jecki.p 25.06.07, 22:21 tak sie spalilas ze wstydu twoja "Barmer", ze az sie sama ocenzurowalas? :-) j. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggigus ?? 25.06.07, 22:31 przymus do AOK byl moze przed laty, moze jak ty do Reichu sfrunales. ale to dawno i nieprawda teraz mozna do kazdej kasy, do jakiej sie chce Odpowiedz Link
jecki.p do kazdej kasy 25.06.07, 22:39 mozesz, jesli pracujesz, o co cie akurat nie podejrzewam. jak uleczyc nieuleczalnosc ? Barmer to sie - jak widze - nie udaje... j. Odpowiedz Link
ggigus nie jestem adminka na forum niemiecki, wiec kto 25.06.07, 22:44 wycial? abuse.forum@gazeta.pl wycieto twoja odp., naruszal netykiete i moja opdowiedz, choc nie naruszala ale sie wycina cala galaz wiem, bo czesto zglaszam twoje posty Odpowiedz Link
ggigus ?? nie, jecki, jestem w barmerze i bylam od zawsze 25.06.07, 22:41 NIE pracujac juz przy wyborze kasy chorych mowiono mi, ze przymusc AK zostal zniesiony byla, jestem i bede w Barmerze i nie mam zamiaru ci tego udowadniac ale tak jest i koniec masz starawe wiadomosci Odpowiedz Link
konrad-walenrod Techniker Krankenkasse 26.06.07, 10:31 ggigus napisała: byla, jestem i bede w Barmerze :::::::::::::::::::::::::::::::::::: Es ist größte Zeit das zu ändern. Techniker Krankenkasse ! Das Werbegeschenk teilen wir uns! Odpowiedz Link
konrad-walenrod Allenstein => Danzig 26.06.07, 11:07 baerenfang napisał: > Kasa Warmińsko-Mazurska, keine Praxisgebühren usw. ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Mein lieber Bärenfang, wieso hast Du deinen Internet Provider aus Allenstein nach Danzig verlegt? Odpowiedz Link