the-great-inuk 05.10.15, 11:26 Czekamy na Ciebie! Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: Robak! 05.10.15, 12:58 Pewnie dlatego,ze nie jestem robak / ksiundz/ zrozumiałam tylko, ze nie dla mnie Bachelor / oczywiście żartuje- ale przydałoby się polskie wytłumaczenie, wilko mena/ Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Robak! 05.10.15, 15:04 kalllka napisała: przydałoby się polskie wytłumaczenie, =========================== Robak przenosi się z UK do Niemiec i bada teren. Powyżej mowa o bremeńskim, prywatnym uniwersytecie z angielskim językiem wykładowym . Jak ulał dla Robaka! Ot, co...© Odpowiedz Link
kalllka Re: Robak! 05.10.15, 16:08 Inuku, chodziło mi o przetłumaczenie zaproszenia / wilkomena /niemieckiego na polski. Pomyslałam sobie, ze może zainteresowałoby ono nie tylko niemiecko-anglojęzycznych Ale np, anglo-polsko jezycznych zainteresowanych studiami w Niemczech. / jednak, dzięki za życzliwa odpowiedz/ Odpowiedz Link
robak.rawback Re: Robak! 24.10.15, 21:26 a dzieki, chetnie przeczytam. zeby nie wkurzac reszty forumowiczow kontynujmy w tym watku wszelkie przyszle rozmowy na tematy nie interesujace wiekszosci czytajacych, zeby nie tworzyc nowych Odpowiedz Link