donia_5 21.12.08, 23:22 sen bana davetiye yoll askım come in polanya ya gelmek için manye yok---co to oznacza? i jak jest po turecku ; wejdz na ta stronke jest na niej słownik polsko turecki . ja nierozumiem po turecku napisz mi cos z tego słownika. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninka1474 Re: prosze was..:( 21.12.08, 23:28 Mieszanina tureckiego z angielskim: Wyslij mi zaproszenia kochanie przyjade do Polski ale by przyjechac nie mam pieniedzy ....sic! (pewnie szuka sponsorki) Ben turkce anlamiyorum ......(link strony) orada turkce-lehce sozluk var,birseyi sozluktan yaz... Odpowiedz Link
mariawmarmaris Re: prosze was..:( 21.12.08, 23:31 sen bana davetiye yoll askım - Ty mnie zaproszenie prześlij kochanie come in polanya - przyjechać do Polski ya gelmek için manye yok - hmmmm..... ya-?? nie wiem czy to jakoś zmienia znaczenie... to ostatnie mi trochę wychodzi bez sensu-> przyjechać dla / ponieważ nie ma pieniędzy. Może jednak ktoś to poprawi i nada temu sens?? ) M. Odpowiedz Link
mariawmarmaris Re: prosze was..:( 21.12.08, 23:33 ha, tyle to tłumaczyłam, że Ninka zdąrzyła to zrobić w między czasie ) ups.. Odpowiedz Link