chief-denunciator 03.08.13, 11:12 a. na ekonomikę światową? b. na ekonomię światową? Pytam się bo nie wiem. I wstyd mi odnośnie mej niewiedzy... Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chief-denunciator Re: Jak jest lepiej? Orientuje się kto? 03.08.13, 12:05 Bardzo przepraszam za zawracanie głowy... Ciągle zapominam, że żyjemy w epoce googlowskiej... Ot, co... Postscriptum Pytanie już nie aktualne... Dziękuję za uwagę... Odpowiedz Link
arana Re: Jak jest lepiej? Orientuje się kto? 03.08.13, 13:40 chief-denunciator napisała: (...) > I wstyd mi odnośnie mej niewiedzy... Naprawdę się wstydzisz? Czego? Że nie jesteś, jak Bouvard i Pécuchet? Przecież w kontekście greckich wydarzeń to wręcz... błogosławiona wina!... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Jak jest lepiej? Orientuje się kto? 03.08.13, 16:35 arana napisała: > Naprawdę się wstydzisz? Czego? Że nie jesteś, jak Bouvard i Pécuchet? > > Przecież w kontekście greckich wydarzeń to wręcz... błogosławiona wina!... > ================================> 95 % mej rozległej wiedzy datuje się od wynalezienia googela... Kilka poprzednich dziesięcioleci totalnie zmarnowanych... I znów jestem odrobinę mądrzejszy... Serdeczne dzięki... Ot, co... Odpowiedz Link
arana Narzędzie 03.08.13, 18:19 Ależ gógiel to tylko narzędzie! Lepiej to przeczytaj: wyborcza.pl/1,75517,12799846.html?as=1 Odpowiedz Link