Dodaj do ulubionych

Pod rozwagę

18.11.12, 09:12
Forum przestało być wymiana poglądów, ponieważ anonimowość pozwala na poczucie bezkarności, naruszania dóbr osobistych i zwykłego chamstwa. Prawo KPC jest takie, że wszczęcie postępowania sądowego trwa zbyt długo, bo właściciel forum czuje się poza prawem. Jednak na przykładzie wpisów dr...ego p...acego zobaczę, jak to się długo trwa i ile to kosztuje . Mam nadzieję, że przy pomyślnym rozstrzygnięciu konto WOŚP w tym roku pobije kilkukrotnie rekord. Co pod rozwagę? Czy nie byłoby stosownym robić wpisy sygnowane swoim nazwiskiem lub zamknięciem tak działającego forum z zabezpieczeniem wpisów jako dowodów.
Obserwuj wątek
    • anty-live Re: Pod rozwagę 18.11.12, 12:47
      "abc96" ty chyba żyjesz w innej , dziewiętnastowiecznej rzeczywistości. W czasach wszechobecnego wirtualnego przekazu to o czym ty piszesz jest zaprzeczeniem idei forum otwartego, swobodnego wyrażania poglądów i myśli, domniemanego złudzenia anonimowości.
      Może ty jesteś z demobilu policyjnego, że każdemu kto chce się /na własną, sygnowaną IP odpowiedzialność/ wypowiedzieć, każesz podawać wszystkie dane , łącznie z nr butów, tak jak do policyjnego protokółu przesłuchań podejrzanego. To czego ty się domagasz jest po prostu chore, zaprzeczeniem wszystkiego co w obszarze wolnego słowa osiągnęliśmy po 90 r.
      A tak na marginesie, to ty jesteś jakiś rozkojarzony, narzekanie z sądowym rozstrzygnięciem sporów cywilnych mieszasz z WOŚP, by na końcu domagać się kagańcowych restrykcji policyjnych wobec dyskutantów czy założycieli forum.
      Ochłoń, wytrzeźwiej, pomyśl a potem daj logiczny głos.
    • drugi.pankracy Re: Pod rozwagę 28.11.12, 18:57
      mój nr telefonu to 666986411 zapraszam do konstruktywnej rozmowy-I PROSZE K..WA MNIE NIE STRASZYĆ.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka