kambodja 23.12.02, 14:49 Podróży do nowych miejsc na świecie, poznania nowych towarzyszy podróży w najdalszych zakątkach tego świata, Niezapomnianych wrażeń (ale tylko tych pozytywnych)z przygód. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: Życzenia 24.12.02, 10:39 Tez zycze wszystkim szczęśliwego podróżowania po wszystkich krajach swiata. Wesołych Świąt! Odpowiedz Link
imena Re: Życzenia 27.12.02, 14:43 Moje życzenia trochę spóźnione, ale przynajmniej zdążyłam na te noworoczne. Życzę wszystkim dużo optymizmu, odkrywania cudownych miejsc na całym naszym globie,aby wszystkie wasze zamierzenia w Nowym Roku przyjęły bardziej realny kształt, a przede wszystkim dużo zdrowia, które jest najważniejsze, bo tylko dzięki niemu możemy podrówać ku słońcu i odkrywać przepiękne zakątki które sprawiają że czujemy się szczesliwi pozdrawiam imena Odpowiedz Link
chrupo Re: Życzenia 03.01.03, 18:58 Ja rownież życze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Masy nowych przygód i podróży. Aby udało sie Wam zrealizowac nawet najbardziej wykręcone pomysły. Odpowiedz Link
pawel9811 Re: Życzenia 04.01.03, 12:47 Moocno spóźnione życzenia noworoczne. Niebanalnych planów w nowym roku, niezapomnianych wrażeń w trasie i szczęśliwych powrotów. Odpowiedz Link