lajkonik521 29.12.06, 19:16 Sylwestry jak sylwestry. Zabawa przednia. Ale te Nowe Lata... - to dopiero łeb nasuwa, co bracia? Z Noworocznym pozdrowieniem, Lajkonix panta rei - wszystko w płynie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajkonik521 Re: sylwestry 29.12.06, 20:57 ewa9717 napisała: > A siostry, lajkoniku????? No jak to siostra, ciebie też głowa nasuwa? Tego się po prostu nie spodziewałem. Witaj na pokładzie. Lajkonix panta rei - wszystko w płynie PS. Ale bardziej mi się rozchodzi o te Nowe Lata, siostra. Wiesz coś na ten temat, czy jak ja cierpisz na dzięcioły po trzecim dniu Świąt? Odpowiedz Link
meduza7 Re: sylwestry 30.12.06, 11:57 Coś nowego lata? Gdzie lata? A może to te dzięcioły zerwały się do lotu? Bo mewy chyba nie, one tylko tupią... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: sylwestry 30.12.06, 13:57 Ale czasem zaiwaniają lepiej niż dzięcioły, bo tupią o pokład pusty... Pozdro, siostry i bracia. Odpowiedz Link
lajkonik521 tylna zabawa 30.12.06, 14:10 Oj, siostry, siostry,.... Nabijacie się jak córki ze starego Noego. A ja w tym moim kociokwiku przed Nowym Rokiem próbuję tylko rozstrzygnać, czy są Nowe Lata, czy Nowe Roki. Uważajcie, zeby was za karę nie poręciło przed Sylwestrem. Lajkonix panta rei - wszystko w płynie Odpowiedz Link
flyap Re: tylna zabawa 30.12.06, 16:33 > A ja w tym moim kociokwiku przed Nowym Rokiem próbuję tylko rozstrzygnać, czy > są Nowe Lata, czy Nowe Roki. Co za pytanie?! Nowe lata, ale bez tego "są" . Stare się już nalatało. Odpowiedz Link
lajkonik521 Re: tylna zabawa 30.12.06, 17:13 flyap napisała: > > A ja w tym moim kociokwiku przed Nowym Rokiem próbuję tylko rozstrzygnać, > czy > > są Nowe Lata, czy Nowe Roki. > > Co za pytanie?! Nowe lata, ale bez tego "są" . Stare się już nalatało. No dobra. To znaczy, ze nie tylko ja się ubzdryngoliłem w trzeci dzień świąt. Lajkonix panta rei - wszystko w płynie Odpowiedz Link
ewa9717 Re: tylna zabawa 30.12.06, 20:20 Chyba Nowe Lata, lajkoniku, bo -jak pamiętam - z Roków były ino Rocky I,II,III i IV, więcej Stallone nie dał rady. Oby nam się! Odpowiedz Link
lajkonik521 Re: tylna zabawa 30.12.06, 22:10 ewa9717 napisała: > Chyba Nowe Lata, lajkoniku, bo -jak pamiętam - z Roków były ino Rocky I,II,III > i IV, więcej Stallone nie dał rady. Uuuuu...., siostra. Za wcześnie zaczęłaś. To skąd by nam się po języku plątały wyroki, rokowania itd., a ruskim cpoku (czyt. sroki). Coś mi stare gnaty mówią, ze nie przemyślałaś zagadnienia. No ale pal to diabli, też nie mam analitycznego nastroju. W końcu za jednym razem można obejść jeden Nowy Rok, nie? > Oby nam się! Cyk, siostra! Lajkonix panta rei - wszystko w płynie PS. No to w końcu nie wiem kiedy te lata się normalnemu rokowi do tyłka przyczepiły. Odpowiedz Link