Dodaj do ulubionych

Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :)

10.01.05, 20:16
Co myslicie o jakims małym spotkanku w sympatycznym miejscu?Fajnie byloby
miec wieksze grono zapalencow w jednym miejscu,prawda? Wszystkich,których
ciagle gdzies ciagnie ( niewazne czy blisko czy daleko ).... Moglibysmy
porozmawiac,wymienic sie spostrzezeniami i....zachecic siebie nawzajem do
odkrycia tego co niezbyt znane opowiadając "mrozace krew w zyłach"
przezycia...smile
Pozdrawiam....smile
Obserwuj wątek
    • beduinka Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 11.01.05, 13:52
      chętnie
      • milena72 Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 11.01.05, 18:11
        Dziekuje za odzew smile Mam nadzieje,ze za chwile pojawi sie wiecej wpisów a wtedy
        szybciutko ustalimy date i miejsce i... przestaniemy byc anonimowymi
        wielbicielami różnych zakątków ziemi...smile
        Pozdrawiam smile
        • clickkey Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 12.01.05, 06:51
          Ja też chętnie. :-o)))))))))

Pozdrowionka !
          • milena72 Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 13.01.05, 22:27
            Super!!!!!!!!
            Tylko cos slaby odzew....Podroznikow brakuje, czy co...? smile))))
            Jednak mam nadzieje ze do zobaczenia....smile
            • rasta69 Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 16.01.05, 11:36
              heh szkoda ze nie krakow...
              • milena72 Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 16.01.05, 12:38
                Zbierz kilku Krakusow,wsiadajcie w samochód i za 4 godzinki bedziecie u nas...smile
                Serdecznie zapraszamy-czas juz zlamac te bariery niecheci miedzy Warszawą a
                Krakowem (zupelnie nie wiem dlaczego wciaz jeszcze w głowach niektorych one
                istnieja...).Mam nadzieje,ze jak odzew bedzie troszke wiekszy to spotkanko
                odbedzie sie w sobote.Nie musi ono byc o 21-mozemy spędzic razem caly dzien
                przy kawce, a wieczorem "wyekspediowac" Was do Krakowa....No, chyba ze ktos
                wezmie Was na noc.....smile Kto wie...smile
                • rasta69 krakow a wawa 16.01.05, 19:11
                  hmmm uprzedzen do wawiakow nie mam zadnych z kilkoma szlajalem sie tu i tam.
                  niestey w te sobote organizje impre pozegnalna kolezanki( na stype do holandii
                  jedzie). przespac sie tez mam gdzie. proponuje inny wariant. kiedy sie wawscy
                  forumowicze zorganizujecie i bardziej regularnie zaczniecie spotykac to chetnie
                  wpadne.
                  jest jeszcze inna propozycja. u mnie na uczelni dziala kolo Wagabunda
                  (najbardziej znani sa z Filmowego Festiwalu Gorskiego na ktorym byli m.in.
                  Wielicki, Pawlowski, Huber). Regularnie organizuja slajdowiska, moze za jakis
                  czas wpadniecie na kilka dni do Krk i zorganizujemy slajdowiskowy dzien.
                  luknijcie na stronke:
                  www.wagabunda.krakow.pl/pozdro
                  • milena72 Re: krakow a wawa 16.01.05, 20:50
                    Nie masz sie co smucic...smile Nie myslalam o tej sobocie ale w ogole o
                    sobocie...Ale....jak sie ludzie nie spręża... to spotkanko "wypali" chyba w
                    okolicach "dnia dziecka"...smile))))
                    Mam jednak nadzieje ze ten czarny scenariusz sie nie sprawdzi.
                    Co do spotkania w KRK to mysle ze Wawa z chęcią przyjedzie.Kto wie, moze to
                    bedzie "gorąca trasa" podróżników....smile
                    Pozdrawiam smile
        • beduinka Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 18.01.05, 21:33
          milena72 napisała:

> Dziekuje za odzew smile Mam nadzieje,ze za chwile pojawi sie wiecej wpisów a
          wtedy
          >
          > szybciutko ustalimy date

teraz zaczyna się sesja egz. na uczelniach - więc raczej po uporaniu się z
          egzaminami...

i miejsce i...

proponuję Karawanseraj - herbaciarnię w arabskiej atmosferze

> przestaniemy byc anonimowymi
          > wielbicielami różnych zakątków ziemi...smile
          > Pozdrawiam smile
          • milena72 Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 19.01.05, 18:54
            Ok, jak tylko skonczycie sesje to dajcie znac smile
            A miejsce jak najbardziej mi pasuje-nigdy tam nie byłam więc z chęcia sie tam
            wybiorę...smile
            Pozdrawiam,zycząc zdania wszelkich, nawet najtrudniejszych egzaminów...smile))
            • clickkey Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 19.01.05, 20:47
              A gdzie jest ta herbaciarnia?

Czy to ma być tylko damskie spotkanie?
              • beduinka Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 19.01.05, 22:03
                clickkey napisał:

> A gdzie jest ta herbaciarnia?
                >
                na ul. konarskiego 87 na Jelonkach

> Czy to ma być tylko damskie spotkanie?

damsko-męskie
            • beduinka Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 19.01.05, 22:09
              milena72 napisała:

> Ok, jak tylko skonczycie sesje to dajcie znac smile

ok, a po sesji tydzień ferii - od 14 lutego będę chyba dostępna

> A miejsce jak najbardziej mi pasuje-nigdy tam nie byłam więc z chęcia sie tam
              > wybiorę...smile

no to miejsce już znamy... jeszcze tylko datę i krąg podróżników ustalić trzeba

> Pozdrawiam,zycząc zdania wszelkich, nawet najtrudniejszych egzaminów...smile))

nie dziękuję smile
              • gajasirocco Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 22.01.05, 13:12
                Również polecam Karawanseraj- miejsce stworzone dla podróżników, ostatnio
                bywają głownie milośnicy krajow arabskich, lecz mozna rozszerzyć krąg
                podróżników- proponuję 18/19.02.- początek II semestru- tuż po zimowych
                podróżach!
    • milena72 Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 20.02.05, 10:16
      Chyba wszyscy zapomnielismy o tym "wyznaczonym" weekendzie,ale.. przyszla
      niedziela jest dla mnie jak najbardziej ok.Miejsce juz jest-pozostaje tylko
      godzina oraz ustalenie kręgu znajomych...smile
      Co Wy na to?
      Prosze o wpisywanie sie...Bez ociągania sie...smile)))))
      • beduinka Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 20.02.05, 14:40
        mi termin pasuje - a co do godziny się dostosuję
        • gajasirocco Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 20.02.05, 20:30
          Czyli 27 popołudniu w Karawanseraju! Do miłego zobaczenia!!!
    • t0mik :) 20.02.05, 23:22
      z checia bym przyjechal ale w sytuacji gdy beda to regularne spotkania ia ja
      bede w polsce aktualnie fizycznie nie jestem w stanie sad
      • gajasirocco Re: :) 21.02.05, 11:36
        Zawsze będziesz mile widziany w Karawanseraju! Zapraszam
      • milena72 Re: :) 22.02.05, 23:55
        No ja mam taka nadzieje ze beda regularne...smile
        Jak wyjdzie pierwsze to reszta bedzie z gorki...smile
        A godzina 17 jest dla Was do przyjecia? smile
        • gajasirocco Re: :) 23.02.05, 13:20
          27.02. o 17.00 w Karawanseraju- I mini zlot podroznikow-kto się dolączy?
          • watezag Re: :) 24.02.05, 14:37
            A nie może być inna data? Akurat tego dnia mam urodziny... wink))))
            • beduinka Re: :) 24.02.05, 14:57
              czyli przyniesiesz tort??
              • watezag Re: :) 24.02.05, 17:09
                Mam imprezkę w domu, więc tort zostanie skonsumowany w 5 minut... wink

Dajcie znać, jak będą kolejne spotkania, albo jak to się przesunie.

Pozdrawiam

W.-
                • gajasirocco Re: :)Jaki termin? 24.02.05, 17:14
                  Dla Ciebie możemy przenieść na inny termin.
                  • milena72 Re: :)Jaki termin? 26.02.05, 19:35
                    Ok to do jutra o 17....Hasło " podroznicy z forum"...smile
                    Ech...naliczyłam sie cale 3 osoby...Ale nic to ...chetnie Was poznam
                    i "podelektuje sie" klimatem tej knajpki oraz rozmowami...smile) Mam nadzieje ze
                    wyjdzie nam to pierwsze spotkanie i stanie sie zaczatkiem nastepnych...
                    PS I kto by pomyslal..."Szlajają " sie Ci podroznicy po swiecie na na Jelonki
                    im sie nie chce...smile)))))))))))
                    • gajasirocco Re: :)Jaki termin? 27.02.05, 11:28
                      To do zobaczenia w Karawanseraju! Dziś po 17.00
                      • beduinka Re: :)Jaki termin? 27.02.05, 16:25
                        ja się jednak nie pojawię - bowiem, wypadł mi w ten wtorek ciężki egzamin, więc
                        muszę przysiąść do nauki trochę... na następnym spotkaniu będę obecna... pzdrw
                        • gajasirocco Re: :)Jaki termin? 27.02.05, 20:28
                          Spotkanie było super!!!-dzięki za miłe towarzystwo!
                          • milena72 Re: :)Jaki termin? 28.02.05, 19:57
                            Ja rowniez dziekuje..smile
                            Do zobaczenia nastepnym razem...Moze przy arabskich albo innych orientalnych
                            przysmakach...mniam....
                          • milena72 Re: :)Jaki termin? 21.03.05, 10:12
                            Gaja.W przyszlym tygodniu do Ciebie wpadne i przyniose tajne notatki...smile)
                            Pozdrawiam
                            • gajasirocco Re: :)Jaki termin? 21.03.05, 20:44
                              Już z niecierpliwością czekam i gorąco pozdrawiam!
                • milena72 Re: :) 26.02.05, 19:38
                  No to wszyskiego najlepszego...smile
                  Duza (duzy) rośnij...smile
                  Spelnienia wszystkiego co w glowie i tego co zostalo zapisane na "liscie
                  postanowien noworocznych"...smile)
    • kate_73 Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 12.04.05, 22:09
      Podróżować dopiero zaczynam (mimo wielu) ale jakbyście mieli coś w planach to
      chętnie dołącze
      • gajasirocco Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 13.04.05, 23:51
        Tradycyjnie zapraszam do Karawanseraju- spotykają się tutaj nawet początkujący
        podróżnicy, a przede wszystkim miłośnicy krajów arabskich.
    • n8663 Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 27.05.05, 13:31
      czesc!

czy spotkania podroznikow odbywaja sie jeszacze?

tomek
      • gajasirocco Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 27.05.05, 15:37
        Miłośnicy krajów arabskich spotykają się nadal w Karawanseraju, lecz niebawem
        wszyscy ruszamy w świat, więc dopiero we wrzesniu następne regularne zloty.
        więcej na krajearabskie.prv.pl
        • radzyminek Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 22.06.05, 21:21
          A będą mogli wpadać także 'początkujący; podróżnicy?
          • milena72 Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 28.06.05, 22:14
            pewnie!Tylko Ci podroznicy wola dalekie kraje...strasznie jakos ich ciezko
            wyciagnac do Warszawy...smile))))
    • ann01 Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 29.06.05, 10:18
      Ja też chętnie się dołączę, jeśli można. Jestem, powiedzmy, podróżnikiem z
      niewielkim dorobkiem. PS A Milena jeszcze nie wyfrunęła w świat ?
      • milena72 Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 03.07.05, 12:31
        Niestety Milena nie moze fruwac daleko bo na urlopie remontowala mieszkanie...A
        teraz to palcem po mapie....Ale ostatnio znajomi zachecili mnie do wyjazdu na
        Islandie...5 dni spokojnie wystarczy a wrazenia podobno niezle....Moze wiec za
        jakis czas sie uda...smile)))))))))))
        • tetys Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 04.07.05, 14:28
          A ile może kosztowac taki 5-dniowy wypadzik?Najdrożej chyba przelot, co?
          Pozdrawiam

--

Moja Tułaczka Po Świecie
          cyclista.blog.onet.pl
          informacje o krajach arabskich aktualniesmile
          • milena72 Re: Moze małe spotkanko podróżników w Wawie? :) 05.07.05, 09:00
            jeszcze niczego nie planowalam wiec nie mam bladego pojecia....Ale napisz do
            Daimony- jak widze byla tam 3 tygodnie (zakladam ze niedawno) wiec ma
            najswiezsze info....smile
        • daimona 5 DNI NA iSLANDIĘ 04.07.05, 15:22
          To wg mnie stanowczo za mało big_grin
          Byłam tam prawie 3 tygodnie, a i tak nie miałam dość wink
          W 5 dni to największe "atrakcje turystyczne" mozna zobaczyć, a nie Islandię.
          • milena72 Re: 5 DNI NA iSLANDIĘ 05.07.05, 09:06
            no tak,tak...5 dni to wersja wariacka gdy nie masz urlopu i nie chcesz wydac za
            duzo pieniedzy...Gdansk tez mozna "obleciec" w jeden dzien a mozna zabawic tam
            i 2 tygodnie...Pobyt zalezy od wielu czynnikow.Ale...zgodze sie ze 5 dni to za
            malo...Na razie byly to luzne rozmowy ze znajomymi wiec pod swoim katem niczego
            nie planowalam trudno wiec powiedziec na chwile obecna co byloby dla mnie
            istotne a co moglabym pominac...smile
            PS. Pisalas cos moze na temat Islandii albo zamieszczalas gdzies swoje zdjecia
            z wyprawy?
            Pozdrowionka smile
            • besir1 Re: 5 DNI NA iSLANDIĘ 05.07.05, 11:31
              >no tak,tak...5 dni to wersja wariacka gdy nie masz urlopu i nie chcesz wydac
              za
              duzo pieniedzy... smile))
              ...rozumiej jeszcze te 5 dni, ale to " nie chcesz wydac za duzo pieniedzy", to
              chyba w wersji dla szejkow naftowych? ...nie bylem wprawdzie na Islandii, ale
              gdy mysle o wyjezdzie , na ktorym nie chce wydac za duzo pieniedzy...to
              Islandia wpada mi do glowy gdzies w okolicach 190 miejsca...na 196 bodaj krajow
              swiata smile))
              pozdrawiam i zycze milego i niedrogiego wyjazdu. smile
              ...a tak przy okazji Daimono ....mogla bys poopowiadac o swoich
              wrazeniach?...tylko jesli zechcesz wymieniac ceny , to najpierw uprzedz!!!
              chcialbym miec przyjaznego kardiochirurga pod reka smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka