jecki.p nie moze byc 01.07.07, 21:37 anal ityk ? mowi troche wiecej, niz gin ekolog... j. Odpowiedz Link
jecki.p o google juz cosik slyszala ? 01.07.07, 22:38 - popatrz, dzibasku, jakie to proste: www.google.de/advanced_search?hl=de a teraz klikaj ! :-) j. Odpowiedz Link
jecki.p jeszcze nic ? 01.07.07, 22:40 wpisz w okienko na samiusienkieg gorze tak: ginekolog w kolonii, teraz: klik ! j. Odpowiedz Link
yasmin_ch Re: jeszcze nic ? 03.07.07, 15:44 przypuszczam ze autorce watku chodzilo o jakiegos sprawdzonego ginekologa, godnego polecenia, a nie to co wypluje wyszukiwarka Odpowiedz Link
konrad-walenrod Gynäkologiestudium? 04.07.07, 09:25 jecki.p napisał: > anal ityk ? mowi troche wiecej, niz gin ekolog... ========================================================= Ich frage mich, aus welchen Beweggründen entscheidet sich ein maskuliner Mensch zum Gynäkologiestudium? Ich frage mich, aus welchen Beweggründen entscheidet sich ein femininer Mensch einen maskulinen Gynäkologen aufzusuchen? Wer kann mir bitte bei der Lösung der Fragen helfen? ****************************************************** The Great and Holy Silesian Jehad is going on! {Since 1920 goda! } ... Odpowiedz Link
ami34 Re: Ginekolog-Köln 02.07.07, 21:48 Znam jednego polskiego ginekologa i po wizycie u niego nie chce wiecej znac zadnych polskich lekarzy oczywiscie tu w Niemczech. Jesli chcesz znac jego nazwisko napisz na priva. Odpowiedz Link
yasmin_ch Re: Ginekolog-Köln 02.07.07, 22:23 Ami czy chodzi o pana W.A? ja u niego bylam, never more..ale do kogo tu pojsc to nie wiem:-( Odpowiedz Link
yasmin_ch Re: Ginekolog-Köln 02.07.07, 22:59 a znalazlas jakiegos innego, godnego polecenia? obojetne mi to czy mowi po polsku czy tez po niemiecku Odpowiedz Link
ami34 Re: Ginekolog-Köln 02.07.07, 23:15 Znam jednego bardzo dobrego Niemca. Rszta na priva. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Mam rację Panie Prezydeńcie? 03.07.07, 08:36 zablocka11 napisała: Ginekolog-Köln =================================== Na przerwanie ciąży muss man also bis nach Köln fahren? Der Herr Giertych, was sagt er dazu? Szatany gibt es wszędzie! Der schlechte, gadający po polsku, Ginekolog war wahrschenlich ein gläubiger und praktizierender Katholik? Der wollte den Zabieg nicht durchführen? Manche Menschen haben noch ein Gewissen! Nun geht man zu einem deutschen Engelmacher! Die Deutschen haben in solchen Sachen bekanntlich keine Skrupeln! Und kein Gewissen! Ein polski obywatel weniger, kann den ja nur recht sein! Oder sehe ich das falsch? Also für jeden polski obywatel, der von deutschen Engelmachern abgetrieben wird, muss Polen in Brüssel eine Stimme mehr für die Blockade bekommen! Mam rację Panie Prezydeńcie? Odpowiedz Link