bimota 23.11.12, 13:06 CO TO ZNACZY ? WIKI PODAJE, ZE TO ZBOR(OWISKO) O PODOBNYCH ZAINTERESOWANIACH I WYDAJE SIE TO TRAFNE. WIEC DLACZEGO TAK SIE MOWI NP. NA KNAJPY ? JAKIE TAM MAJA SZCZEGOLNE ZAINTERESOWANIA ? TO SAMO GALERIE HANDLOWE... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavvka Re: KLUB 23.11.12, 15:12 WIEC DLACZEGO TAK SIE MOWI NP. NA KNAJPY ? Pierwsze słyszę żeby ktoś restauracje nazywał klubami Odpowiedz Link
bimota Re: KLUB 23.11.12, 15:40 forum.gazeta.pl/forum/w,67,140667886,140667886,Kolacyjne_podziemie_tu_zjesz_i_zapoznasz.html A CO SIE NAZYWA KLUBAMI ? Odpowiedz Link
pavvka Re: KLUB 23.11.12, 17:16 No, coś takiego nie jest typową knajpą i nazwa 'klub' tu pasuje - to miejsce wyłącznie dla wtajemniczonych miłośników gastronomii. Odpowiedz Link
kornel-1 Bimota 24.11.12, 11:31 O ile wiem, Bimota potrafi pisać małymi literami i pisze w ten sposób na innych forach. Na tym forum wielokrotnie zwracano mu uwagę, żeby powstrzymał się przed pisaniem wielkimi literami. Jego zachowanie odczytuję jako czystą złośliwość i infantylność. Kornel PS. Ktoś obiecywał, że posty pisane dużymi literami będą usuwane... Odpowiedz Link
randybvain Re: Bimota 24.11.12, 15:15 Nie chcę być małostkowy i złośliwy w tym przypadku. Myślę, że skonsultuję się z adminem. Odpowiedz Link
bimota Re: Bimota 24.11.12, 16:04 A SA JACYS PRAWNICY OD NIETYKIETY ? MOZE LEPIEJ Z NIMI... NO CHYBA ZE TO ADMINI... Odpowiedz Link
kicior99 Re: Bimota 24.11.12, 22:37 Prosiłbym jednak używać małych liter. Nie chcę być żandarmem, banować, ale jako admin (bo już nie właściciel) forum mam prawo prosić o zachowanie ogólnie przyjętych zwyczajów. Jednym z nich jest używanie małych liter. O ile pamiętam, właśnie za kapitałki zbanowano Cię w innym miejscu - tu zapewne też tak będzie, jeśli nie dostosujesz się do zasad. Przypomnę tylko jedną: Nie pisz bez potrzeby dużymi literami, gdyż oznaczają one raczej krzyk i nie nadużywaj tego - i prosiłbym nie dyskutować o jej zasadności. Odpowiedz Link
bimota Re: Bimota 24.11.12, 23:20 A ZA ILE OPYLILES FORUM ? ANO ZBANOWALI MNIE IDIOCI, NO I CO... TEZ NIE UZASADNILI... A JA CZUJE POTRZEBE... :p Odpowiedz Link
kicior99 Re: Bimota 24.11.12, 23:49 Fora prywatne przechodzą do ogólnych - takiego maila dostałem jakiś tydzień temu. A możesz tę potrzebę czuć gdzie indziej? Odpowiedz Link
bimota Re: Bimota 25.11.12, 12:31 TEORETYCZNIE... ALE JESTEM KONSEKWENTNY, W PRZECIEWIENSTWIE DO CENZOROW. :p Odpowiedz Link
bimota Re: Bimota 24.11.12, 23:24 ZLOSLIWOSCIA BYM TEGO NIE NAZWAL, A TEGO DRUGIEGO SLOWA NIE ZNAM... O "KAPITALKACH" TEZ NIE SLYSZALEM... :p PS. A NIE CALE "WATKI" ? Odpowiedz Link