kwik 18.09.03, 11:10 podobno nie wychodzi sie zywym z bagna. poranek zywych trupow?? czy ktos tu straszy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedziczka Re: thriller jesienny 18.09.03, 12:09 Ja mogę postraszyć. Byłam na "kobiecie", ale tam teraz królestwo małolat. Z nudów to wolę na "feminiźmie" się podroczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: thriller jesienny czyli... 18.09.03, 12:32 boxerki po praniu.................... Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: thriller jesienny czyli... 18.09.03, 12:33 sloggi napisał: > boxerki po praniu.................... Skurczyły się za bardzo i piją? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: thriller jesienny czyli... 18.09.03, 12:39 pija? totalna degrengolada i zgnilizna moralna... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: coz, takie czasy... 18.09.03, 13:09 pija, bija, kradna. zakaz wprowadzania bokserek do obrotu moglby przyniesc poprawe obyczajow. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: coz, takie czasy... 18.09.03, 13:12 a dlaczegoz to??? bokserki sa absolutnie niewinne. wszystko przez te cholerne stringi! kwik napisała: > pija, bija, kradna. zakaz wprowadzania bokserek do obrotu moglby przyniesc > poprawe obyczajow. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: coz, takie czasy... 18.09.03, 13:15 stringi sa chude i kompletnie pozbawione sily. zly trop. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: coz, takie czasy... 18.09.03, 13:21 slynne bijace bokserki- to muhamedyali, majkitajsony, mamy nawet polski wklad - goloty (sic!) a stringi? slucham. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: coz, takie czasy... 18.09.03, 13:22 Winne nie są ani stringi, ani bokserki, tylko reformy. A apropos reform, braci reformatów, to kto chętny do wstąpienia do zakonu ojców pijarów różnych trunków? Dla pań proponuję zakon sióstr Przytulanek, a dla co nowocześniejszych sióstr Telewizorek. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: coz, takie czasy... 18.09.03, 13:23 ja sie zapisuje na ojca przeora (sic!) do przytulanek:) niedzwiedziczka napisała: > Winne nie są ani stringi, ani bokserki, tylko reformy. > A apropos reform, braci reformatów, to kto chętny do wstąpienia do zakonu ojców > pijarów różnych trunków? Dla pań proponuję zakon sióstr Przytulanek, a dla co > nowocześniejszych sióstr Telewizorek. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: coz, takie czasy... 18.09.03, 13:24 To calvados Ci już zbrzydł??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: coz, takie czasy... 18.09.03, 13:26 siostry przytulanki maja przeorane :P Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: coz, takie czasy... 18.09.03, 13:28 :) kwik napisała: > siostry przytulanki maja przeorane :P Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: coz, takie czasy... 18.09.03, 13:26 unikajmy mocnych slow. nie zbrzydl ale jezeli mam wybor to wole do porzytulanek Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: coz, takie czasy... 18.09.03, 13:32 ale w telewizorkach mialbys meczyki, strumienie piwka. w przytulankach same rozprute misie. zastanow sie Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: coz, takie czasy... 19.09.03, 09:15 nie misie tylko misiepisie, rybenki, skarbenki i kroliczki. co prawda, to moze byc przyslowiowa ciezka orka, ale nie nalezy isc w zyciu na latwizne. kwik napisała: > ale w telewizorkach mialbys meczyki, strumienie piwka. w przytulankach same > rozprute misie. zastanow sie Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: coz, takie czasy... 19.09.03, 10:39 no tak... niektorym to sie wszystko z jednym kojarzy:) niedzwiedziczka napisała: > Albo pod prąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: coz, takie czasy... 19.09.03, 11:30 no przeciez pani misia mowile, ze nie mozna pod prad?;) kwik napisała: > e tam, od razu z jednym.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: coz, takie czasy... 19.09.03, 11:35 bez pradu nie ma zabawy :) ps. piszac o rozprutych misiach nie mialam na mysli kolezanki misi. wybaczcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: coz, takie czasy... 19.09.03, 13:04 No, taką właśnie miałam nadzieję, że to nie o mje trociny chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś