ggigus 30.09.07, 14:22 zintegrowana i mniej zinterowana Polonio! ogladacie? ciekawy mecz TAK sie gra z napieciem (oczywiscie komentuje facet!) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggigus sliczna Brazyljika Marta (??) nie strzelila 30.09.07, 15:22 niemkom karnego ludzie, co za INTERESUJACY mecz! Odpowiedz Link
ggigus i niech mi nikt nie mowi, ze pilkarki to jakies 30.09.07, 15:25 babochlopy co za sliczne dziewczyny graja! Odpowiedz Link
konrad-walenrod Volltreffer auf die Brust ? 30.09.07, 15:50 ggigus napisała: > ej, zintegrowani, cieszycie sie? ======================================= Und was ist, wenn die Mädchen einen Volltreffer auf die Brust bekommen? Odpowiedz Link
annajustyna Re: Volltreffer auf die Brust ? 30.09.07, 15:55 Jak bedzie miec pecha i ma mastopatie, to moze dojsc u nij do pekniecia ktoregos z pecherzykow w piersi i tym samym stanu zapalnego, a jak bedzie miec wybitnego pecha, to w efekcie tego powstanie zgrubienie, guzek, a kiedys nawet i rak:///. Ale zakladam, ze pilkarki to swiadome kobiety i regularnie sie badaja:))). Odpowiedz Link
konrad-walenrod Wniosek racjonalizatorski 30.09.07, 16:03 annajustyna napisała: > Jak bedzie miec pecha i ma mastopatie, =========================================== Wniosek racjonalizatorski Mit zwei Kinder-Fahrrad-Helmen schützen! Odpowiedz Link
ggigus uun Niemki to mistrzynie 30.09.07, 15:51 mam nadzieje, ze wolno mi sie jako Polonusce cieszyc !! (ale Brazylijek szkoda jakos) Odpowiedz Link
konrad-walenrod schriftliche Genehmigung 30.09.07, 15:59 ggigus napisała: > mam nadzieje, ze wolno mi sie jako Polonusce cieszyc ======================================================00 Ich würde erst hier um eine schriftliche Genehmigung ersuchen: www.msz.gov.pl/ Odpowiedz Link
ggigus taka Brazylianka Marta i ladnie wyglada 30.09.07, 16:04 i madrze mowi Schweini, Poldi i inni moga tylko o tym marzyc! Odpowiedz Link
konrad-walenrod Marta - der unvollendete Superstar 30.09.07, 16:19 ggigus napisała: > i madrze mowi > Schweini, Poldi i inni moga tylko o tym marzyc! ========================================== Marta - der unvollendete Superstar tinyurl.com/2gvqk2 Odpowiedz Link
ggigus Re: może wymienią koszulki po meczu? 30.09.07, 20:21 przebieraly sie w koszulki mistrzyn Odpowiedz Link
ggigus i co, nikt nie pisze o Zlotkach? 30.09.07, 22:19 jakie to ladne Zlotka sa, koszulki zmienily niezespute przez agencje PR i ta Brazylijka Marta, o ja cie ja bym tam wszystkim dala po pucharze i po kawalku torta Odpowiedz Link
zosiaczek25 Re: i co, nikt nie pisze o Zlotkach? 02.10.07, 15:10 Spoko dziewczyny. Szkoda tylko, ze to nie Polska... znow. Odpowiedz Link