28.02.12, 13:26
Masko, dziękuję za poddanie mojego malarstwa międzynarodowej krytyce
Nad światłem i cieniem w moim malarstwie pracuję i pracuję od początku

A że pean na Twoja cześć już miałem napisany to wklejam:

Pean (trochę pobożny)
Masko
Feministko, onegdaj sufrażystko, orędowniczko cnót wszelko wszelakich
--
Obserwuj wątek
    • sakral Re: Pean 28.02.12, 13:45

a to też dobre (link)

Autor skromny to dał odpowiedz (link)

ja już zaczynam oglądać malowidła i
      czytać wiersze
      do tego już doszło
      • m.maska Re: Pean 28.02.12, 13:56
        Widzisz Sakralu... na Kalejdoskopie wczesniej czy pozniej zostaniesz skonfrontowany z wszystkimi "kolorami" forum...
        Kichonora, nie radze traktowac powaznie - jak zwykle, NIC nie zrozumial...

Nawet nie mam mu tego za zle, uwaza sie tez za artyste... w koncu kazdemu wolno - mamy demokracje...
        Dowod na to jak bardzo nie potrafi zrozumiec tekstu pisanego dal juz dawno temu, obrzucajac obelgami AL, za tekst, ktorego z wlasnej winy nie zrozumial - trudno jest rozmawiac z kims, kto nie rozumie nikogo poza soba samym... zgodnie z haslem, ktore przyniosl tutaj Sakral: szkoda czasu...itd...
        • izydor88 Re: Pean 28.02.12, 14:03
          Ja mogę robić za duszę zbłąkaną,albo i obłąkaną i może dlatego - nie mogę się nie śmiać smilesmilesmile
          • m.maska Re: Pean 28.02.12, 16:31
            Dusze zblakana? ale to jest swietna rola - zawsze mozna sie wychylic i glosno zasmiac wink i to sie bedzie nazywac: szept duszy wink
    • m.maska Re: Pean 28.02.12, 13:57
      A Tobie Kichonor, radze: podrzuc to wscieknietemu, bedzie mial temat na kolejnych 300 postow...
      • m.maska Re: Pean 28.02.12, 14:01
        p.s. nie nazywaj tego pacykarstwa malarstwem, tak jak ja nie probuje nawet nazywac tego co tu pisze literatura - tak jak wierszoklecenie wscieknietego nie jest poezja... tak jak moje zabawy grafika, sa tylko zabawami - kazdy ma jakies hobbby i wolno mu... ale jesli wystawiasz cos pod ocene, to musisz sie liczyc, ze nie wszyscy biegaja po forach z wiadrami wazeliny...
      • sakral Re: Pean 28.02.12, 14:02

a Państwo to tak wszystko na poważnie ?
        przecież zabawa na forum jest przepyszna

mnie to wszystko się podoba

• m.maska Re: Pean 28.02.12, 14:51
          Mnie tez....dopoki nikt nikogo nie obraza, a ten osobnik onego czasu, nierozumny jaki jest, obrzucil AL w sposob wulgarny epitetem "damskie bydle" tylko dlatego, ze sam nie zrozumial tego o czym pisala AL... i tutaj sie zarty koncza.
    • m.maska Re: Pean 28.02.12, 14:58
      kicho_nor napisał:

> Masko, dziękuję za poddanie mojego malarstwa międzynarodowej krytyce

JA????? nie za bardzo sobie schlebiasz? to Ty je poddales krytyce....

> Nad światłem i cieniem w moim malarstwie pracuję i pracuję od początku

I kiepsko Ci idzie...
      • zuza_anna Re: Pean 28.02.12, 18:41
        Mam nadzieję, że nie podpadnę, ale obrazki Kichonora mi się podobają, ale...
        ja się na malarstwie nie znam wink
        • m.maska Re: Pean 28.02.12, 18:55
          A dlaczego masz podpasc?...
          De gustibus non est disputandum...
          Kiedys mi sie podobal Siudmak i nadal podobaja mi sie jego wczesne obrazy... ale teraz? kiczowaty sie zrobil, maluje pod publike, z tym, ze Siudmak ma technike, jak sie patrzy...
          • zuza_anna Re: Pean 28.02.12, 19:35
            Zajrzałam do Galerii Siudmaka, pięknie maluje. Ma dar wyobraźni, i kolorów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka