mangin 09.12.07, 22:07 Mieszkam od wrzesnia w Monachium i poszukuje pomocy domowej - 1x w tyg. na 3 godz. Znacie kogos, kto bylby zainteresowany dorobieniem grosza? pozdrawiam i ciesze sie na info Ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangin Re: opiekunka do dziecka 09.12.07, 22:17 poza tym szukam opiekunki do mojego 6 m-go synka. Wazne, zeby byla to rodaczka, bo maly ma mowic po polsku. pozdrawiam i dziekuje za dobre rady lub konkretne kontakty. Ewa Odpowiedz Link
malgola877 Re: opiekunka do dziecka 13.12.07, 21:40 polecam strone www.kijiji.de albo www.niemiecki.ang.pl tam mozna spotkac duzo polakow mieszkajacych w DE w Munchen tez ta 1 strona jest wlasnie z ogloszeniami o prace i w 2 strone a ta 2 stronka jest ogolna ale tez tam mozna ogloszenie zamiescic. Sama chetnie byla bym zainteresowana ale niestety mieszkam 70km od monachium i nie mam dobrego polaczenia dp pociagu 6km a pociag tez drogi... heheh takie zycie operki przydala by sie kasa ale nie ma jak jej zdobyc jak sie na wiosce mieszna no ale coz nie narzekam ogolnie :P mysle ze jakos pomoglam :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
carandiru Re: opiekunka do dziecka 14.12.07, 12:54 www.toytowngermany.com/forum/index.php?showforum=40 Tu znajdziesz sporo ofert roznych uslug w Monachium. pozdrawiam Odpowiedz Link
asiorxx Re: opiekunka do dziecka 29.12.07, 22:35 Witam. mam na imie Asia i mieszkam w Monachium od sierpnia...bardzo chetnie zajelabym sie malenstwem i pomogla w domu....mam doswiadczenie w opiece nad dziecmi...w monachium mieszkam aktualnie kolo Frankfurter Ring. w razie pytan badz checi porozmawiania (skontaktowania sie) albo dowiedzenia sie wiecej informacji na moj temat to prosze o kontakt na mail joannagularska@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link